Comfortabel en bewust reizen met KLM

Comfortabel en bewust reizen met KLM


Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zon bestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Service aan boord
Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord
Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Economy Comfort
In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van €10,- tot €180,-.

Handbagage voorwaarden
U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage op intercontinentale vluchten
1 Stuk ruimbagage van max. 23 kg. Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.

Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen.