Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Uw gekozen zoekcriteria worden hier weergegeven

Reisaanbod

16 dagen Vliegreis + Individueel
16 dagen
  • Unieke accommodaties met veel privacy
  • Boutique appartementen resort op Aruba
  • Kleinschalig bungalow park op Curaçao
€ 2050,-
Bekijk
8 dagen Vliegreis + Individueel
8 dagen
  • Kleinschalige appartementen
  • Boutique hotels & strand resort
  • Bunalowresort met veel privacy
€ 310,-
Bekijk
16 dagen Autoreis + Individueel
16 of 24 dagen
  • De hoogtepunten van Florida.
  • Miami, Orlando, Golf van Mexico, Everglades & The Keys.
  • Relaxen op Aruba, Barbados, Bonaire of Curaçao.
€ 2070,-
Bekijk


Aruba

 
De hagelwitte zandstranden, koele wind en warme, vriendelijke bevolking zijn slechts een paar redenen waarom bezoekers jaarlijks terugkeren naar Aruba. Ontdek zelf wat Aruba tot een echt ‘ One happy Island’ maakt. Zo schijnt er het hele jaar door de zon en heeft de temperatuur zich vastgeklikt rond de 28 graden.
 
En als het al regent, dan is het een korte en hevige bui die een weldadige verfrissing geeft om vervolgens weer de zon vrij spel te geven. De zee is prachtig door de helderheid en diepblauwe kleur en de stranden maken van een vakantie op Aruba een absolute droom!
 
Interessante bezienswaardigheden op Aruba zijn bv. Arikok National Park, Ayo Rock Formations of de natuurlijke ''pool'' Conchi, een poel genaamd Cura di Tortuga, en natuurlijk zwembad waar u heerlijk kunt ontspannen.
 
Culturele attracties zijn bv: Alto Vista Chapel. het California Lighthouse en Fort Zoutman. Hier vindt u objecten en instrumenten die nog komen uit de tijd van de Nederlandse en Spaanse aanwezigheid in voorgaande eeuwen.
 
Verder worden op het eiland diverse tours en activiteiten georganiseerd. Zo is het mogelijk om hier te paardrijden, zeilen of te mountainbiken. Ook kunt u diepzeevissen, of een jeepsafari maken. Geen zin in sport? U kunt hier heerlijk winkelen, een restaurant, of een museum bezoeken.

Maudy Zuidema
WRC Aruba specialist

Als Aruba specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Ons reisaanbod in Aruba

De reizen binnen Aruba zijn als volgt onderverdeeld: