23 van 32

Ontdek Australië per camper

 • Keuze uit diverse campertypes/maatschappijen.
 • Combineer uw reis met Bali, Fiji, Dubai.
 • Prijsbewust? Boek zeer tijdig (flextarieven).
 • 24 dagen
 • Camperreis
 • Individueel
 • Reiscode: AAU1704121
De prijs is op aanvraag
Bovenstaande prijs betreft de meest gunstige, bekijk de prijzen voor voor meer informatie.
Al onze reizen zijn maatwerk
Kan ik u helpen?
Pascal de Wilde-Beelen
WRC Australië specialist

Als Australië specialist weet Pascal de Wilde-Beelen alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Uitbreidingen

Camperreis Australië tegen scherpe tarieven

Australië is immens groot en een bijzonder divers land dat veel te bieden heeft.
Een fantastische manier om dit enorme land te ontdekken is per camper. Zelfs in de meest afgelegen gebieden zijn kampeerplaatsen te vinden. Tijdens de soms lange ritten kunt u bijna overal de camper aan de kant zetten, een verkoelend drankje uit de koelkast pakken en de omgeving op u in laten werken. De Australiërs, die doorgaans heel vriendelijk en makkelijk in de omgang zijn met hun ‘no worries’ mentaliteit, zijn zelf veelal ook enthousiaste kampeerders. Niet zelden nodigen ze mede-kampeerders uit om gezellig mee te barbecueën. Reizen per camper door Australië biedt een uitgelezen gelegenheid om in alle vrijheid het land en de bewoners te leren kennen. U kunt maanden, zo niet jaren door Australië reizen en dan heeft u nog niet alles gezien wat de moeite waard is. Maak een prachtige camperreis en bepaal zelf uw route!
Uitbreidingen: U kunt deze camperreis uitbreiden met een heerlijk strandverblijf en veelal kunt u kosteloos uw vliegreis onderbreken met diverse citytrips. Deze uitbreidingen vindt u terug onder het bovenstaande kopje 'uitbreidingen'.

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reserveren

of

Reisbeschrijving

Dag 1: Vliegreis Amsterdam – Australië
U vliegt met de luchtvaartmaatschappij van uw keuze naar Australië. Het is meestal toegestaan om de vliegreis op de heen- en/of terugreis te onderbreken in Azië. Tevens zijn er mogelijkheden om uw reis uit te breiden met een verblijf in de Pacific. Indien u de reis niet onderbreekt komt u – afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij van uw keuze – op dag 2 of dag 3 aan in Australië. Bij een reisonderbreking op de heenreis schuift het onderstaande programma uiteraard in dagen op.
Dag 2 - 3: Aankomst in Australië
U kunt na aankomst in Australië direct de camper ophalen bij de camperverhuurmaatschappij, mits de aankomsttijd van de vlucht dat toelaat. De ophaallocaties van de camperverhuurmaatschappijen zijn meestal tot ca. 16.00 uur geopend. Echter, wij raden aan om minimaal 1 hotelovernachting vooraf aan het ophalen van de camper te boeken, zodat u nog even de gelegenheid heeft bij te komen van de lange vliegreis en enigszins te wennen aan het grote tijdsverschil. Wij kunnen op alle locaties waar uw camperreis in Australië start een ruime keuze aan hotels verzorgen. 

Verhuurlocaties

Er zijn verhuurlocaties in de volgende steden: Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin, Hobert, Melbourne, Perth en Sydney. Deze verhuurlocaties zijn niet direct bij de (internationale) luchthavens waar u aankomt gevestigd, maar meestal op ca. 15 – 30 minuten afstand. Transfer naar het verhuurstation vindt op eigen gelegenheid plaats en is niet bij de reissom inbegrepen.

Dag 4 - 22: Per camper door Australië
De ophaaldatum en locatie en de inleverdatum en locatie van de camper ligt vast. Wat u tussen deze data en locaties gaat doen, dat beslist u zelf. Tijdens deze camperreis kunt u genieten van uw vrijheid en de tijd enigszins vergeten. Wellicht is dat wel het allerbelangrijkste aan het reizen per camper. Het is niet van belang welke dag het is. Het landschap is op zaterdagmiddag net zo indrukwekkend als op woensdagochtend. Alle dagen zijn de moeite waard. Niets hoeft en niemand die u verplicht tot iets. ’s Ochtends kunt u met uw reisgenoten in de frisse buitenlucht uw plan voor die dag samenstellen terwijl u een kopje koffie drinkt.

Tip!

Wij gaan in deze reis uit van een gemiddelde reisduur van 21 dagen camperhuur. Uiteraard kunt u het aantal huurdagen (op het moment van boeking) aanpassen aan uw wensen. Wilt u meer of minder huurdagen? Dat is mogelijk. Wilt u diverse gebieden die ver uit elkaar liggen met elkaar combineren? Dan kunt u de camper inleveren, een binnenlandse vlucht naar een ander deel van Australië nemen en daar weer een andere camper ophalen. Of maakt u liever optimaal gebruik van de lange vliegafstand en beschikt u over voldoende tijd? Combineer dan een camperreis door Australië met een reis naar Nieuw-Zeeland. Bekijk hier de diverse routesuggesties in Australië!

Dag 23: Vliegreis Australië - Amsterdam

De camper wordt weer ingeleverd

Houdt u ruimschoots rekening met de vertrektijd van uw vlucht als u vandaag de camper inlevert? Voor het inleveren van de camper dient u 1 uur uit te trekken. Hierna gaat u naar de luchthaven alwaar u incheckt voor uw vluchten naar Amsterdam.
Dag 24: Amsterdam

Aankomst op Schiphol. 

Routekaart

Recensies

Ontdek Australië per camper 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

Huursom van de camper:
De huurprijzen van de camperbedrijven fluctueren per dag. Bovendien ontvangen wij zeer frequent aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn vaak kortstondig geldig, in beperkte reisperiodes en/of voor een bepaalde route. Maak uw wensen kenbaar met betrekking tot het type camper en de route. Samen met u kijken we graag naar de aantrekkelijkste mogelijkheid. 


Wij werken samen met de volgende camperbedrijven:


Deze beide verhuurmaatschappijen bieden diverse verhuurlabels aan variërend van hun topproducten die de nieuwste campers en het meest uitgebreide dienstenpakket omvatten, tot budgetvriendelijke mogelijkheden.

Onder Apollo Motorhome Holidays vallen de merken:


Onder de merken van THL Campers vallen:


Luchtvaartmaatschappij:
Diverse luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Australië. Ook deze maatschappijen hebben regelmatig aanbiedingen in economy class, premium class en business class. Ook bij het bepalen van de luchtvaartmaatschappij kijken wij samen met u naar de aantrekkelijkste mogelijkheid waarbij rekening wordt gehouden of /waar u de vliegreis eventueel wilt onderbreken.

Wij bieden de camperreizen aan met de volgende luchtvaartmaatschappijen:


Geïnteresseerd? En toen?
U kunt gebruik maken van het offerteformulier of nog liever: neem telefonisch contact op met onze reserveringsafdeling: 088 – 0101100. Bespreek met één van onze dames in eerste instantie uw wensen. Samen komt u dan ongetwijfeld tot een wat omlijnd reisplan. Vervolgens wordt dit plan door WRC uitgewerkt en ontvangt u het reisschema met bijbehorende offerte per e-mail.

Uitbreidingen

Onderbreek uw reis in Hong Kong!

Vliegt u met Cathay Pacific naar Australië, Nieuw-Zeeland, Cambodja, Thailand of Vietnam? Onderbreek dan uw vliegreis in Hong Kong! Ontdek op uw gemak deze bruisende wereldstad met haar vele gezichten!

Klik hier voor meer informatie over de stopover Hong Kong!

€ 205,-
Onderbreek uw reis in Thailand!

Indien u naar Australië of Nieuw-Zeeland vliegt kunt u onder andere met de luchtvaartmaatschappij Emirates uw vliegreis zonder extra vliegkosten onderbreken in Thailand. Ter inspiratie treft u twee arrangementen aan in Thailand. Een 4-daagse city trip Bangkok inclusief een fiets- of kanalentour en een 8-daags arrangement waarbij u kennismaakt met Bangkok, River Kwai en de badplaats Cha’am.

Bekijk hier het stopover arrangement in Bangkok.
Bekijk hier het uitbreidingsarrangement in Bangkok, River Kwai en de badplaats Cha’am.
Bekijk hier het uitbreidingsarrangement in Phuket.

€ 250,-
Onderbreek uw reis in Sydney

Dit arrangementen kunt u gebruiken indien u uw vliegreis in Sydney onderbreekt voor enkele dagen.
Bekijk hier het stopover arrangement in Sydney.

€ 280,-
Uitbreidingsmogelijkheden Fiji

Vliegt u naar Australië of Nieuw-Zeeland? Bent u een liefhebber van zon en strand? Denk dan eens aan een uitbreiding van uw reis! Zo kunt u bijvoorbeeld uw reis uitbreiden met een heerlijk strandverblijf op de eilandengroep Fiji. 

Bekijk hier de mogelijkheid voor een strandverlenging op Fiji!

€ 99,-
Strandverlenging Sanur op Bali

Vliegt u naar Australië of Nieuw-Zeeland? Bent u een liefhebber van zon en strand? Denk dan eens aan een uitbreiding van uw reis! Zo kunt u bijvoorbeeld uw reis uitbreiden met een heerlijk strandverblijf op het Indonesische eiland Bali. 

Bekijk hier de mogelijkheid voor een strandverlenging in Sanur op Bali!

€ 225,-