Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Uw gekozen zoekcriteria worden hier weergegeven

Reisaanbod

8 dagen Vliegreis + Individueel
8 dagen
  • Kleinschalige appartementen
  • Boutique hotels & strand resort
  • Bunalowresort met veel privacy
€ 310,-
Bekijk
16 dagen Vliegreis + Individueel
16 dagen
  • Unieke accommodaties met veel privacy
  • Boutique appartementen resort op Aruba
  • Kleinschalig bungalow park op Curaçao
€ 2050,-
Bekijk


Aruba

Ontdek Aruba

Een reis naar Aruba: wij begrijpen wel waarom jaarlijks veel Nederlanders in het vliegtuig stappen. Met veel plezier helpen we ook u bij het plannen van een reis naar Aruba. Maar waarom slechts één ABC-eiland bezoeken? Precies! Wij combineren een reis naar Aruba met een ander eiland, zoals de combinatiereis van Aruba en Curaçao

Waarom Aruba ontdekken?

De hagelwitte zandstranden, koele wind en warme, vriendelijke bevolking zijn slechts een paar redenen waarom bezoekers jaarlijks terugkeren naar Aruba. Ontdek zelf wat Aruba tot een ‘One happy Island’ maakt. Zo schijnt het hele jaar door de zon en heeft de temperatuur zich vastgeklikt rond de 28 graden. Op zoek een plek om uit te rusten? Dan raden we zeker aan om uw reis met Aruba te combineren.

En als het al regent, dan is het een korte en hevige bui die een weldadige verfrissing geeft om vervolgens weer de zon vrij spel te geven. De zee is prachtig door de helderheid en diepblauwe kleur en de stranden maken van een vakantie op Aruba een absolute droom!

Wat te doen op Aruba?

Interessante bezienswaardigheden op Aruba zijn bijvoorbeeld het Arikok National Park, Ayo Rock Formations of de natuurlijke ''pool'' Conchi. Die laatste is een poel genaamd Cura di Tortuga: een natuurlijk zwembad waar u heerlijk kunt ontspannen.

Culturele attracties zijn er ook in te vinden op dit tropische eiland. Denk aan de Alto Vista Chapel, het California Lighthouse en Fort Zoutman. Hier vindt u objecten en instrumenten die nog komen uit de tijd van de Nederlandse en Spaanse aanwezigheid in voorgaande eeuwen.

Op avontuur op Aruba

Verder worden op het eiland diverse tours en activiteiten georganiseerd. U kunt hier paardrijden, zeilen of mountainbiken. Ook kunt u diepzeevissen, of een jeepsafari maken.

Aruba altijd combineren

Onze specialiteit is het combineren van meerdere bestemmingen tijdens een reis. Zo heeft u de maximale reisbeleving. Bijvoorbeeld na een overweldigende citytrip naar Washington en New York ontspannen op Aruba? Dat kan! Of wat dacht u van drie weken op pad naar Panama, Curaçao en Aruba

Boek nu uw reis met WRC

Heerlijk ontspannen (na een avontuurlijke reis in Noord-Amerika)? Laat u net als wij de massa op deze zonnige eilanden graag links liggen en ontdekt u ook graag meer over de cultuur en de prachtige natuur? Toch ook nog Bonaire bezoeken? Wij helpen u graag verder. Bel naar 088 - 01 01 100 en onze reisspecialisten staan direct voor u klaar. 
 
 
 

Corine Klootwijk
WRC Aruba specialist

Als Aruba specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Ons reisaanbod in Aruba

De reizen binnen Aruba zijn als volgt onderverdeeld: