16 van 19

Ontdek Australië per camper

 • Grote keuze uit campertypes.
 • Grote keuze uit verhuurlocaties.
 • Verrassende combinaties mogelijk.
 • Camperreis
 • Individueel
 • Reiscode: AAU200491
Prijs op aanvraag
Al onze reizen zijn maatwerk.
Kan ik u helpen?
Mirja Rempt
WRC Australië specialist

Als Australië specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Uitbreidingen
 • Excursies

De beste prijs voor uw Australië camperreis Australië


Australië is immens groot en een bijzonder divers land dat veel te bieden heeft.

Een fantastische manier om dit enorme land te ontdekken is per camper. Zelfs in de meest afgelegen gebieden zijn kampeerplaatsen te vinden. Tijdens de soms lange ritten kunt u bijna overal de camper aan de kant zetten, een verkoelend drankje uit de koelkast pakken en de omgeving op u in laten werken. De Australiërs, die doorgaans heel vriendelijk en makkelijk in de omgang zijn met hun ‘no worries’ mentaliteit, zijn zelf veelal ook enthousiaste kampeerders. Niet zelden nodigen ze mede-kampeerders uit om gezellig mee te barbecueën. Reizen per camper door Australië biedt een uitgelezen gelegenheid om in alle vrijheid het land en de bewoners te leren kennen. U kunt maanden, zo niet jaren door Australië reizen en dan heeft u nog niet alles gezien wat de moeite waard is. Maak een prachtige camperreis en bepaal zelf uw route!

Uitbreidingen
: U kunt deze camperreis uitbreiden met een heerlijk strandverblijf en veelal kunt u kosteloos uw vliegreis onderbreken met diverse citytrips. Deze uitbreidingen vindt u terug onder het bovenstaande kopje 'uitbreidingen'.

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reserveren

of

Reisbeschrijving

Vliegreis Amsterdam – Australië
Het is even een zit
U vliegt met de luchtvaartmaatschappij van uw keuze naar Australië. Afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij kunt u desgewenst uw vliegreis in het Midden Oosten of Verre Oosten onderbreken. Tevens kunt u uw reis naar Australië combineren met een verblijf op diverse tropische eilanden, zoals bijvoorbeeld Bali of een eiland in de Pacific, zoals Fiji. Daarnaast kunt u, indien u voldoende tijd heeft optimaal gebruik maken van de lange vliegreis door een reis naar Australië met een reis naar Nieuw-Zeeland te combineren. Combineert u een camperreis in deze beide landen, dan kan dat een aantrekkelijke lange huur korting opleveren.
Aankomst in Australië
Na aankomst in Australië reist u op eigen gelegenheid naar uw hotel nabij de luchthaven. Nadat u bent ingecheckt kunt u bijkomen van de vliegreis en al enigszins wennen aan het tijdsverschil.
Aanvang camperreis
Vanochtend reist u op eigen gelegenheid of vindt de transfer plaats (afhankelijk van de gekozen verhuurmaatschappij) naar het verhuurstation. Na een hartelijk welkom, uitgebreide uitleg van de werking van de camper en opmaken van het contract gaat u op pad. De ophaaldatum en locatie en de inleverdatum en locatie van de camperhuur liggen vast. Wat u wilt bezoeken en de route kunt u helemaal zelf beslissen. 
Per camper door Australië
Tijdens deze camperreis geniet u van uw vrijheid en kunt u de tijd enigszins vergeten. Wellicht is dat wel het allerbelangrijkste aan het reizen per camper. Het is niet van belang welke dag het is. Het landschap is op zaterdagmiddag net zo indrukwekkend als op woensdagochtend. Alle dagen zijn de moeite waard. Niets hoeft en niemand die u verplicht tot iets. ’s Ochtends kunt u met uw reisgenoten in de frisse buitenlucht uw plan voor die dag samenstellen terwijl u een kopje koffie drinkt.
Camper inleveren + vliegreis Australië – Amsterdam
De camper wordt weer ingeleverd
De laatste dag is aangebroken. Dat betekent dat u de camper vandaag inlevert bij het verhuurdepot in Australië. Vervolgens reist u op eigen gelegenheid of vindt de transfer plaats naar de luchthaven (afhankelijk van de gekozen verhuurmaatschappij). Hier checkt u in voor uw vluchten naar Amsterdam. U komt de volgende dag aan op Schiphol.

Wilt u uw vakantie nog verlengen? Kijk dan eens naar onderstaande uitbreidingsmogelijkheden op Bali en Fiji.

Routekaart

Recensies

Ontdek Australië per camper 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

Informatie en prijzen

Wilt u direct een idee hebben van de camperprijzen en mogelijkheden dan kunt via ons thema: REIZEN PER CAMPER de boekingsmodule hanteren. Na het invullen van de gevraagde gegevens krijgt u een overzicht van de mogelijkheden en prijzen. 

Maar de mogelijkheden zijn vaak groot. Bovendien is uw reis met alleen camperhuur nog niet compleet. Met onze meet dan 40-jarige ervaring in camperreizen, helpen wij u graag verder om uw ideale camperreis te verwezenlijken. Wij maken graag een persoonlijk reisvoorstel voor u, passend bij uw wensen en budget. Zo krijgt u een compleet beeld van de mogelijkheden en prijzen. 

Reisvoorstel

Voordat we met een reisvoorstel voor u aan de slag gaan, nemen we in een telefonisch gesprek uw wensen door. Wat voor type camper past bij uw reisgezelschap, reisplannen en budget? Waar wilt u de camper ophalen en inleveren en hoelang wilt u reizen? 

Maar ook de vluchten naar Australië komen aan bod. Wilt u de vliegreis onderbreken met een stopover? Een combinatie met nog een andere bestemming maken? Wilt u de eerste paar nachten in een mooie Australië stad verblijven voordat u dat camper ophaalt. 

 

Maak gebruik van het offerteformulier of stuur ons een mail reserveringen@wrc.nl of bel WRC 088-0101100.

 

Uitbreidingen

Stel uw eigen reis in Australië samen!

Maatwerk is onze specialiteit en u inspireren vinden we het leukst om te doen. Vandaar dat we naast onze uitgewerkte rondreizen – die overigens ook naar wens kunnen worden aangepast – een flink aantal reisonderdelen hebben uitgewerkt. Bouwstenen die u aan een bestaande reis toevoegt of die u onderling combineert tot een totale rondreis. We zijn benieuwd hoe uw Australische droomreis eruit ziet!

Kijk hier voor de bouwstenen in Australië.

€ 190,-
Onderbreek uw reis in Hong Kong!

Vliegt u met Cathay Pacific naar Australië, Nieuw-Zeeland, Cambodja, Thailand of Vietnam? Onderbreek dan uw vliegreis in Hong Kong! Ontdek op uw gemak deze bruisende wereldstad met haar vele gezichten!

Klik hier voor meer informatie over de stopover Hong Kong!

€ 150,-
Strandverlenging Sanur op Bali

Vliegt u naar Australië of Nieuw-Zeeland? Bent u een liefhebber van zon en strand? Denk dan eens aan een uitbreiding van uw reis! Zo kunt u bijvoorbeeld uw reis uitbreiden met een heerlijk strandverblijf op het Indonesische eiland Bali. 

Bekijk hier de mogelijkheid voor een strandverlenging in Sanur op Bali!

€ 225,-

Excursies

Excursiemogelijkheden Australië

Maak uw reis naar de Australië compleet met één of meerdere excursies. Bekijk de mogelijkheden in de volgende regio's:
 
Noordelijk Territorium:

Zuid-Australië: Victoria: New South Wales: Tasmanië: West Australië: Queensland:

€ 18,-