Camperspecial Australië en optioneel relaxen op Bali

 • Boekingsperiode: t/m 31 januari 2020
 • Camperhuur mogelijk in de periode 27 april 2020 – 31 maart 2021
 • Verhuurlocaties: Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth en Sydney
 • 22 dagen
 • Camperreis
 • Individueel
 • Reiscode: AAU2001091
Al onze reizen zijn maatwerk.

Helaas is deze reis (tijdelijk) niet beschikbaar. Indien u een prijsopgave voor deze of een soortgelijke reis wenst voor deze reis dan kunt u telefonisch/ per e-mail contact met ons opnemen.

Kan ik u helpen?
Maudy Zuidema
WRC Australië specialist

Als Australië specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Uitbreidingen

Ontdek Australië per camper en maak kennis met het prachtige Bali


Een unieke mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief een schitterende camperreis te maken door Australië en de reis af te sluiten met een heerlijk verblijf op Bali. Ook kunt u de vliegreis desgewenst onderbreken in Dubai en Bangkok. 

In samenwerking met het camperbedrijf THL kunnen wij de campermerken Maui en Britz aanbieden tegen een ‘super early bird rate’. D.w.z. dat u deze campers  uitsluitend kunt boeken in de periode 01 januari – 31 januari 2020 en uiteraard op basis van beschikbaarheid. 

THL heeft in Australië verhuurkantoren in Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth en Sydney. Onder de campermerken van THL vallen de volgende merken die een super early bird rate hanteren:

Maui (deluxe) investeert continue in nieuwe modellen en design en heeft milieuvriendelijke voertuigen met automatische versnellingen. De keukens zijn van goede kwaliteit en u slaapt in superieur beddengoed.

Britz (middenklasse) heeft een breed aanbod aan 2WD voertuigen, dit maakt Britz tot een populaire verhuurder. Men heeft grote en kleine voertuigen voor 2 personen of voor gezinnen. Sommige zijn handgeschakeld en sommige met automatische versnellingen. Alle voertuigen zijn schoon, goed uitgerust en in uitstekende conditie. Met Britz heeft u als prijsbewuste reiziger een goed voertuig.

Bali
De bestemming Bali is geschikt voor een heel breed publiek. De liefhebber van zon, zee, strand en vertier is op Bali aan het goede adres, maar ook de rustzoeker zal hier zijn ideale stekje kunnen vinden. De bezienswaardigheden zijn gevarieerd en aantrekkelijk voor toeristen met belangstelling voor cultureel erfgoed en natuurschoon. De prijs-kwaliteitsverhouding is onwaarschijnlijk goed, zelfs voor Aziatische begrippen.
 
Hoe een camperreis eruit kan zien, kunt u lezen en bekijken in het reisverslag van drone- en 360º fotograaf Wiebe de Jager. Laat inspireren door prachtig beeldmateriaal van dit bijzondere land.

Lees meer

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reisbeschrijving

Dag 1 - 2: Vliegreis Amsterdam – Australië

Het is even een zit...

U vliegt met de luchtvaartmaatschappij van uw keuze naar Australië. Afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij kunt u desgewenst uw vliegreis in het Midden Oosten of Verre Oosten onderbreken. Tevens kunt u uw reis naar Australië combineren met een verblijf op diverse tropische eilanden, zoals bijvoorbeeld Bali of een eiland in de Pacific, zoals Fiji. Indien u ervoor kiest uw reis niet te onderbreken, komt u veelal in de avond van dag 2 of in de loop van op dag 3 aan in Australië. Dit is afhankelijk van het vluchtschema. In onderstaande beschrijving gaan we uit van aankomst op dag 3.
Dag 3: Aankomst Australië
Wij adviseren u om na aankomst in Australië te overnachten in een hotel nabij de luchthaven. Uiteraard kunnen wij die hotelreservering voor u verzorgen. U kunt dan bijkomen van de lange vliegreis en enigszins wennen aan het tijdsverschil. (Hotelovernachting is niet in de reissom opgenomen vanwege de vele locaties waar u kunt aankomen).
Dag 4 - 20: Per camper van Maui of Britz door Australië
U reist op eigen gelegenheid naar het verhuurstation. Na een uitgebreide uitleg en het opmaken van het contract neemt u de camper in ontvangst. U beschikt 18 dagen over uw camper (het aantal huurdagen en het type camper kan worden aangepast aan uw wensen).
Indien u de camper op een andere locatie wenst achter te laten gelden veelal achterlatingskosten (op aanvraag).
De ophaaldatum en locatie en de inleverdatum en locatie van de camperhuur liggen vast. Wat u wilt bezoeken en de route kunt u helemaal zelf beslissen. Tijdens deze camperreis geniet u van uw vrijheid en kunt u de tijd enigszins vergeten. Wellicht is dat wel het allerbelangrijkste aan het reizen per camper. Het is niet van belang welke dag het is. Het landschap is op zaterdagmiddag net zo indrukwekkend als op woensdagochtend. Alle dagen zijn de moeite waard. Niets hoeft en niemand die u verplicht tot iets. ’s Ochtends kunt u met uw reisgenoten in de frisse buitenlucht uw plan voor die dag samenstellen terwijl u een kopje koffie drinkt.
Dag 21 - 22: Inleveren camper + vliegreis Australië - Amsterdam of Denpasar (Bali)
Vanochtend levert u de camper weer in bij het verhuurstation. Vervolgens reist u op eigen gelegenheid naar de luchthaven. Hier checkt u in voor uw vlucht naar Amsterdam. De volgende dag komt u aan op Schiphol.

Indien u kiest voor de strandverlenging op Bali dan vliegt u vandaag naar Denpasar, waar u aan het einde van de middag aankomt. U verblijft 4 nachten op Bali en vliegt op dag 25 terug naar Nederland. Op dag 26 komt u aan op Schiphol.

Routekaart

Recensies

Camperspecial Australië en optioneel relaxen op Bali 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

Camperspecial Australië en optioneel relaxen op Bali
Huurperiode: 27 april 2020 - 31 maart 2021


Alleen geldig voor boekingen gemaakt tot en met 31 januari 2020


Prijsindicatie in Euro per persoon:

Camperreis Australië  
    2 persoonscamper:  4 persoonscamper:
    Maui   Britz   
Indicatie reisperiode Campertype 2BTSM Hitop Outback 4WD Discovery 4
Vanaf prijs mei en juni Reissom vanaf 1950 1600 2250 1600
Vanaf prijs juli en augustus Reissom vanaf 2500 2100 3200 2200
Vanaf prijs sep - nov Reissom vanaf 2500 1850 2200 2000
Vanaf prijs dec Reissom vanaf 3300 2900 NA 2650
Vanaf prijs jan - feb Reissom vanaf 2450 1950 NA 2050

 

Camperreis Australië & relaxen op Bali  
    2 persoonscamper: 4 persoonscamper:
    Maui   Britz   
Indicatie reisperiode Campertype 2BTSM Hitop Outback 4WD Discovery 4
Vanaf prijs mei & juni Reissom vanaf 2150 1850 2450 1800
Vanaf prijs jul & aug Reissom vanaf 2750 2300 3400 2400
Vanaf prijs sep - nov Reissom vanaf 2750 2100 2450 2200
Vanaf prijs dec Reissom vanaf 3500 3100 NA 2850
Vanaf prijs jan - feb Reissom vanaf 2650 2150 NA 2250

De duur van de camperhuur kan naar wens worden aangepast.

Inbegrepen:

 • Retourvlucht Amsterdam - bestemming van uw keuze in Australië .
 • Luchthavenbelasting en overige heffingen.
 • 18 Dagen camperhuur via Maui of Britz campers op basis van standaard huurprijs, in het vermelde campertype voor het vermelde aantal personen. 

Extra inbegrepen Bali:

 • 04 Overnachtingen in hotel Respati Beach, in een superior kamer inclusief ontbijt.
 • Privé transfer luchthaven - hotel v.v. op dag 1 en 5 (chauffeur spreekt geen Engels).             

Niet inbegrepen

 • Eventuele eerste hotelovernachting in Australië.
 • Aanvullende camperhuurkosten.
 • Campings, maaltijden en overige kosten.
 • Transfer naar -/ van het verhuurstation.
 • Reserveringskosten en calamiteitenfonds €45,- per boeking.

 

Uitbreidingen

Onderbreek uw reis in Hong Kong!

Vliegt u met Cathay Pacific naar Australië, Nieuw-Zeeland, Cambodja, Thailand of Vietnam? Onderbreek dan uw vliegreis in Hong Kong! Ontdek op uw gemak deze bruisende wereldstad met haar vele gezichten!

Klik hier voor meer informatie over de stopover Hong Kong!

€ 150,-
Uitbreidingsmogelijkheden Fiji

Vliegt u naar Australië of Nieuw-Zeeland? Bent u een liefhebber van zon en strand? Denk dan eens aan een uitbreiding van uw reis! Zo kunt u bijvoorbeeld uw reis uitbreiden met een heerlijk strandverblijf op de eilandengroep Fiji. 

Bekijk hier de mogelijkheid voor een strandverlenging op Fiji!

€ 575,-