5-daagse Citytrip New York

5-daagse Citytrip New York


 

Dag 12: Vliegreis Orlando – Newark
In aansluiting op de vertrektijd van uw vlucht (keuze uit diverse vluchten) rijdt u naar de luchthaven van Orlando. Nadat u uw huurauto heeft ingeleverd checkt u in voor uw vlucht met United naar Newark. Na aankomst reist u op eigen gelegenheid naar uw accommodatie. U logeert vier nachten in het Best Western Robert Treat gelegen in Newark, New Jersey. Vlak naast het hotel ligt het New Jersey Performing Arts Center en New Jersey Historical Society, Modern Arts/historic. In de omgeving zijn verschillende shopping malls.

Best Western Robert Treat***
De 169 kamers zijn ingericht met een kluisje op de kamer en airconditioning. Verder beschikken de kamers over een televisie, telefoon, koelkast en koffiezetapparaat. Het hotel heeft een eigen restaurant waar elke ochtend een gratis continental breakfast wordt geserveerd. Overige faciliteiten zijn een hotelbar en café, lobby, TV ruimte, fitnessruimte en wasserette. In het gehele hotel is een gratis draadloos internetsysteem. Tevens biedt het hotel een shuttle service naar de luchthaven van Newark en een gratis shuttle service naar Newark – Penn Train Station.

Dag 13 – 15: Newark / New York City
Ontdek de wereldberoemde Big Apple. New York City is de meest kosmopolitische stad ter wereld. Breng een bezoek aan Lower Manhattans’ Chinatown, Little Italy, de traditionele joodse wijk Lower East Side, het meer artistieke deel van SoHo, TriBeCa en de East en West Villages. Bezichtig de befaamde architectuur van zakelijk Manhattan, waar de wolkenkrabbers onvergetelijke skylines vormen. ’s Avonds kunt u genieten van de sfeer op Times Square. Dit is een levendig, kleurrijk gebied in het hart van het theater district. Hier kunt u kiezen uit een enorm aanbod van winkels en uitgelezen thema-restaurants, voor ieders smaak en budget is er wel iets te vinden. 

Dag 16: Vliegreis Newark – Amsterdam
In aansluiting op de vertrektijd van uw vlucht reist u op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Newark. Vervolgens checkt u in voor uw non-stop vlucht met United naar Nederland.

Dag 17: Amsterdam
Aankomst op Schiphol.