All-inclusive drankenpakketten bij MSC Cruises

All-inclusive drankenpakketten bij MSC Cruises


All-inclusive drankenpakketten bij MSC Cruises

  • De all-inclusive drankenpakketten kunnen alleen voor de duur van de gehele cruise (m.u.v. de dag van ontscheping) worden gekocht. Het is niet mogelijk om de dranken pakketten voor enkele cruise dagen te kopen.
  • Indien samenreizende gasten die in een hut verblijven een all-inclusive drankenpakketten willen kopen, dienen alle gasten die in dezelfde hut verblijven een pakket te kopen.
  • Indien gasten die samen reizen, die niet bij elkaar in de hut verblijven, maar wel aan dezelfde tafel willen eten, dienen alle gasten een all-inclusive dranken pakket te kopen.
  • Voor kinderen in de leeftijd van 3 – 17 jaar is een gereduceerd kinder tarief van toepassing. Het overzicht van wat er in de kinder-drankenpakketten inbegrepen is, verstrekken wij u op aanvraag.
  • Voor kinderen in de leeftijd van 0 – 3 jaar hoeft geen drankenpakket te worden aangeschaft.
  • Prijs van het all-inclusive drankpakket is per persoon per dag
  • MSC Cruises behoudt zich het recht voor te allen tijde de inhoud van het drankpakket te mogen wijzigen.


Onderstaande twee pakketten zijn beschikbaar op cruises vanaf 4 nachten of langer in het Middellandse Zeegebied, Noord-Europa, de Emiraten, Cuba, de Franse Antillen en Grand Voyages van/naar deze gebieden. 

All-inclusive restaurant & bar drankenpakket Classic € 26,- per persoon per nacht.
Volwassenen 18 jaar +
Onbeperkte consumptie van alcoholische en non-alcoholische dranken, waaronder een uitgebreid aanbod van drankjes en cocktails van de barlijst, een toegewijde selectie van wijnen per glas, tapbier, een uitgebreide selectie frisdranken, vruchtensappen en klassieke warme dranken (koffie, espresso, cappuccino, etc.), evenals ijs om mee te nemen in een hoorn of beker. De drankjes inbegrepen in het pakket kunnen worden genuttigd in alle bars en restaurants, waaronder de specialiteitenrestaurants en themagedeeltes. 
Kinderen van 3-17 jaar € 12,- per persoon per nacht. Op verzoek zenden wij u een overzicht wat is inbegrepen.

All-inclusive restaurant & bar drankenpakket Deluxe €50,- per persoon per nacht.
Volwassenen 18+
Onbeperkte consumptie van alcoholische en non-alcoholische dranken, waaronder een uitgebreid aanbod van klassieke en premium cocktails, champagne cocktails, een rijke selectie fijne wijnen per glas, tap- en flessenbier, frisdranken, mineraalwater, klassieke warme dranken (koffie, espresso, cappuccino, etc.), speciale koffies, chocoladespecialiteiten, premium likeuren waaronder een hoogwaardige selectie, dranken uit uw minibar evenals lekkernijen uit het ‘Gelataria’ menu, delicatessen uit de patisserie en maaltijden uit het roomservicemenu. De drankjes inbegrepen in het pakket kunnen worden genuttigd in alle bars en restaurants, waaronder de specialiteitenrestaurants en themagedeeltes. 
Kinderen van 3-17 jaar € 21,- per persoon per nacht. Op verzoek zenden wij u een overzicht wat is inbegrepen.

 
Onderstaande twee pakketten zijn beschikbaar op cruises vanaf 4 nachten of langer in de Caribbean, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika en Grand Voyages van/naar deze gebieden.

All-inclusive restaurant & bar drankenpakket Classic $47,- per persoon per nacht.
Volwassenen 21+
Onbeperkte consumptie van drankjes uit de bar en wijnen per glas, bier van de tap, flessen of blikjes bier, energiedranken, blikjes frisdrank, vruchtensappen, mineraalwater, een selectie van warme en koude koffiespecialiteiten, luxueuze thee, warme chocolade lekkernijen, een brede selectie sterke dranken, alle cocktails van de barlijst evenals ijs in een hoorn of beker om mee te nemen. De drankjes inbegrepen in het pakket kunnen worden genuttigd in alle bars en restaurants, waaronder de specialiteitenrestaurants en themagedeeltes.
Kinderen van 3-20 jaar $ 23,- per persoon per nacht. Op verzoek zenden wij u een overzicht wat is inbegrepen.


All-inclusive restaurant & bar drankenpakket Deluxe $ 55,- per persoon per nacht.
Onbeperkte consumptie van drankjes van de gehele barlijst, waaronder een uitgebreid aanbod van wijnen per glas, premium sterke drank waaronder een hoogwaardige selectie, premium cocktails, dranken uit de minibar en mineraalwater in de hut, evenals lekkernijen uit het ‘Gelataria’ menu, delicatessen uit de patisserie. De drankjes inbegrepen in het pakket kunnen worden genuttigd in alle bars en restaurants, waaronder de specialiteitenrestaurants en themagedeeltes.