0 van 15

Camperspecials Australië

 • Recent overzicht van aanbiedingen
 • Variërende kortingen, locaties en campertypes.
 • Verhuurmaatschappijen: Maui, Britz & Mighty, Apollo, Star en Cheapa.
 • 24 dagen
 • Camperreis
 • Individueel
 • Reiscode: AAU180404
Al onze reizen zijn maatwerk
Kan ik u helpen?
Mirja Rempt
WRC Australië specialist

Als Australië specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Reisonderbrekingen
 • Uitbreidingsmogelijkheden

Maak gebruik van de beste camperaanbiedingen in Australië

Reis naar Down Under, letterlijk naar de andere kant van de aardbol. Het is een lange zit naar Australië en Nieuw-Zeeland. Maar laat u zich hierdoor niet afschrikken. De diversiteit, ruimte, schitterende natuur, relaxte bevolking en een ongekend aanbod aan activiteiten en bezienswaardigheden maken de lange reis zeer de moeite waard. Er zijn diverse manieren om deze landen te verkennen. Een reis per camper biedt ultieme vrijheid. De wegen zijn buiten de grote steden rustig, waardoor het rijden aan de linkerkant van de weg snel went. Er zijn nagenoeg overal campings te vinden. De campings zijn netjes, de sfeer is vaak erg gemoedelijk. 

De mogelijkheden om uw ideale camperreis samen te stellen zijn zeer uitgebreid. Verhuurlocaties verspreid over de beide landen. Diverse verhuurmaatschappijen met elk een eigen kwaliteit en service niveau: van het nieuwste materiaal tot oudere types tegen sterk gereduceerde prijzen. En een breed aanbod aan campertypes: van compact en eenvoudig tot zeer luxueus.
Beknopte route
 • Dag 1 - 2 Vliegreis Amsterdam – Australië
 • Dag 3 Aankomst Australië+ aanvang camperreis
 • Dag 4 - 22 Per camper door Australië
 • Dag 23 Vliegreis Australië – Amsterdam
 • Dag 24 Amsterdam

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reserveren

of

Reisbeschrijving

Dag 1 - 2: Vliegreis Amsterdam – Australië

Het is even een zit...

U vliegt met de luchtvaartmaatschappij van uw keuze naar Australië. Afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij kunt u desgewenst uw vliegreis in het Midden Oosten of Verre Oosten onderbreken. Tevens kunt u uw reis naar Australië combineren met een verblijf op diverse tropische eilanden, zoals bijvoorbeeld Bali of een eiland in de Pacific, zoals Fiji. Daarnaast kunt u, indien u voldoende tijd heeft optimaal gebruik maken van de lange vliegreis door een reis naar Australië met een reis naar Nieuw-Zeeland te combineren. Combineert u een camperreis in deze beide landen, kan dat een aantrekkelijke lange huur korting opleveren. Indien u ervoor kiest uw reis niet te onderbreken, komt u veelal in de avond van dag 2 of in de loop van op dag 3 aan in Australië. Dit is afhankelijk van het vluchtschema. In onderstaande beschrijving gaan we uit van aankomst op dag 3.
Dag 3: Aankomst Australië+ aanvang camperreis
U kunt na aankomst in Australië direct na de vlucht de camper ophalen bij de camper verhuurmaatschappij, mits de aankomsttijd van de vlucht dat toelaat. De ophaal locaties van de camper verhuurmaatschappijen zijn meestal tot ca. 16.00 uur geopend. Echter, wij raden aan om minimaal 1 hotelovernachting vooraf aan het ophalen van de camper te boeken, zodat u nog even de gelegenheid heeft bij te komen van de lange vliegreis en enigszins te wennen aan het grote tijdsverschil. In deze reisomschrijving is een gemiddelde huurtermijn van 21 camperhuurdagen opgenomen. Uiteraard kunt u op het moment van boeking het aantal huurdagen aanpassen aan uw wensen. Australië is een enorm uitgestrekt continent, qua grootte vergelijkbaar met Europa. Indien u diverse delen van Australië wilt bezoeken, kunt u overwegen om de camperhuur in 2 of meer periodes op te splitsen. U kunt bijvoorbeeld een camperreis door het zuidoosten van Australië maken, een binnenlandse vlucht naar West Australië nemen en vervolgens een camper in West Australië ophalen en een mooie route rijden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Hotelaanbod

Ons hotelaanbod is zeer ruim. Geef uw wensen door, dan nemen wij in uw persoonlijke reisofferte een passend voorstel op.

Dag 4 - 22: Per camper door Australië
De ophaaldatum en locatie en de inleverdatum en locatie van de camperhuur liggen vast. Wat u wilt bezoeken en de route kunt u helemaal zelf beslissen. Tijdens deze camperreis geniet u van uw vrijheid en kunt u de tijd enigszins vergeten. Wellicht is dat wel het allerbelangrijkste aan het reizen per camper. Het is niet van belang welke dag het is. Het landschap is op zaterdagmiddag net zo indrukwekkend als op woensdagochtend. Alle dagen zijn de moeite waard. Niets hoeft en niemand die u verplicht tot iets. ’s Ochtends kunt u met uw reisgenoten in de frisse buitenlucht uw plan voor die dag samenstellen terwijl u een kopje koffie drinkt.

Australië

Australië biedt u alles voor een perfecte vakantie. Wereldsteden, droomstranden, spectaculaire onder water wereld, regenwouden, bijzondere dieren die u nergens anders vindt, eeuwenoude Aboriginal cultuur en de oneindige woestijn. Het land met verschillende gezichten biedt een ongekend aantal mogelijkheden waarmee u uw vakantie geheel naar eigen voorkeur kunt vormgeven. Onderweg ontdekt u de diversiteit en de wonderen der natuur en maakt u kennis met de unieke manier van leven van de Australiërs. Het ene moment lijkt het alsof u alleen op de wereld bent, het andere moment gaat u op in het ritme van een bruisende stad.

Dag 23: Vliegreis Australië – Amsterdam

De camper wordt weer ingeleverd

De laatste dag is aangebroken. Dat betekent dat u de camper op de afgesproken verhuurlocatie inlevert. Voor het inleveren van de camper dient u 1 uur uit te trekken, houdt u hiermee rekening. Hierna gaat u naar de luchthaven alwaar u incheckt voor uw vluchten naar Amsterdam.
Dag 24: Amsterdam

Aankomst op Schiphol. 

Routekaart

Recensies

Camperspecials Australië 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

Huurperiode: 01 maart 2018 – 30 november 2018, afhankelijk van de locatie

THL campergroep Australë, waaronder de merken Maui, Britz en Mighty vallen, biedt voor 2018 een aantal aantrekkelijke 'wegbreng' aanbiedingen aan. De campers dienen in een bepaalde periode van en naar de aangegeven locaties gereden te worden. In de aanbieding zijn diverse voordelen verwerkt. In elk geval geldt voor elke aanbieding: een korting op de huurprijs en u betaalt geen achterlatingskosten.(one way fee)

Merk: Product klasse:  
Maui Luxe product De voertuigen van Maui zijn 0-2 jaar oud.
Britz Middenklasse product De voertuigen van Britz zijn 0-5 jaar oud. Britz biedt het grootste aantal camper types, inclusief 4WD campers.
Mighty Budget product De voertuigen van Mighty zijn maximaal 7 jaar oud.

Meer informatie over campertypes vindt u hier

Campertarieven voor de wegbreng aanbiedingen:
De huurprijzen zijn flexibel. De tarieven worden minimaal 1 keer per week opnieuw vastgesteld. Nadat er een tariefberekening is opgevraagd, is het tarief 96 uur geldig. De huurprijs wordt per kalenderdag berekend. In het aanbiedingen overzicht staat per aanbieding een kortingspercentage vermeld. De korting wordt over de huurprijs berekend, er is geen korting op de aanvullende camperhuurkosten. De actuele huurprijs, inclusief korting wordt in de reissom op het reisvoorstel opgenomen.

Aanbieding Merk Ophaal locatie: Inlever locatie: Huurperiode: Boeken voor: Bijzonderheden:
25% korting & geen one way fee Alle merken Alice Springs & Darwin, Sydney, Brisbane & Cairns Perth, Adelaide, Melbourne,  20 aug - 15 dec 31 mei Bepaalde campertypes uitgesloten
20% korting Alle merken Cairns Cairns 01 jun - 31 aug 31 mei Type Cascade uitgesloten, max. 20 huurdagen
20% korting & geen one way fee Alle merken Cairns Bribane, Sydney, Melbourne 01 mrt - 31 aug 31 mei Type Cascade uitgesloten, max. 20 huurdagen
20% korting & geen one way fee Alle merken Brisbane, Sydney, Melbourne Cairns 01 okt - 30 nov 31 mei Type Cascade uitgesloten, max. 20 huurdagen
60% korting & geen one way fee Maui, Britz Hobart Sydney, Melbourne, Adelaide 02 apr - 30 jun 30 apr Type Cascade en outback uitgesloten
60% korting & geen one way fee Maui, Britz Sydney, Melbourne, Adelaide Hobart 01 sep - 30 nov 15 aug Type Cascade en outback uitgesloten

 

Huurvoorwaarden
 • De gehele huurperiode van de camper dient binnen de aangegeven periode te vallen.
 • Er kunnen bepaalde campertypes uitgesloten zijn van de aanbieding.
 • Slechts een beperkt aantal campers beschikbaar.

Inbegrepen in de standaard huursom:

 • Basis verzekering met eigen risico.*
 • Ongelimiteerd aantal kilometers voor 2WD campers, 300 vrije kilometers per dag voor 4WD campers.
 • Volledige camper uitrusting inclusief: linnengoed, dekens, kussens, kook uitrusting en algemene uitrusting.
 • In camper tablet met GPS, handleiding en reisinformatie.
 • Outback safety kit in 4WD LandCruiser Safari. 
Eigen risico voor Maui*: AU$ 7500,- voor alle camper types per schade geval.
Eigen risico voor Britz*: AU$ 5000,- (type Hitop en Voyager) AUS$ 8000,- voor 4WD campers en AU$7500 voor overige types.
Eigen risico voor Mighty*: AU$ 3500 voor type Highball, Jackpot en Double Down, AU$ 5000,- voor overige types.

Niet inbegrepen:

 • Transfer naar / van het verhuurstation.
 • Extra bestuurders.
 • Toeslag ophalen / inleveren op feestdagen.
 • Eventuele one way kosten en locatietoeslag kosten.
 • Waarborgsom.
 • Aanvullende verzekeringen.

Optioneel bij te boeken:

Inclusive Pack Verhuurder: Campertype: Toeslag  
  Maui alle types 43 per huurdag
  Britz 2WD campers 34 per huurdag
    4WD campers 37 per huurdag
  Mighty Highball, Jackpot en Double down 30 per huurdag
    Overige campertypes 38 per huurdag

Inbegrepen:

 • WIFI inclusief 1GB data.
 • Extra bestuurder.
 • Linnen exchange service.
 • Picknick tafel en stoelen. (1 stoel per reiziger)
 • Draagbare verwarming. (indien gewenst)
 • Baby / kinderautostoel. (kan niet in alle types geplaatst worden)

4WD Max Cover (alleen voor 4WD campers)
Kan alleen in combinatie met Liability reduction option of inclusive pack worden afgesloten € 124,- per huurperiode. 

Inbegrepen:

 • Schade aan de bovenkant en onderkant van het voertuig.
 • Sleep en herstel kosten van 4WD wegen waarvoor Britz toestemming vereist is. (zie voorwaarden)
 • Ongelimiteerd aantal kilometers.

Express Return pack

Campertype 
2WD AU$ 150
2WD* AU$ 250
4WD AU$ 200

2WD* betreft campers die in Cairns, Sydney of Melbourne worden ingeleverd. Kan alleen ter plaatse voldaan worden, prijs van het pakket is indicatief kan maandelijks wijzigen i.v.m. wisselende brandstofkosten.

Inbegrepen:

 • Lege gasfles inleveren.
 • Camper inleveren met lege benzine tank.
 • Toilet en afvalwater leeg service. (alleen voor campers die in Cairns, Sydney en Melbourne worden ingeleverd)
 • Express key return. (alleen in combinatie met Inclusive pack of Liability reduction option geldig)

Reisonderbrekingen

Onderbreek uw reis in Hong Kong!

Vliegt u met Cathay Pacific naar Australië, Nieuw-Zeeland, Cambodja, Thailand of Vietnam? Onderbreek dan uw vliegreis in Hong Kong! Ontdek op uw gemak deze bruisende wereldstad met haar vele gezichten!

Klik hier voor meer informatie over de stopover Hong Kong!

€ 208,-

Uitbreidingsmogelijkheden

Strandverlenging Sanur op Bali

Vliegt u met Cathay Pacific naar Australië of Nieuw-Zeeland? Bent u een liefhebber van zon en strand? Denk dan eens aan een uitbreiding van uw reis! Zo kunt u bijvoorbeeld uw reis uitbreiden met een heerlijk strandverblijf op het Indonesische eiland Bali. 

Bekijk hier de mogelijkheid voor een strandverlenging in Sanur op Bali!

€ 188,-
Uitbreidingsmogelijkheden Fiji

Maak uw reis naar Fiji compleet met één of meerdere excursies! Wat dacht u van een excursie naar Nakavu Village of een dagcruise naar Tivua Islands. Hieronder vindt u meer informatie over deze excursie. 
Bekijk onze excursiemogelijkheden op Fiji hier.

€ 99,-