0 van 15

Breng een camper weg in Australië

 • Kortingen van 20-60% en geen achterlatingskosten
 • Huurperiode: 01 januari-30 november 2018, afhankelijk van locatie
 • Verhuurmaatschappijen: Maui, Britz & Mighty
 • 23 dagen
 • Camperreis
 • Individueel
 • Reiscode: AAU180227
Al onze reizen zijn maatwerk
Kan ik u helpen?
Lien van Kersen
WRC Australië specialist

Als Australië specialist weet Lien van Kersen alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Reisonderbrekingen
 • Uitbreidingsmogelijkheden

Camperaanbiedingen in Australië en geen one way fees

 
Een camperreis in Australië is een feest. Niet dat benauwde van Europa met klungelige douchemuntjes en bekrompen kampeerplekken. Nee, voor een dollar of dertig heb je een ruime plek met bijvoorbeeld uitzicht op palmen en met het gekwetter van felgekleurde vogels om je heen.
 
De faciliteiten zijn altijd goed tot uitstekend. Campers kunt u in allerlei soorten en maten huren, voor twee, vier of zes personen en met aandrijving van op twee of vier wielen. Erg goedkoop is het huren van een camper niet, maar met een camper ondervindt u wel het ultieme gevoel van vrijheid.
 
U kunt bijna overal gaan staan om een kopje koffie te zetten en een hapje klaar te maken. Echter, middels deze special kunt u met korting een camper huren en de camper elders achterlaten zonder extra achterlatingskosten. Wees er wel snel bij want deze special wordt ook in andere Europese landen aangeboden.
 
De camper-vehuurstations, waar u de reis kunt starten en eindigen, zijn te vinden aan de noord-, zuid-, oost-, en westkust van Australië. In het noorden bij Darwin. In het zuiden bij Adelaide, Melbourne en Sydney. In het oosten bij Cairns. In het westen bij Perth. Ook zijn ze te vinden in Centraal Australië (Alice Springs) en op het eiland Tasmanië (Hobart).

Lees meer

Beknopte route
 • Dag 1 - 2 Vliegreis Amsterdam – Australië
 • Dag 3 Aankomst Australië + aanvang camperreis
 • Dag 4 - 21 Per camper door Australië
 • Dag 22 Inleveren camper op andere locatie + vliegreis Australië – Amsterdam
 • Dag 23 Amsterdam

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reserveren

of

Reisbeschrijving

Dag 1 - 2: Vliegreis Amsterdam – Australië
U vliegt met de luchtvaartmaatschappij van uw keuze naar Australië. Het is meestal toegestaan om de vliegreis zonder meerkosten op de heen- en/of terugreis te onderbreken in Azië. Indien u de reis niet onderbreekt komt u – afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij van uw keuze – veelal op dag 2 aan in Australië. Bij een reisonderbreking op de heenreis schuift het onderstaande programma uiteraard in dagen op.
Dag 3: Aankomst Australië + aanvang camperreis
Na aankomst in Australië reist u op eigen gelegenheid naar het verhuurstation. De verhuurstations zijn geopend van maandag t/m zondag en de openingstijden zijn enigszins afhankelijk van het seizoen maar veelal tussen 08.00-16.30 uur (m.u.v. de feestdagen). Zie bij de algemene voorwaarden voor de exacte openingstijden. U dient bij het ophalen van de camper er rekening mee te houden dat de informatie en uitleg ca. 2-3 uur duurt. Dit is mede afhankelijk van de vragen die gesteld worden. De dag van ophalen en de dag van inleveren worden als aparte huurdagen beschouwd. U beschikt 20 dagen over de gereserveerde camper (aantal huurdagen kan worden aangepast aan uw wensen).

Aankomst

Indien uw aankomsttijd niet valt binnen de openingstijden van het verhuurstation en/of u de voorkeur geeft om na een vermoeiende vliegreis eerst een nacht heerlijk bij te komen dan kunnen wij uiteraard een hotelovernachting voor u verzorgen (optioneel) nabij de luchthaven en begint uw camperreis op dag 3.

Dag 4 - 21: Per camper door Australië
Indien u heeft gekozen voor een camperreis door Australië dan ontsnapt u aan het keurslijf waar u gewild of ongewild in verkeert. Tijdens deze camperreis kunt u genieten van uw vrijheid en de tijd vergeten. Wellicht is dat wel het allerbelangrijkste aan het reizen per camper. Het is niet van belang welke dag het is. Het landschap is op zaterdagmiddag  net zo indrukwekkend als op woensdagochtend. Alle dagen zijn de moeite waard. Niets hoeft en niemand die u verplicht tot iets. ’s Ochtends kunt u met uw reisgenoten in de frisse buitenlucht uw plan voor die dag samenstellen terwijl u een kopje koffie drinkt.

Het uitgestrekte land

Australië is een uitgestrekt land met ook nog eens 12.000 eilanden, waar duizenden mogelijke reizen met eindeloze unieke ervaringen voor u klaar liggen. Eeuwen geleden al wisten de Aboriginals dat rondtrekken de enige manier was om het ware Australië te begrijpen. Ze lieten zich leiden door de natuur en geesten. De routes die ze in meer dan 50.000 jaar aflegden, werden vereeuwigd in ‘songlines’ (liedjes om de wegen te onthouden). Vandaag de dag is reizen in Australië nog steeds méér dan u louter verplaatsen van de ene naar de andere plek. Onderweg ontdekt u de diversiteit en de wonderen der natuur en maakt u kennis met de unieke manier van leven van de Australiërs. Het ene moment lijkt het alsof u alleen op de wereld bent, het andere moment gaat u op in het ritme van een bruisende stad.

Dag 22: Inleveren camper op andere locatie + vliegreis Australië – Amsterdam
Houdt u ruimschoots rekening met de vertrektijd van uw vlucht als u vandaag de camper inlevert? Voor het inleveren van de camper dient u 1 uur uit te trekken. U dient de camper schoon in te leveren en bij de camper dienen ook de watertanks en toilet geleegd te zijn. Hierna reist u op eigen gelegenheid naar de luchthaven alwaar u incheckt voor uw vluchten naar Amsterdam.
Dag 23: Amsterdam

Aankomst op Schiphol. 

Routekaart

Recensies

Breng een camper weg in Australië 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

Huurperiode: 01 maart 2018 – 30 november 2018, afhankelijk van de locatie

THL campergroep Australë, waaronder de merken Maui, Britz en Mighty vallen, biedt voor 2018 een aantal aantrekkelijke 'wegbreng' aanbiedingen aan. De campers dienen in een bepaalde periode van en naar de aangegeven locaties gereden te worden. In de aanbieding zijn diverse voordelen verwerkt. In elk geval geldt voor elke aanbieding: een korting op de huurprijs en u betaalt geen achterlatingskosten.(one way fee)

Merk: Product klasse:  
Maui Luxe product De voertuigen van Maui zijn 0-2 jaar oud.
Britz Middenklasse product De voertuigen van Britz zijn 0-5 jaar oud. Britz biedt het grootste aantal camper types, inclusief 4WD campers.
Mighty Budget product De voertuigen van Mighty zijn maximaal 7 jaar oud.

Meer informatie over campertypes vindt u hier

Campertarieven voor de wegbreng aanbiedingen:
De huurprijzen zijn flexibel. De tarieven worden minimaal 1 keer per week opnieuw vastgesteld. Nadat er een tariefberekening is opgevraagd, is het tarief 96 uur geldig. De huurprijs wordt per kalenderdag berekend. In het aanbiedingen overzicht staat per aanbieding een kortingspercentage vermeld. De korting wordt over de huurprijs berekend, er is geen korting op de aanvullende camperhuurkosten. De actuele huurprijs, inclusief korting wordt in de reissom op het reisvoorstel opgenomen.

Aanbieding Merk Ophaal locatie: Inlever locatie: Huurperiode: Boeken voor: Bijzonderheden:
25% korting & geen one way fee Alle merken Alice Springs & Darwin, Sydney, Brisbane & Cairns Perth, Adelaide, Melbourne,  20 aug - 15 dec 31 mei Bepaalde campertypes uitgesloten
25% korting & geen one way fee Alle merken Adelaide, Melbourne, Sydney, Brisbane & Cairns Alice Springs & Darwin 02 apr - 10 jun 31 mrt Bepaalde campertypes uitgesloten
20% korting Alle merken Cairns Cairns 01 jun - 31 aug 31 mei Type Cascade uitgesloten, max. 20 huurdagen
20% korting & geen one way fee Alle merken Cairns Bribane, Sydney, Melbourne 01 mrt - 31 aug 31 mei Type Cascade uitgesloten, max. 20 huurdagen
20% korting & geen one way fee Alle merken Brisbane, Sydney, Melbourne Cairns 01 okt - 30 nov 31 mei Type Cascade uitgesloten, max. 20 huurdagen
60% korting & geen one way fee Maui, Britz Hobart Sydney, Melbourne, Adelaide 02 apr - 30 jun 30 apr Type Cascade en outback uitgesloten
60% korting & geen one way fee Maui, Britz Sydney, Melbourne, Adelaide Hobart 01 sep - 30 nov 15 aug Type Cascade en outback uitgesloten

 

Huurvoorwaarden
 • De gehele huurperiode van de camper dient binnen de aangegeven periode te vallen.
 • Er kunnen bepaalde campertypes uitgesloten zijn van de aanbieding.
 • Slechts een beperkt aantal campers beschikbaar.

Inbegrepen in de standaard huursom:

 • Basis verzekering met eigen risico.*
 • Ongelimiteerd aantal kilometers voor 2WD campers, 300 vrije kilometers per dag voor 4WD campers.
 • Volledige camper uitrusting inclusief: linnengoed, dekens, kussens, kook uitrusting en algemene uitrusting.
 • In camper tablet met GPS, handleiding en reisinformatie.
 • Outback safety kit in 4WD LandCruiser Safari. 
Eigen risico voor Maui*: AU$ 7500,- voor alle camper types per schade geval.
Eigen risico voor Britz*: AU$ 5000,- (type Hitop en Voyager) AUS$ 8000,- voor 4WD campers en AU$7500 voor overige types.
Eigen risico voor Mighty*: AU$ 3500 voor type Highball, Jackpot en Double Down, AU$ 5000,- voor overige types.

Niet inbegrepen:

 • Transfer naar / van het verhuurstation.
 • Extra bestuurders.
 • Toeslag ophalen / inleveren op feestdagen.
 • Eventuele one way kosten en locatietoeslag kosten.
 • Waarborgsom.
 • Aanvullende verzekeringen.

Optioneel bij te boeken:

Inclusive Pack Verhuurder: Campertype: Toeslag  
  Maui alle types 43 per huurdag
  Britz 2WD campers 34 per huurdag
    4WD campers 37 per huurdag
  Mighty Highball, Jackpot en Double down 30 per huurdag
    Overige campertypes 38 per huurdag

Inbegrepen:

 • WIFI inclusief 1GB data.
 • Extra bestuurder.
 • Linnen exchange service.
 • Picknick tafel en stoelen. (1 stoel per reiziger)
 • Draagbare verwarming. (indien gewenst)
 • Baby / kinderautostoel. (kan niet in alle types geplaatst worden)

4WD Max Cover (alleen voor 4WD campers)
Kan alleen in combinatie met Liability reduction option of inclusive pack worden afgesloten € 124,- per huurperiode. 

Inbegrepen:

 • Schade aan de bovenkant en onderkant van het voertuig.
 • Sleep en herstel kosten van 4WD wegen waarvoor Britz toestemming vereist is. (zie voorwaarden)
 • Ongelimiteerd aantal kilometers.

Express Return pack

Campertype 
2 WD AU$ 150
2WD* AU$ 250
4 WD AU$ 200

2WD* betreft campers die in Cairns, Sydney of Melbourne worden ingeleverd. Kan alleen ter plaatse voldaan worden, prijs van het pakket is indicatief kan maandelijks wijzigen i.v.m. wisselende brandstofkosten.

Inbegrepen:

 • Lege gasfles inleveren.
 • Camper inleveren met lege benzine tank.
 • Toilet en afvalwater leeg service. (alleen voor campers die in Cairns, Sydney en Melbourne worden ingeleverd)
 • Express key return. (alleen in combinatie met Inclusive pack of Liability reduction option geldig)

Reisonderbrekingen

Onderbreek uw reis in Hong Kong!

Vliegt u met Cathay Pacific naar Australië, Nieuw-Zeeland, Cambodja, Thailand of Vietnam? Onderbreek dan uw vliegreis in Hong Kong! Ontdek op uw gemak deze bruisende wereldstad met haar vele gezichten!

Klik hier voor meer informatie over de stopover Hong Kong!

€ 208,-

Uitbreidingsmogelijkheden

Strandverlenging Sanur op Bali

Vliegt u met Cathay Pacific naar Australië of Nieuw-Zeeland? Bent u een liefhebber van zon en strand? Denk dan eens aan een uitbreiding van uw reis! Zo kunt u bijvoorbeeld uw reis uitbreiden met een heerlijk strandverblijf op het Indonesische eiland Bali. 

Bekijk hier de mogelijkheid voor een strandverlenging in Sanur op Bali!

€ 188,-
Uitbreidingsmogelijheden Fiji

Maak uw reis naar Fiji compleet met één of meerdere excursies! Wat dacht u van een excursie naar Nakavu Village of een dagcruise naar Tivua Islands. Hieronder vindt u meer informatie over deze excursie. 

Bekijk onze excursiemogelijkheden op Fiji hier
.

€ 99,-