12 van 20

Camperspecials Australië

 • Maui, Britz & Mighty, Apollo, Star, Cheapa.
 • Diverse locaties en campertypes.
 • Profiteer van de beste aanbiedingen.
 • 24 dagen
 • Camperreis
 • Individueel
 • Reiscode: AAU1804041
Al onze reizen zijn maatwerk.
Kan ik u helpen?
Mirja Rempt
WRC Australië specialist

Als Australië specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Uitbreidingen

Maak gebruik van de beste camperaanbiedingen in Australië

 
De diversiteit, ruimte, schitterende natuur, relaxte bevolking en een ongekend aanbod aan activiteiten en bezienswaardigheden maken de lange reis naar Australië zeer de moeite waard. Een reis per camper biedt ultieme vrijheid. De wegen zijn buiten de grote steden rustig, waardoor het rijden aan de linkerkant van de weg snel went. Er zijn nagenoeg overal campings te vinden. De campings zijn netjes, de sfeer is vaak erg gemoedelijk. 

Camperreis Australië

De mogelijkheden om uw ideale camperreis samen te stellen zijn zeer uitgebreid. Verhuurlocaties verspreid over het gehele continent. Diverse verhuurmaatschappijen met elk een eigen kwaliteit en service niveau: van het nieuwste materiaal tot oudere types tegen sterk gereduceerde prijzen. En een breed aanbod aan campertypes: van compact en eenvoudig tot zeer luxueus. 

Camperverhuurders in Australië

In Australië werken we samen met de volgende camper verhuurmaatschappijen: height="20">
Merk: Product klasse: Leeftijd van de camper:
Maui Premium product De campers zijn 0-2 jaar oud.
Britz Middenklasse De campers zijn 0-5 jaar oud.
Mighty Budget product De campers zijn maximaal 7 jaar oud.
Apollo Middenklasse product De campers zijn 0-5 jaar oud. 
Cheapa Campa Budget product De campers zijn maximaal 7 jaar oud.
 De verhuurders brengen op wisselende momenten camperspecials uit, waarbij u aanzienlijk kunt besparen op de huurkosten.
 
Uitbreidingen: U kunt deze camperreis uitbreiden met een heerlijk strandverblijf en uw vliegreis veelal onderbreken in Midden Oosten of Azië. Deze uitbreidingen vindt u terug onder het ons aanbod 'uitbreidingen'.
 

Lees meer

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reserveren

of

Reisbeschrijving

Dag 1 - 2: Vliegreis Amsterdam – Australië
U vliegt met de luchtvaartmaatschappij van uw keuze naar Australië. Wilt u de lange vliegreis op de heen of terugreis onderbreken? Maak dan een 'stopover' in Midden Oosten of Verre Oosten. De mogelijkheden zijn afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij waar u mee vliegt. Ook kunt u uw reis naar Australië combineren met een verblijf op diverse tropische eilanden, zoals bijvoorbeeld Bali of een eiland in de Pacific, zoals Fiji.
Of combineer, bij voldoende tijd, Australië en Nieuw-Zeeland met elkaar. Als u dan toch naar de andere kant van de wereld vliegt...  Huurt u in beide landen een camper, dan kunt u vaak gebruik maken van gunstige 'lange huur' kortingen.
Vliegt u via de snelste route (minimaal 1 overstap is noodzakelijk) dan geval komt in aan het eind van dag 2, of in de loop van dag 3 aan in Australië, afhankelijk van het vluchtschema. In onderstaande beschrijving gaan we uit van aankomst op dag 3.  
Dag 3: Aankomst Australië+ aanvang camperreis
Komt uw vlucht in de ochtend aan in Australië, dan is het toegestaan om de camper dezelfde middag op te halen. We raden u echter aan om minimaal 1 overnachting in een hotel in de plaats van aankomst te boeken. Om bij te komen van de lange reis en uitgeslapen de camper op te halen. Al zijn veel Australische steden, zoals Sydney, Melbourne of Brisbane, waar u waarschijnlijk het land binnen zult komen, veel te leuk om maar 1 nacht te verblijven. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan hotels, laat ons uw wensen weten. Al dan niet aangevuld met een leuke excursie om de stad te leren kennen. 
In deze reisomschrijving is een huurperiode van 21 camperhuurdagen opgenomen. Uiteraard kunt u op het moment van boeking het aantal huurdagen aanpassen aan uw wensen.
Dag 4 - 22: Per camper door Australië
De ophaaldatum en locatie en de inleverdatum en locatie van de camperhuur liggen vast. Hoe u van start naar eindpunt rijdt en waar u onderweg wilt stoppen, beslist u helemaal zelf.
Ervaar de vrijheid die het reizen per camper met zich mee brengt. Stap 's ochtends uw camper uit en zie de kangoeroes langs hoppen. Geniet van een verse, zelfgemaakte lunch op dat verlaten strandje onderweg. Raak aan de praat met andere kampeerders en wordt spontaan uitgenodigd voor een barbecue of een biertje bij een kampvuur. De ontspannen en vriendelijke houding van de 'Ozzies' werkt aanstekelijk. Veel campings liggen midden in de unieke natuur, met flora en fauna die u nergens anders ter wereld ziet. Een indrukwekkende Outback, met eindeloze wegen door een mysterieus landschap. En met ruim 25.000 kilometer aan kustlijn is het moeilijk kiezen uit het enorme aanbod van fantastische stranden en schitterende kustroutes. 
Dag 23: Vliegreis Australië – Amsterdam

De camper wordt weer ingeleverd

De laatste dag is aangebroken. Dat betekent dat u de camper op de afgesproken verhuurlocatie inlevert. Voor het inleveren van de camper dient u 1 uur uit te trekken, houdt u hiermee rekening. Hierna gaat u naar de luchthaven alwaar u incheckt voor uw vluchten naar Amsterdam.

Dag 24: Amsterdam

Aankomst op Schiphol. 

Routekaart

Recensies

Camperspecials Australië 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

Het aanbod van specials wisselt voortdurend. Neem met ons contact op voor de meest actuele aanbiedingen.

 

Geef ons uw wensen aan, dan verwerken we, waar mogelijk, de beste aanbieding in uw persoonlijke reisvoorstel.  

 

Naast de wisselende camperspecials, zijn er doorlopende aanbiedingen. Wisselend per aanbieder, maar in het algemeen:

Vroegboek aanbiedingen - korting op de huurprijs indien er minimaal 180 dagen voor vertrek geboekt wordt.

Lange huurkortingen - bij een huurperiode van minimaal 21 dagen.   

 

Uitbreidingen

Onderbreek uw reis in Hong Kong!

Vliegt u met Cathay Pacific naar Australië, Nieuw-Zeeland, Cambodja, Thailand of Vietnam? Onderbreek dan uw vliegreis in Hong Kong! Ontdek op uw gemak deze bruisende wereldstad met haar vele gezichten!

Klik hier voor meer informatie over de stopover Hong Kong!

€ 150,-
Strandverlenging Sanur op Bali

Vliegt u naar Australië of Nieuw-Zeeland? Bent u een liefhebber van zon en strand? Denk dan eens aan een uitbreiding van uw reis! Zo kunt u bijvoorbeeld uw reis uitbreiden met een heerlijk strandverblijf op het Indonesische eiland Bali. 

Bekijk hier de mogelijkheid voor een strandverlenging in Sanur op Bali!

€ 225,-