Emirates

Emirates


Ervaar Emirates

Reis de wereld over in luxe en gastvrijheid. Van boeking tot aankomst!

Sinds hun eerste vlucht streeft Emirates naar kwaliteit en innovatie. Zij zijn nu een van de meest prominente en snelst groeiende vliegtuigmaatschappijen ter wereld. Met een ultramoderne vloot brengen zij u naar meer dan honderd  veerig bestemmingen op zes continenten.

Emirates streeft  ernaar om uw reiservaring van begin tot eind onvergetelijk te maken. Deze toewijding heeft tot meer dan vijfhonderd internationale awards geleid. Van gastronomische onderscheidingen voor hun keuken tot awards voor het uitgebreide in-flight entertainmentsysteem ‘ice’ en hospitality awards voor hun service.

Op de route Amsterdam - Dubai wordt er met een A380 gevlogen. De tweede dagelijkse vlucht van en naar Dubai wordt met een Boeing 777-300 uitgevoerd. 

Emirates A380

De Emirates A380 biedt passagiers in alle klassen de meest luxueuze reiservaring die momenteel voorhanden is. De Emirates A380 garandeert een stillere, stabielere en meer milieuvriendelijke manier van reizen. Met een Shower Spa, een onboard lounge waar u kunt genieten van een drankje en contacten kunt leggen met uw medepassagiers (voor First Class en Business Class passagiers), en het bekroonde ICE entertainmentsysteem met meer dan 2000 video- en audiokanalen, is dit de ultieme manier van vliegen.


First Class Private Suites

Geniet van de beslotenheid van uw eigen, riante First Class Private Suite. Elke privésuite is uitgerust met een elektrische schuifdeur, een minibar, dimbare verlichting en een kaptafel met spiegel en garderobekast. Elke stoel heeft een ingebouwd massagesysteem met regelbare snelheid en massagekracht. Ons cabinepersoneel verandert uw stoel in een volledig vlak bed met matras, zodat u ontspannen en fris op uw bestemming aankomt. Elke Private Suite heeft een groot TV-scherm aan de wand, waarop u tot 2000 video-on-demand- en audiokanalen kunt ontvangen van het  meermaals bekroonde ICE – aan boord entertainmentsysteem. De scheidingswanden tussen de suites in de middelste rij kunnen worden geopend, zodat u de ervaring met uw reisgenoot kunt delen. Onze dine-on-demand maaltijdservice stelt u in staat om op elk gewenst moment een selectie van ons à la carte menu te bestellen. Tevens kunt u gebruik maken van de unieke Shower Spa.  U wordt op uw wenken bediend door het meertalige cabinepersoneel, afkomstig uit ruim honderd landen, dat er alles aan doet om uw First Class vliegervaring onvergetelijk te maken.

*Alle Emirates A380’s, Airbus A340-500’s, Boeing 777-200LR’s en veel van onze overige Boeing 777’s toestellen zijn uitgerust met First Class Private Suites. In andere uitvoeringen is de First Class ingericht met volledig neerklapbare Skycruiser-stoelen en meervoudig verstelbare slaapstoelen.

 

Business Class

 

De technologische voorsprong van de Emirates A380 is indrukwekkend, maar  gastvrijheid blijft toch de belangrijkste factor van de Business Class vliegervaring. Beleef de nieuwe norm voor comfort aan boord wanneer u Business Class reist met hun geavanceerde vloot Emirates A380’s en een aantal Boeing 777’s.

Met uw draadloze touch-screen stoelbediening kunt u uw stoel verstellen en audio- en videokanalen selecteren, en kunt u uw vliegervaring volledig aan uw eigen wensen aanpassen. Zo kunt u uw stoel veranderen in een volkomen vlak bed van 1 meter 98 lang. De stoelen zijn voorzien van bergruimte, een massagesysteem en een scherm voor uw privacy. Elke stoel aan boord van de Emirates A380 grenst direct aan een gangpad. Met een stroomvoorziening voor laptops en een extra grote tafel biedt elke stoel een comfortabele werkplek. Voor het eigen, grote TV-scherm zijn tot 2000 kanalen ICE boordentertainment beschikbaar. Elke stoel is voorzien van een ingebouwde minibar. Uiteraard staat ons meertalig cabinepersoneel, afkomstig uit ruim honderd twintig landen, doorlopend ter beschikking om u op uw wenken te bedienen tijdens uw vlucht met Emirates.

First Class en Business Class lounge aan boord

In de First Class Social Area, die zich aan de voorzijde van het bovendek van de Emirates A380 bevindt, creëren een unieke waterpartij en sfeerverlichting een rustgevende ambiance. Geniet van de privacy en exclusiviteit van de First Class Social Area voor een snelle versnapering of een drankje, of maak kennis met medepassagiers uit de Business Class in de prestigieuze onboard lounge aan de achterzijde van het bovendek. Een keur aan delicatessen van vooraanstaande internationale chefkoks brengt ook de meest veeleisende fijnproever in vervoering. De bar schenkt een ruime selectie dranken, waaronder enkele van ‘s werelds beste wijnen, zorgvuldig geselecteerd door  sommeliers. Ontspan en geniet van de ongeëvenaarde dienstverlening en aandacht voor details van Emirates, een nieuwe dimensie in luxueus luchtvervoer.

 

Uw eigen privéchauffeur

Business Classof First Class vliegen begint al bij uw voordeur, kantoor of hotel. Wanneer u met Emirates vliegt, wordt u naar en van het vliegveld gereden door een van onze privéchauffeurs. Zo ervaart u de Emirates-luxe van deur tot deur. Onze Chauffeur Drive-service staat in meer dan 65 steden wereldwijd tot uw beschikking.

Economy Class

De stoelen hebben verstelbare hoofdsteunen, meer ruimte en een verschuifbare zitting, en kunnen daardoor verder gekanteld worden. Dat betekent meer comfort voor onze Economy Class passagiers aan boord van de Emirates A380. Uiteraard staat ons meertalig cabinepersoneel, afkomstig uit  ruim honderd twintig landen, voor u klaar om u onderweg op uw wenken te bedienen.

Het ICE-communicatiesysteem van de nieuwe Economy Class stoelen van de Emirates A380 biedt een ongekend aantal keuzemogelijkheden:

 • Check online in

Behalve bij de check-in op het vliegveld, kunt u 24 uur voor vertrek al online inchecken op emirates.nl. Zo bespaart u kostbare tijd op het vliegveld.

 • Wi-Fi in de Sky

U kunt nu aan boord  gratis gebruik maken van Wi-Fi. Geniet van gratis 10MB of koop 500MB voor maar 1 USD.  Zes van de Emirates A380 toestellen beschikken nog niet over gratis Wi-Fi, aan boord van deze vluchten kunt u wel tegen betaling van 1 USD gebruik maken van 500MB.

 • Informatie:

  Volg het verloop van uw vlucht of kijk mee met de camera’s aan de buitenzijde van het toestel. Volg zakelijk en sportnieuws en andere actualiteiten via BBC News en zenders in Dubai en de VAE.
 • Communicatie:

   

Bel, SMS of e-mail vanuit uw stoel met de wereld onder u of bel met vrienden en familie elders in het vliegtuig. 

 

De Emirates A380 en het milieu:

 • De Emirates A380 verbruikt tot 20 procent minder brandstof per stoel dan zijn naaste concurrent.
 • Dit is de meest radicale vooruitgang op het gebied van brandstofbesparing en uitstootbeperking in veertig jaar.
 • Een lager brandstofverbruik betekent een geringere CO2-uitstoot. De Emirates A380 produceert minder dan 75 gram CO2 per passagierkilometer. Dat is bijna de helft van de Europese uitstootnorm voor auto’s die vanaf 2008 zijn geproduceerd.
 • De A380 bestaat voor 25 procent uit lichtgewichtmaterialen.
 • De Emirates A380’s worden binnenkort voorzien van digitale inflight-magazines, entertainmentgidsen en taxfree-catalogi, waarmee 2 kilo per stoel of bijna een ton per vliegtuig wordt bespaard.
 • De Engine Alliance GP7200 motoren voldoen ruimschoots aan de strenge nieuwe ICAO Stage Four geluidsnormen .
 • De vloot van Emirates, waartoe de A380’s behoren, heeft een brandstofverbruik dat 30 procent rendabeler is dan het wereldvlootgemiddelde volgens de ICAO.
 • Grotere vliegtuigen betekenen minder starts en landingen. (In passagierstermen: sommige versies van de Emirates A380 vervangen zeven kleinere vliegtuigtypes.)
 • Emirates werkt voortdurend nauw met Airbus samen aan verdere gewichtsbesparing in toekomstige A380’s.
 • De vloot van Emirates is gemiddeld minder dan half zo oud als die van veel Europese maatschappijen. Dat betekent dat de toestellen worden gekenmerkt door nieuwere en efficiëntere technologie.

NB de producten en diensten die op deze website zijn vermeld, kunnen variëren met de inrichting van bepaalde vliegtuigen. Vliegtuigtypes kunnen op het laatste moment gewisseld worden in verband met wijzigingen in de dienstregeling.

Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen.