Ontdek
met WRC Reizen

Ons reisaanbod in Australië en Nieuw-Zeeland

Het reisaanbod in Australië en Nieuw-Zeeland is als volgt onderverdeeld:


Australië en Nieuw-Zeeland

Droomt u van een prachtige rondreis naar Australië of Nieuw-Zeeland? Of wat dacht u van een combinatiereis met Bali of de Fiji eilanden? Voor velen staan deze bestemmingen hoog op het verlanglijstje en dat is niet voor niets. Van prachtige landschappen tot adembenemende stranden, zowel Australië als Nieuw-Zeeland heeft alle facetten in huis voor een ultieme droomreis ‘Down Under’.
 

Wat kan ik allemaal doen in Australië / Nieuw-Zeeland?

Rondreizen met de camper of auto is de ideale manier om Australië en/of Nieuw-Zeeland te verkennen en de cultuur te ervaren. Kijk uw ogen uit tijdens een wandeling langs de bergtoppen van Grampions National Park of lees meer over de Aboriginals tijdens de Aboriginal cultural tour in Alice Springs. Ook het Lamington National Park stelt u niet teleur. Ruige heuvellandschappen komen hier samen met kronkelende rivieren en spectaculaire watervallen. Geniet in alle rust van de ongerepte natuur en spot misschien zelfs wilde kangeroes of wallaby's.
 
Ook in Nieuw-Zeeland is er aan natuurschoon geen gebrek. Actieve vulkanen in het Tongariro National Park, witte bergtoppen rondom Lake Wanaka en het Fjordenland in Milford Sound kenmerken de diverse landschappen van een van ‘s werelds mooiste landen. 
 
 
 

Klaar voor een onvergetelijke reis door Australië of Nieuw-Zeeland?

Australië en Nieuw-Zeeland zijn ontzettend veelzijdig. Zo vindt u hier één van de misschien wel bekendste riffs ter wereld, het Great Barrier Reef. Verken de onderwaterwereld met een snorkel tour, ga zeilen op de azuurblauwe wateren of overnacht op een van de prachtige eilanden. 

Na het wandelen zin om van het Australische stadse leven te proeven? Dan mag Sydney niet ontbreken tijdens uw rondreis door Australië. Sydney staat bekend om haar spectaculaire haven en heeft niet voor niets de bijnaam Harbor City gekregen. Vanuit hier kunt u diverse excursies maken naar bijvoorbeeld de indrukwekkende Blue Mountains.
  

Rondreizen door Australië / Nieuw-Zeeland per auto of camper?

Wat past beter? Rondreizen per camper of per huurauto? Dit is geheel afhankelijk van uw wensen en de duur van de vakantie. Met een camper verblijft u op campings en camperplaatsen en met een huurauto verblijft u in hotels en lodges. Lees ook: de praktische informatie over het huren van een auto en camper.
 
 

Een camperreis door Australië / Nieuw-Zeeland met kinderen, kan dat?

Reizen door Australië of Nieuw-Zeeland per camper is uitstekend te doen met (jonge) kinderen. Kinderen vinden het bijvoorbeeld heel fijn om altijd in ‘hun eigen bed’ te kunnen slapen met al hun knuffels. Dit is één van de tien redenen waarom wij het ideaal vinden om dit met de kinderen op deze manier te doen. Meer lezen? Lees dan de blog: waarom een camperreis met kinderen ideaal is.
  
 

Praktische informatie Australië / Nieuw-Zeeland

Welke reisdocumenten heeft u nodig? Wat is de beste reistijd? Hoe zit het met de elektriciteit? Zijn er dingen die ik moet weten betreffende bepaalde gebruiken? Deze, en vele andere antwoorden, vindt u bij onze praktische informatie en FAQ. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met een van onze reisspecialisten.
 
 

Wat is het reisadvies voor reizen naar Australië / Nieuw-Zeeland?

Voor een actueel reisadvies over reizen naar Australië / Nieuw-Zeeland adviseren wij om te kijken naar de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Zij hebben up-to-date informatie over wat wel en niet mag in Australië en Nieuw-Zeeland, evenals coronaregels en maatregelen.
 
   

Stel samen uw rondreis samen

Onze reisspecialist Mirja Rempt is expert als het gaat om reizen door Australië en Nieuw-Zeeland en helpt dan ook graag met het samenstellen van uw ideale droomreis naar Down Under. Met meer dan 40 jaar ervaring weten de reisspecialisten van WRC Reizen precies wat nodig om uw droomreis te verwezenlijken. Nadat wij uw wensen hebben besproken stellen wij graag een reisofferte samen.
 
Enthousiast? Leuk! Dat zijn wij ook. Neem contact op met Maudy voor meer informatie.

Maudy Zuidema
WRC Australië en Nieuw-Zeeland specialist

Als Australië en Nieuw-Zeeland specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Aanbiedingen