14 van 15

Camperspecials Australië

 • Recent overzicht van aanbiedingen
 • Variërende kortingen, locaties en campertypes.
 • Verhuurmaatschappijen: Maui, Britz & Mighty, Apollo, Star en Cheapa.
 • 24 dagen
 • Camperreis
 • Individueel
 • Reiscode: AAU180404
Al onze reizen zijn maatwerk
Kan ik u helpen?
Pascal de Wilde-Beelen
WRC Australië specialist

Als Australië specialist weet Pascal de Wilde-Beelen alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Uitbreidingen

Maak gebruik van de beste camperaanbiedingen in Australië

Reis naar Down Under, letterlijk naar de andere kant van de aardbol. Het is een lange zit naar Australië en Nieuw-Zeeland. Maar laat u zich hierdoor niet afschrikken. De diversiteit, ruimte, schitterende natuur, relaxte bevolking en een ongekend aanbod aan activiteiten en bezienswaardigheden maken de lange reis zeer de moeite waard. Er zijn diverse manieren om deze landen te verkennen. Een reis per camper biedt ultieme vrijheid. De wegen zijn buiten de grote steden rustig, waardoor het rijden aan de linkerkant van de weg snel went. Er zijn nagenoeg overal campings te vinden. De campings zijn netjes, de sfeer is vaak erg gemoedelijk. 

De mogelijkheden om uw ideale camperreis samen te stellen zijn zeer uitgebreid. Verhuurlocaties verspreid over de beide landen. Diverse verhuurmaatschappijen met elk een eigen kwaliteit en service niveau: van het nieuwste materiaal tot oudere types tegen sterk gereduceerde prijzen. En een breed aanbod aan campertypes: van compact en eenvoudig tot zeer luxueus.
Beknopte route
 • Dag 1 - 2 Vliegreis Amsterdam – Australië
 • Dag 3 Aankomst Australië+ aanvang camperreis
 • Dag 4 - 22 Per camper door Australië
 • Dag 23 Vliegreis Australië – Amsterdam
 • Dag 24 Amsterdam

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reserveren

of

Reisbeschrijving

Dag 1 - 2: Vliegreis Amsterdam – Australië

Het is even een zit...

U vliegt met de luchtvaartmaatschappij van uw keuze naar Australië. Afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij kunt u desgewenst uw vliegreis in het Midden Oosten of Verre Oosten onderbreken. Tevens kunt u uw reis naar Australië combineren met een verblijf op diverse tropische eilanden, zoals bijvoorbeeld Bali of een eiland in de Pacific, zoals Fiji. Daarnaast kunt u, indien u voldoende tijd heeft optimaal gebruik maken van de lange vliegreis door een reis naar Australië met een reis naar Nieuw-Zeeland te combineren. Combineert u een camperreis in deze beide landen, kan dat een aantrekkelijke lange huur korting opleveren. Indien u ervoor kiest uw reis niet te onderbreken, komt u veelal in de avond van dag 2 of in de loop van op dag 3 aan in Australië. Dit is afhankelijk van het vluchtschema. In onderstaande beschrijving gaan we uit van aankomst op dag 3.
Dag 3: Aankomst Australië+ aanvang camperreis
U kunt na aankomst in Australië direct na de vlucht de camper ophalen bij de camper verhuurmaatschappij, mits de aankomsttijd van de vlucht dat toelaat. De ophaal locaties van de camper verhuurmaatschappijen zijn meestal tot ca. 16.00 uur geopend. Echter, wij raden aan om minimaal 1 hotelovernachting vooraf aan het ophalen van de camper te boeken, zodat u nog even de gelegenheid heeft bij te komen van de lange vliegreis en enigszins te wennen aan het grote tijdsverschil. In deze reisomschrijving is een gemiddelde huurtermijn van 21 camperhuurdagen opgenomen. Uiteraard kunt u op het moment van boeking het aantal huurdagen aanpassen aan uw wensen. Australië is een enorm uitgestrekt continent, qua grootte vergelijkbaar met Europa. Indien u diverse delen van Australië wilt bezoeken, kunt u overwegen om de camperhuur in 2 of meer periodes op te splitsen. U kunt bijvoorbeeld een camperreis door het zuidoosten van Australië maken, een binnenlandse vlucht naar West Australië nemen en vervolgens een camper in West Australië ophalen en een mooie route rijden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Hotelaanbod

Ons hotelaanbod is zeer ruim. Geef uw wensen door, dan nemen wij in uw persoonlijke reisofferte een passend voorstel op.

Dag 4 - 22: Per camper door Australië
De ophaaldatum en locatie en de inleverdatum en locatie van de camperhuur liggen vast. Wat u wilt bezoeken en de route kunt u helemaal zelf beslissen. Tijdens deze camperreis geniet u van uw vrijheid en kunt u de tijd enigszins vergeten. Wellicht is dat wel het allerbelangrijkste aan het reizen per camper. Het is niet van belang welke dag het is. Het landschap is op zaterdagmiddag net zo indrukwekkend als op woensdagochtend. Alle dagen zijn de moeite waard. Niets hoeft en niemand die u verplicht tot iets. ’s Ochtends kunt u met uw reisgenoten in de frisse buitenlucht uw plan voor die dag samenstellen terwijl u een kopje koffie drinkt.

Australië

Australië biedt u alles voor een perfecte vakantie. Wereldsteden, droomstranden, spectaculaire onder water wereld, regenwouden, bijzondere dieren die u nergens anders vindt, eeuwenoude Aboriginal cultuur en de oneindige woestijn. Het land met verschillende gezichten biedt een ongekend aantal mogelijkheden waarmee u uw vakantie geheel naar eigen voorkeur kunt vormgeven. Onderweg ontdekt u de diversiteit en de wonderen der natuur en maakt u kennis met de unieke manier van leven van de Australiërs. Het ene moment lijkt het alsof u alleen op de wereld bent, het andere moment gaat u op in het ritme van een bruisende stad.

Dag 23: Vliegreis Australië – Amsterdam

De camper wordt weer ingeleverd

De laatste dag is aangebroken. Dat betekent dat u de camper op de afgesproken verhuurlocatie inlevert. Voor het inleveren van de camper dient u 1 uur uit te trekken, houdt u hiermee rekening. Hierna gaat u naar de luchthaven alwaar u incheckt voor uw vluchten naar Amsterdam.
Dag 24: Amsterdam

Aankomst op Schiphol. 

Routekaart

Recensies

Camperspecials Australië 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

Huurperiode: 01 april 2018 - 31 maart 2020, afhankelijk van de special
In de Australië werken we samen met de volgende camper verhuurmaatschappijen:

Camperverhuurder: Merk: Product klasse: Leeftijd van de camper:
THL groep: Maui Premium product De campers zijn 0-2 jaar oud.
  Britz Middenklasse De campers zijn 0-5 jaar oud.
  Mighty Budget product De campers zijn maximaal 7 jaar oud.
Apollo: Star RV Premium product De campers zijn 0-2 jaar oud.
  Apollo Middenklasse product De campers zijn 0-5 jaar oud. 
  Cheapa Campa Budget product De campers zijn maximaal 7 jaar oud.

Deze maatschappijen brengen op wisselende momenten camper specials in de markt, waarbij u aanzienlijk kunt besparen op de huurkosten. De voorwaarden om voor deze specials in aanmerking  te komen met betrekking tot verhuurlocaties, huurperiodes, aantal huurdagen en campertypes variëren per specials. Evenals de boekingsperiode en de hoogte van de kortingen.

Het aanbod aan specials varieert sterk. Hieronder volgt een kort overzicht van de actuele specials. Indien u ons aangeeft wat uw wensen en reismogelijkheden zijn, dan selecteren wij het meest passende aanbod voor u en maken we een compleet uitgewerkt reisvoorstel compleet met overige reisonderdelen als vluchten en hotel overnachtingen voor u op maat. Passen uw reisplannen niet binnen de voorwaarden van onderstaande specials? Indien u zeer vroegtijdig boekt, kunnen er vroegboek voordelen van toepassing zijn, of vaste maandelijkse specials. Hier vindt u een overzicht van de doorlopende camperhuur aanbiedingen.

Opmerking: indien er een kortingspercentage bij een aanbieding vermeld staat, dan geldt de korting alleen op de camperhuur dagprijs, niet op de overige onderdelen van de camperhuur.       

Overzicht tijdelijke aanbiedingen:     

Aanbieding:Melbourne pick up special: 20% korting op het huurtariefBoekingsperiode:15 januari - 15 februari 2019Huurperiode:Ophalen tussen 29 januari en 15 februari, inleveren uiterlijk 10 maart 2019.Ophaal locatie:Melbourne  Inlever locatie:Alle locatiesBijzonderheden:Alle camper types, geen korting op aanvullende camperhuur kosten.Code:APAUMM

 

Verhuurder: Apollo
Aanbieding: Brisbane pick up special: 20% korting op het huurtarief.
Boekingsperiode: 15 januari - 07 maart 2019
Huurperiode: Ophalen tussen 18 maart en 02 april, inleveren uiterlijk 12 april 2019.
Ophaal locatie: Brisbane.
Inlever locatie: Alle locaties.
Bijzonderheden: Alle camper types, geen korting op aanvullende camperhuur kosten.
Code: APAUBV

 

Verhuurder: Apollo
Aanbieding: Brisbane drop off special: 20% korting op het huurtarief
Boekingsperiode: 15 januari - 07 maart 2019.
Huurperiode: Laatste inlever datum 11 maart 2019.
Ophaal locatie: Alle locaties.
Inlever locatie: Brisbane.
Bijzonderheden: Alle camper types, geen korting op aanvullende camperhuur kosten.
Code: APAUBV

 

Verhuurder: Apollo
Aanbieding: 20% korting op het huurtarief en  betaal geen one way kosten.
Boekingsperiode: Tot 28 februari 2019.
Huurperiode: Vanaf 08 januari - 28 april 2019
Ophaal locatie: Perth
Inlever locatie: Alle Apollo 4WD verhuurlocaties m.u.v. Broome & Darwin.
Bijzonderheden: Alleen voor camper types: Adventure en Overlander
Code: APAUPERA18

  

Verhuurder: Apollo, Star, Cheapa & Hippie
Aanbieding: 10% korting op het huurtarief.
Boekingsperiode: Tot 31 januari 2019.
Huurperiode: 01 april - 28 april 2019.
Ophaal locatie: Alle verhuurlocaties
Inlever locatie: Alle verhuurlocaties
Bijzonderheden: Alle campertypes
Code: APAUEASTER19

  

Verhuurder: Britz
Aanbieding: 15% korting op het huurtarief.
Boekingsperiode: Tot 03 maart 2019.
Huurperiode: Van 29 april - 20 december 2019.
Ophaal locatie: Alle verhuurlocaties
Inlever locatie: Alle verhuurlocaties
Bijzonderheden: Alle camper types
Code: NLFRSEB19

 

Verhuurder: Cheapa
Aanbieding: Boek 7 dagen camperhuur, ontvang 2 dagen gratis. (7 dagen huren = 5 betalen)
7 t/m 13 dagen = 2 dagen gratis, 14 t/m 20 dagen = 4 dagen gratis, 21 t/m 27 dagen = 6 dagen gratis.
Boekingsperiode: 14 januari - 31 maart 2019.
Huurperiode: 01 mei - 26 juni 2019.
Ophaal locatie Alle locaties. 
Inlever locatie: Alle locaties.
Bijzonderheden: Maximale huurperiode 27 dagen.
code: CCWINTER

 

Verhuurder: Apollo
Aanbieding: Out of Hobart Special: 60% korting op de huurprijs en betaal geen one way kosten.
Boekingsperiode: Tot 01 mei 2019
Huurperiode: Camper ophalen 09 april - 08 juni 2019, uiterste inleverdatum 15 juni 2019.
Ophaal locatie: Hobart
Inlever locatie: Alle verhuur locaties m.u.v. Hobart
Bijzonderheden: Alle 2WD campertypes
Code: APAUHBAOUT

 

Verhuurder: Apollo
Aanbieding: Into Hobart Special: 60% korting op de huurprijs en betaal geen one way kosten.
Boekingsperiode: Tot 15 augustus 2019
Huurperiode: Camper ophalen 20 augustus - 08 september 2019, uiterste inleverdatum 15 september 2019
Ophaal locatie: Alle verhuur locaties m.u.v. Hobart
Inlever locatie: Hobart
Bijzonderheden: Alle 2WD campertypes
Code: APAUHBAIN

  

Verhuurder: Apollo, Cheapa & Hippie.
Aanbieding: 20% korting op het huurtarief  en betaal geen one way kosten.
Boekingsperiode: Tot 30 mei 2019.
Huurperiode: Ophalen tussen 01 mei 2019 - 15 september 2019
Ophaal locatie: Ophalen in Cairns
Inlever locatie: inleveren in Brisbane, Sydney of Melbourne
Bijzonderheden: Alle 2WD campertypes
Code: APAU1W19 (Apollo), CCAU1W19 (Cheapa), HCAU1W19 (Hippie)

   

Verhuurder: Maui & Britz
Aanbieding: 60% korting op de huurprijs & geen one way kosten.
Boekingsperiode: Tot 30 april 2019
Huurperiode: De gehele huurperiode dient tussen 26 april en 30 juni 2019 te vallen.
Ophaal locatie: Hobart.
Inlever locatie Adelaide, Sydney en Melbourne.
Bijzonderheden: Geen.
Code: HBTOUT19

 

Verhuurder: Maui, Britz & Mighty
Aanbieding: 20% korting op de huurprijs.
Boekingsperiode: Tot 30 april 2019.
Huurperiode: De gehele huurperiode dient tussen 01 mei - 30 juni 2019 te vallen.
Ophaal locatie: Cairns.
Inlever locatie Cairns.
Bijzonderheden: Maximale huurperiode 20 dagen.
Code: CNSRTN19

 

Verhuurder: Maui, Britz & Mighty
Aanbieding: 20% korting op de huurprijs & geen one way kosten.
Boekingsperiode: Tot 30 april 2019
Huurperiode: De gehele huurperiode dient tussen 15 januari - 15 juli 2019 te vallen.
Ophaal locatie: Cairns.
Inlever locatie Brisbane, Sydney en Melbourne.
Bijzonderheden: Maximale huurperiode 20 dagen
Code: CNSOUT19

 

Verhuurder: Maui & Britz
Aanbieding: 25% korting op de huurprijs & geen one way kosten & geen Broome fee.
Boekingsperiode: Tot 30 april 2019.
Huurperiode: De gehele huurperiode dient tussen 26 april - 15 juni 2019 te vallen.
Ophaal locatie: Adelaide, Melbourne, Sydney, Brisbane & Cairns.
Inlever locatie Alice Springs, Broome of Darwin.
Bijzonderheden: Type Safari, Landcruise, Outback & Scout uitgesloten.
Code: TOPIN19

  

Verhuurder: Mighty
Aanbieding: 25% korting op de huurprijs & geen one way kosten.
Boekingsperiode: Tot 30 april 2019.
Huurperiode: De gehele huurperiode dient tussen 26 april - 15 juni 2019 te vallen.
Ophaal locatie: Adelaide, Melbourne, Sydney, Brisbane & Cairns.
Inlever locatie Alice Springs of Darwin.
Bijzonderheden: Geen.
Code: TOPIN19

Overzicht doorlopende aanbiedingen

Verhuurder: Apollo
Aanbieding: 5% vroegboekkorting op het huurtarief
Voorwaarden: Indien u de camper minimaal 120 dagen voor aanvang boekt.
Bijzonderheden: - Geen korting op Value pack of overige aanvullende kosten.
- Deze aanbieding mag gecombineerd worden met lange huurkorting.
 
Aanbieding: Lange huur korting
Aantal huurdagen: Bij een huurperiode tussen de 21-34 dagen.  9% korting over de flextarieven per dag.
  Bij een huurperiode tussen de 35 of meer. 16% korting over de flextarieven per dag.

 

Uitbreidingen

Onderbreek uw reis in Hong Kong!

Vliegt u met Cathay Pacific naar Australië, Nieuw-Zeeland, Cambodja, Thailand of Vietnam? Onderbreek dan uw vliegreis in Hong Kong! Ontdek op uw gemak deze bruisende wereldstad met haar vele gezichten!

Klik hier voor meer informatie over de stopover Hong Kong!

€ 193,-