Ontdek
met WRC Reizen

Ons reisaanbod in Afrika

Het reisaanbod in Afrika is als volgt onderverdeeld:


Afrika

 
Zuid-Afrika – Namibië – Botswana – Seychellen

In Afrika hebben we de focus volledig liggen op Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Seychellen.  De eerste drie genoemde landen bieden volop variatie en mogelijkheden voor het samenstellen van een prachtige autorondreis of een avontuurlijke campervakantie. Iedere reis kan geheel op maat worden samengesteld. Tijdens uw reis verblijft u in sfeervolle boutique hotels, eco-lodges en camp-resorts op bijzondere locaties (bv. aan de kust en in natuur-reservaten).
 
De reisbestemming Seychellen heeft een grote aantrekkingskracht op mensen die een exclusieve natuur & strandvakantie wensen. Deze paradijselijke bestemming kan trouwens uitstekend worden gecombineerd met een reis door Zuid-Afrika. 
 
De belangstelling voor deze landen is wereldwijd groot, terwijl de accommodatie-mogelijkheden en vervoersmiddelen beperkt zijn. Reserveer zo mogelijk uw reis naar Afrika ver van tevoren (bv: een half jaar van tevoren). De mogelijkheden naar onze bestemmingen in Afrika zijn legio en verrassend. Afrika is dan ook ‘het best bewaarde WRC-geheim’.

Mirja Rempt
WRC Afrika specialist

Als Afrika specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.