Algemene voorwaarden voor Have It All

Algemene voorwaarden voor Have It All


 • Het Signature drankenpakket
  Drankenpakket met een dagelijkse limiet van 15 drankjes, waarin alle drankjes zijn inbegrepen met een prijs van $11,00 of lager. Het drankenpakket is inclusief niet-alcoholische dranken zoals frisdranken en koffiespecialiteiten. Gasten kunnen één drankje tegelijk bestellen en moeten 21 jaar of ouder zijn voor alcoholische drankjes. Aankopen in Signature-winkels, de minibar en bij het dineren in de hut zijn uitgesloten van het pakket.
 • 1 x Diner in specialiteitenrestaurants
  Eén avond in de Pinnacle Grill of de Tamarind. Reserveringen en dinertijden kunnen vanaf 7 juli 2021 vooraf worden gereserveerd. Voor gasten die niet van tevoren willen reserveren, zullen dinertijden aan boord worden toegewezen en een bevestigingskaart hiervan zal in de hut geplaatst worden op de dag van inscheping.
 • 1 landexcursies naar keuze gratis met een waarde tot US$100,- p.p. 
  De aanbieding voor gratis landexcursie(s) kan pre-cruise vanaf 7 juli 2021 geboekt worden, of aan boord tijdens de cruise. Het tegoed voor landexcursies in het kader van deze promotie is niet overdraagbaar naar andere gasten of boekingen.
 • Wifi Surf pakket
  Surf op het web, bekijk social media, controleer uw e-mail en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Al het internetgebruik aan boord is onderworpen aan de standaardbeleidslijnen van Holland America Line die het browsen van sommige sites kunnen beperken vanwege netwerkbeveiliging en bandbreedtegebruik. Het plan kan op elk apparaat worden geactiveerd, maar er kan slechts één apparaat actief worden verbonden. Tijdens de cruise kun je aan boord het pakket upgraden voor een enkele dag, voor de resterende duur van de cruise, of voor het toevoegen van meerdere apparaten. De aanbieding geldt alleen voor gasten 1 en 2 in een hut.