Singapore Airlines

Singapore Airlines


 


Singapore Airlines wordt internationaal erkend als één van ’s werelds meest toonaangevende luchtvaartmaatschappijen en beschikt over een zeer jonge en moderne vloot.

Vanuit Amsterdam Airport Schiphol vliegt Singapore Airlines dagelijks naar haar thuisbasis Singapore Changi Airport en vanuit Düsseldorf 4 keer per week, Singapore Airlines al vele malen uitgeroepen tot de beste luchthaven ter wereld. De vlucht wordt uitgevoerd met een luxe Airbus A350-900 in een First, Business en Economy Class indeling. 

De First - en Business Class cabines beschikken over respectievelijk 42 stoelen die zo zijn ontworpen dat de (zaken)reiziger nog meer eigen ruimte en privacy heeft. Door de unieke plaatsing waarbij alle stoelen in de vliegrichting zijn geplaatst in een 1-2-1 configuratie, zit iedere passagier direct aan het gangpad. De stoelen behoren tot de ruimste in de luchtvaartindustrie en kunnen in een handomdraai worden veranderd in een bed. In de Economy Class bevinden zich 187 stoelen. Dankzij de 3-3-3 opstelling genieten passagiers van nog meer comfort.

First Class Business Class Economy Class

In alle reisklassen zijn Singapore Airlines’ passagiers altijd verzekerd van een aangename en comfortabele reis, met een service waarover zelfs andere luchtvaartmaatschappijen niet uitgesproken raken. KrisWorld, het inflight entertainment systeem, biedt meer dan 1.000 entertainment mogelijkheden, waaronder films, TV-series, games en muziek.

Nieuw bij Singapore Airlines is Premium Economy Class met speciaal voor deze reisklasse ontworpen, met 24 eigentijdse en stijlvolle stoelen. Passagiers beschikken over aanzienlijk meer ruimte – een seat pitch van maar liefst 96,5 cm - en vele extra’s zoals complete ondersteuning voor zowel de onderbenen als voeten, geluidsreducerende koptelefoon en een full HD-beeldscherm van 34 cm, de grootste in zijn klasse.

De inflight service in Premium Economy Class biedt een uitgebreid aanbod van maaltijden en drankjes waaronder onbeperkt champagne en de Premium Economy Book the Cook service, die het vooraf bestellen van een selectie van hoofdgerechten mogelijk maakt. Daarnaast krijgen passagiers naast een royale bagagevrijdom van 35kg ook voorrang bij het inchecken. Leden van het KrisFlyer frequent-flyer programma ontvangen 10% meer mijlen.

Premium Economy Class is beschikbaar op een geselecteerd aantal vluchten naar Hong Kong, Londen en Sydney en wordt op meerdere routes geïntroduceerd zoals naar Frankfurt, München, Parijs en Zürich in Europa en op routes in Azië en naar Australië en Nieuw-Zeeland.


Vanuit Singapore bieden Singapore Airlines en dochtermaatschappij SilkAir gezamenlijk een uitgebreid routenetwerk aan van meer dan 100 bestemmingen in 36 landen. De vlucht vanuit Amsterdam - SQ323 - biedt door de gunstige aankomsttijd in Singapore een naadloze aansluiting naar de meeste bestemmingen in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland.

Passagiers die in transit zijn en minimaal vijf uur in Singapore moeten doorbrengen kunnen gebruik maken van de Free Singapore Tour. Deze tour wordt door Singapore Changi Airport gratis aangeboden waarbij de passagier kan kiezen uit een Heritage en een City Lights Tour. Beide tours geven een eigen kijk op de bezienswaardigheden van het steeds populairder wordende Singapore.

Echter, Singapore heeft heel veel te bieden en het is dan ook zeer de moeite waard om hier een paar dagen te verblijven op weg naar of terugkomend van een bestemming in Azië, Australië of Nieuw-Zeeland. De perfecte manier hiervoor is het Singapore Stopover Holiday arrangement waarbij Singapore Airlines en SilkAir passagiers voor een zeer voordelig tarief in één van de vele hotels kunnen verblijven. Daarnaast biedt dit arrangement ook de mogelijkheid om - naast hotelaccommodatie en transfer van/naar de luchthaven - gratis gebruik te maken van de ‘SIA Hop-on Bus’ en zonder bijbetaling toegang te krijgen tot diverse attracties in Singapore.

Om vliegen met Singapore Airlines nog aangenamer te maken raden wij passagiers zeker aan om zich kosteloos aan te melden voor KrisFlyer. Met dit frequent flyer programma van Singapore Airlines kunnen mijlen gespaard worden; niet alleen op vluchten van onder andere Singapore Airlines, SilkAir en alle Star Alliance partners maar ook bij verblijf in geselecteerde hotels en met autohuur bij de meeste verhuurbedrijven. De gespaarde mijlen kunnen worden verzilverd voor upgrades of gratis tickets op bovengenoemde maatschappijen.

Singapore Airlines – A Great Way To Fly!

Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen.