Garuda Indonesia

Garuda Indonesia


 

Met Garuda Indonesia non-stop van Amsterdam naar Jakarta

De moderne vloot van de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië brengt haar passagiers in alle comfort en stijl naar meer dan 65 binnenlandse bestemmingen, waaronder Jakarta, Bali, Lombok, Surabaya, Yogyakarta en Ambon. Ook buiten Indonesië worden er maar liefst negentien internationale bestemmingen aangevlogen, zodat ook Singapore, Maleisië en Australië binnen handbereik liggen. Nederlandse Indonesië reizigers weten de maatschappij echter om een andere reden te vinden, want Garuda Indonesia biedt de enige non-stopvlucht tussen Amsterdam en Jakarta. En dat heeft veel voordelen. 

Uitgerust aankomen

De rechtstreekse verbinding brengt u in slechts 13,5 uur van Amsterdam naar Jakarta in een state-of-the-art Boeing 777-300ER met zowel Business als Economy Class. Zo bespaar je niet alleen vier uur reistijd, maar hoeft u ook niet midden in de nacht het vliegtuig uit voor een overstap – uitgerust aankomen in Indonesië, dus. Voor de retourvlucht heeft u de keuze uit een non-stop vlucht en een terugreis met tankstop in Singapore, afhankelijk van de vluchtdag. 

Beste Economy Class ter wereld

Aan boord wachten ’s werelds beste Economy Class-stoelen. Deze klasse biedt ruime zitplaatsen met de unieke configuratie van drie keer drie stoelen per rij. Waar veel andere luchtvaartmaatschappijen producten zoals Economy Plus en Comfort Class tegen een toeslag aanbieden, zijn al deze extra’s standaard inbegrepen in de Economy Class van Garuda Indonesia, inclusief een meer dan ruimhartige dertig kilo bagagevrijdom. 

Vernieuwde Business Class

Liever nog luxueuzer? Geen probleem bij Garuda Indonesia, dat een vernieuwd Business Class-serviceconcept aanbiedt met onder andere een chef de cuisine aan boord. Bovendien genieten passagiers in Business Class van een ruime 1-2-1stoelen configuratie met gangpad toegang voor elke stoel. Uiteraard zijn alle stoelen in een handomdraai aan te passen tot volledig platte bedden voor een prinsheerlijke nachtrust. 

Extra voordelig

Noblesse oblige, maar Garuda Indonesia gaat voor alle klassen verder dan welke maatschappij dan ook. Zo biedt de Boeing 777-300ER voor alle passagiers wifi aan boord, net als een Personal Touch Screen Entertainmentsysteem met live TV. Voor sportieve reizigers is het goed om te weten dat fietsen tot dertig kilo en overige sportuitrustingen tot 23 kilo gratis meemogen. En zelfs na uw vlucht kunt u met het Boarding Pass True Value-programma van extra voordeel genieten bij vele partners op diverse bestemmingen. 

Wereld aan je voeten

Sinds maart 2014 is Garuda Indonesia lid van de luchtvaartalliantie Sky Team. Hierdoor profiteert u niet alleen van solide aansluitingen, maar ook van de overduidelijke voordelen van een gebundeld Frequent-Flyer programma met Sky Team-maatschappijen als KLM, Delta en China Southern Airlines. Want dat betekent dat met je gespaarde Garuda Miles niet alleen het prachtige Indonesië, maar ook de rest van de wereld aan je voeten ligt. 

Titelhouder

Alle complimenten voor Garuda Indonesia dus. Letterlijk: de maatschappij is sinds 2014 titelhouder voor Beste Cabincrew ter Wereld en werd daarnaast in de afgelopen jaren overladen met prijzen voor onder meer Beste Regionae Maatschappij ter Wereld, Beste Economy Class ter Wereld en Meest Geliefde Airline ter Wereld. Geen wonder dat Garuda Indonesia van de kwaliteitsmonitor Skytrax al in 2014 de exclusieve 5-Star Airline-status kreeg – een prestatie van formaat.

Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen.