6 van 14

Camperspecials Australië

 • Maui, Britz & Mighty, Apollo, Star, Cheapa.
 • Kortingen, locaties en campertypes variëren.
 • Overzicht wordt wekelijks aangepast.
 • 24 dagen
 • Camperreis
 • Individueel
 • Reiscode: AAU1804041
Al onze reizen zijn maatwerk.
Kan ik u helpen?
Maudy Zuidema
WRC Australië specialist

Als Australië specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Uitbreidingen

Maak gebruik van de beste camperaanbiedingen in Australië

De diversiteit, ruimte, schitterende natuur, relaxte bevolking en een ongekend aanbod aan activiteiten en bezienswaardigheden maken de lange reis naar Australië zeer de moeite waard. Een reis per camper biedt ultieme vrijheid. De wegen zijn buiten de grote steden rustig, waardoor het rijden aan de linkerkant van de weg snel went. Er zijn nagenoeg overal campings te vinden. De campings zijn netjes, de sfeer is vaak erg gemoedelijk. 

De mogelijkheden om uw ideale camperreis samen te stellen zijn zeer uitgebreid. Verhuurlocaties verspreidt over het gehele continent. Diverse verhuurmaatschappijen met elk een eigen kwaliteit en service niveau: van het nieuwste materiaal tot oudere types tegen sterk gereduceerde prijzen. En een breed aanbod aan campertypes: van compact en eenvoudig tot zeer luxueus. 

Uitbreidingen: U kunt deze camperreis uitbreiden met een heerlijk strandverblijf en uw vliegreis veelal kosteloos onderbreken in Midden Oosten of Azië. Deze uitbreidingen vindt u terug onder het bovenstaande kopje 'uitbreidingen'.

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reserveren

of

Reisbeschrijving

Dag 1 - 2: Vliegreis Amsterdam – Australië

Het is even een zit...

U vliegt met de luchtvaartmaatschappij van uw keuze naar Australië. Wilt u de lange vliegreis op de heen of terugreis onderbreken? Dat kan. U kunt een stop maken van enkele dagen in Midden Oosten of Verre Oosten onderbreken. De mogelijkheden zij afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij waar u mee vliegt. Ook kunt u uw reis naar Australië combineren met een verblijf op diverse tropische eilanden, zoals bijvoorbeeld Bali of een eiland in de Pacific, zoals Fiji.
Heeft u voldoende tijd? Als u dan toch naar de andere kant van de wereld vliegt, waarom niet Australië en Nieuw-Zeeland combineren? Huurt u in beide landen een camper bij dezelfde verhuurder, dan kunt u gebruik maken van gunstige 'lange huur' kortingen.
Uiteraard kunt u ook via een zo kort mogelijke route (minimaal 1 overstap is noodzakelijk) naar Australië vliegen en uw volledige vakantieperiode in dit fantastische land doorbrengen. In dat geval komt in aan het eind van dag 2, of in de loop van dag 3 aan in Australië, afhankelijk van het vluchtschema. In onderstaande beschrijving gaan we uit van aankomst op dag 3.
Dag 3: Aankomst Australië+ aanvang camperreis
Komt uw vlucht in de ochtend aan in Australië, dan is het toegestaan om de camper dezelfde middag op te halen. We raden u echter aan om minimaal 1 overnachting in een hotel in de plaats van aankomst te boeken. Om bij te komen van de lange reis en uitgeslapen de camper op te halen. Al zijn veel Australische steden, zoals Sydney, Melbourne of Brisbane, waar u waarschijnlijk het land binnen zult komen, veel te leuk om maar 1 nacht te verblijven. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan hotels, laat ons uw wensen weten. Al dan niet aangevuld met een leuke excursie om de stad te leren kennen. 
In deze reisomschrijving is een huurperiode van 21 camperhuurdagen opgenomen. Uiteraard kunt u op het moment van boeking het aantal huurdagen aanpassen aan uw wensen.
Dag 4 - 22: Per camper door Australië
De ophaaldatum en locatie en de inleverdatum en locatie van de camperhuur liggen vast. Hoe u van start naar eindpunt rijdt en waar u onderweg wilt stoppen, beslist u helemaal zelf.
Ervaar de vrijheid die het reizen per camper met zich mee brengt. Stap 's ochtends uw camper uit en zie de kangoeroes langs hoppen. Geniet van een verse, zelfgemaakte lunch op dat verlaten strandje onderweg. Raak aan de praat met andere kampeerders en wordt spontaan uitgenodigd voor een barbecue of een biertje bij een kampvuur. De ontspannen en vriendelijke houding van de 'Ozzies' werkt aanstekelijk. Veel campings liggen midden in de unieke natuur, met flora en fauna die u nergens anders ter wereld ziet. Een indrukwekkende Outback, met eindeloze wegen door een mysterieus landschap. En met ruim 25.000 kilometer aan kustlijn is het moeilijk kiezen uit het enorme aanbod van fantastische stranden en schitterende kustroutes. 
Dag 23: Vliegreis Australië – Amsterdam

De camper wordt weer ingeleverd

De laatste dag is aangebroken. Dat betekent dat u de camper op de afgesproken verhuurlocatie inlevert. Voor het inleveren van de camper dient u 1 uur uit te trekken, houdt u hiermee rekening. Hierna gaat u naar de luchthaven alwaar u incheckt voor uw vluchten naar Amsterdam.

Dag 24: Amsterdam

Aankomst op Schiphol. 

Routekaart

Recensies

Camperspecials Australië 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

urperiode: 01 januari 2022 - 31 maart 2023, afhankelijk van de special

In Australië werken we samen met de volgende camper verhuurmaatschappijen:

Camperverhuurder: Merk: Product klasse: Leeftijd van de camper:
THL groep: Maui Premium product De campers zijn 0-2 jaar oud.
  Britz Middenklasse De campers zijn 0-5 jaar oud.
  Mighty Budget product De campers zijn maximaal 7 jaar oud.
Apollo: Star RV Premium product De campers zijn 0-2 jaar oud.
  Apollo Middenklasse product De campers zijn 0-5 jaar oud. 
  Cheapa Campa Budget product De campers zijn maximaal 7 jaar oud.

Deze maatschappijen brengen op wisselende momenten camperspecials in de markt, waarbij u aanzienlijk kunt besparen op de huurkosten.

Elke special heeft andere voorwaarden met betrekking tot ophaal en inlever locaties, huurperiodes, aantal huurdagen en campertypes. Evenals de boekingsperiode en de hoogte van de kortingen.

Hieronder volgt een kort overzicht van de actuele specials.

Geef ons uw wensen aan (zowel voor de camperhuur, als vluchten, hotels en andere reisonderdelen), dan maken wij een reisvoorstel voor u, passend bij uw wensen, waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van de geldende aanbiedingen. 

Naast de wisselende camperspecials, zijn er doorlopende aanbiedingen. Wisselend per aanbieder, maar in het algemeen:

Vroegboek aanbiedingen - korting op de huurprijs indien er minimaal 180 dagen voor vertrek geboekt wordt.

Lange huurkortingen - bij een huurperiode van minimaal 21 dagen.


Opmerking: indien er een kortingspercentage bij een aanbieding vermeld staat, dan geldt de korting alleen op de camperhuur dagprijs, niet op de overige onderdelen van de camperhuur.       

Overzicht tijdelijke aanbiedingen:  

 

Apollo
Aanbieding: 4WD Advernture: 15% korting op de huurpijs (alleen de dagprijs)
Boekingsperiode: 1 - 30 september 2022
Huurperiode: 3 oktober - 15 december
Ophaallocatie: Alle verhuurkantoren
Inleverlocatie: Alle verhuurkantoren
Campertypes: 4WD Adventure camper

 

Apollo & Cheapa
Aanbieding: 2023 Early Bir: 10% korting op de huurprijs (alleen de dagprijs)
Boekingsperiode: 8 - 22 september 2022
Huurperiode: 1 mei tot en met 23 juni 2023
Ophaallocatie: Alle verhuurkantoren
Inleverlocatie: Alle verhuurkantoren
Campertypes: Alle campertypes

   

Cheapa
Aanbieding: Spring Bonus: 10% korting op de huurprijs (alleen de dagprijs)
Boekingsperiode: 15 september - 6 oktober 2022
Huurperiode: 5 oktober - 20 december 2022
Ophaal locatie: Alle locaties in Australië
Inlever locatie: Alle locaties in Australië
Campertypes: Alle campertypes, behalve Cheapa HiTop en Endeavour

 

Uitbreidingen

Stel uw eigen reis in Australië samen!

Maatwerk is onze specialiteit en u inspireren vinden we het leukst om te doen. Vandaar dat we naast onze uitgewerkte rondreizen – die overigens ook naar wens kunnen worden aangepast – een flink aantal reisonderdelen hebben uitgewerkt. Bouwstenen die u aan een bestaande reis toevoegt of die u onderling combineert tot een totale rondreis. We zijn benieuwd hoe uw Australische droomreis eruit ziet!

Kijk hier voor de bouwstenen in Australië.

€ 190,-
Onderbreek uw reis in Hong Kong!

Vliegt u met Cathay Pacific naar Australië, Nieuw-Zeeland, Cambodja, Thailand of Vietnam? Onderbreek dan uw vliegreis in Hong Kong! Ontdek op uw gemak deze bruisende wereldstad met haar vele gezichten!

Klik hier voor meer informatie over de stopover Hong Kong!

€ 150,-
Uitbreidingsmogelijkheden Fiji

Vliegt u naar Australië of Nieuw-Zeeland? Bent u een liefhebber van zon en strand? Denk dan eens aan een uitbreiding van uw reis! Zo kunt u bijvoorbeeld uw reis uitbreiden met een heerlijk strandverblijf op de eilandengroep Fiji. 

Bekijk hier de mogelijkheid voor een strandverlenging op Fiji!

€ 575,-
Strandverlenging Sanur op Bali

Vliegt u naar Australië of Nieuw-Zeeland? Bent u een liefhebber van zon en strand? Denk dan eens aan een uitbreiding van uw reis! Zo kunt u bijvoorbeeld uw reis uitbreiden met een heerlijk strandverblijf op het Indonesische eiland Bali. 

Bekijk hier de mogelijkheid voor een strandverlenging in Sanur op Bali!

€ 225,-