Ontdek de Outback per camper

 • Outback: 38x Nederland
 • Contrastrijke landschappen
 • Aboriginal cultuur
 • 24 dagen
 • Camperreis
 • Individueel
 • Reiscode: AAU160324
€ 1955,-
Bovenstaande betreft de meest gunstige prijs,
bekijk prijzen en vertrek voor meer informatie.
Al onze reizen zijn maatwerk.

Helaas is deze reis (tijdelijk) niet beschikbaar. Indien u een prijsopgave voor deze of een soortgelijke reis wenst voor deze reis dan kunt u telefonisch/ per e-mail contact met ons opnemen.

Kan ik u helpen?
Maudy Zuidema
WRC Australië specialist

Als Australië specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Uitbreidingen

Met een Apollo camper door de Outback

U kunt een mooie route langs de westkust uitstippelen en de camper in Perth inleveren, of u kunt dwars door het rode hart van Australië rijden en de camper in Melbourne inleveren (Adelaide of Sydney is ook mogelijk). Het verblijf in Darwin en de huurperiode van de camper kan worden verlengd. Tevens kunt u deze reis combineren met ons aanbod van ‘bouwstenen’ in Australië.

U heeft de keuze uit diverse campertypes. Er is 1 type 4WD camper die geschikt is voor 2 personen. De overige campertypes zijn 2 wiel aangedreven. Met deze campers mag alleen over geasfalteerde wegen gereden worden. 4WD campers mogen over erkende onverharde wegen rijden, mits op voorhand toestemming van het verhuurbedrijf Apollo is verkregen. Wij kunnen een overzicht aanvragen bij de verhuurder welke wegen in uw huurperiode zijn uitgesloten.

De Outback 
Het Northern Territory dat in vroegere tijden als één van de eenzaamste en meest afgelegen gebieden van Australië gold is ook heden ten dage nog steeds een uitgestrekt natuurgebied en wildernis met uniek natuurschoon, tussen het groene tropische Noorden en het Rode Centrum in het hart van het continent. Contrastrijke landschappen, een unieke flora en fauna, verschillende klimaatzones tussen de woestijn, de bush en de tropische vochtige gebieden – dit is de ‘Outback State’. Reizen naar en door het Territory in de voetsporen van de vroege ontdekkers, is tegenwoordig eenvoudig en ongecompliceerd. Een bezoek aan het Northern Territory is een absolute must voor de Australiëgangers.

Nauwelijks 200.000 mensen leven op een oppervlakte die een zesde deel van het Australische continent beslaat en 38 keer zo groot is als Nederland. Darwin in het noorden is de hoofdstad met 100.000 inwoners. Alice Springs met 30.000 inwoners ligt in het middelpunt van het Rode Centrum. Een kwart van de bevolking van het Northern Territory is Aboriginal, de oorspronkelijke bewoners van Australië, die vermoedelijk meer dan 60.000 jaar geleden van Azië naar Noord-Australië kwamen.

Lees meer

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reisbeschrijving

Dag 1: Vliegreis Amsterdam – Darwin
U vliegt met de luchtvaartmaatschappij van uw keuze naar Darwin. 

Dag 2: Aankomst Darwin
Na aankomst te Darwin reist u op eigen gelegenheid naar uw accommodatie. U logeert 1 nacht in het Travelodge Mirambeena Resort. Hier kunt u bijkomen van uw lange vliegreis.
Dag 3: Aanvang camperreis
Vanochtend reist u op eigen gelegenheid naar het verhuurstation. De verhuurstations zijn geopend van maandag t/m zondag en de openingstijden zijn enigszins afhankelijk van het seizoen maar veelal tussen 08.00-16.30 uur (m.u.v. de feestdagen). Zie bij de algemene voorwaarden voor de exacte openingstijden. U dient bij het ophalen van de camper er rekening mee te houden dat de informatie en uitleg ca 2-3 uur duurt. Dit is mede afhankelijk van de vragen die gesteld worden. De dag van ophalen en de dag van inleveren worden als aparte huurdagen beschouwd. U beschikt 21 dagen over de gereserveerde camper (aantal huurdagen kan worden aangepast aan uw wensen). De dag van ophalen en de dag van inleveren van de camper wordt in Australië als een huurdag beschouwd. 
Dag 4 - 22: Per camper door Australië
Indien u heeft gekozen voor een camperreis door Australië dan ontsnapt u aan het keurslijf waar u gewild of ongewild in verkeert. Tijdens deze camperreis kunt u genieten van uw vrijheid en de tijd vergeten. Wellicht is dat wel het allerbelangrijkste aan het reizen per camper. Het is niet van belang welke dag het is. Het landschap is op zaterdagmiddag net zo indrukwekkend als op woensdagochtend. Alle dagen zijn de moeite waard. Niets hoeft en niemand die u verplicht tot iets. ’s Ochtends kunt u met uw reisgenoten in de frisse buitenlucht uw plan voor die dag samenstellen terwijl u een kopje koffie drinkt. 
Dag 23: Inleveren camper + vliegreis Perth of Melbourne – Amsterdam
Houdt u ruimschoots rekening met de vertrektijd van uw vlucht als u vandaag de camper inlevert? Voor het inleveren van de camper dient u 1 uur uit te trekken. U dient de camper schoon in te leveren en bij de camper dienen ook de watertanks en toilet geleegd te zijn. Hierna reist u op eigen gelegenheid naar de desbetreffende luchthaven alwaar u incheckt voor uw vluchten naar Amsterdam. 
Dag 24: Amsterdam
Aankomst op Schiphol.

Routekaart

Recensies

Ontdek de Outback per camper 1955 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden












 

Prijzen en vertrek

01 april 2016 - 31 maart 2017

Prijsindicatie in Euro per persoon bij 2 samenreizende personen:

Luchtvaartmaatschappij Cathay Pacific Singapore Airlines
Type camper Hitop 4WD Hitop 4WD
01 mrt 17 2198 2615 1955 2372

Opmerking: vliegtickets van Singapore Airlines dienen uiterlijk 60 dagen voor vertrek geboekt en betaald te zijn en te worden afgegeven. Bij boeking binnen 60 dagen voor vertrek prijs Singapore Airlines op aanvraag.

Toeslag vlucht terug uit Melbourne:
Indien u kiest om vanuit Melbourne terug te vliegen, betaalt u bij Singapore Airlines een toeslag van € 29,- per persoon. 

Prijs hotel Darwin:
Vanwege de sterkt wisselende seizoensprijzen voor voor het hotel in Darwin een gemiddelde prijs opgenomen. In de offerte wordt de actuele prijs voor uw reisdatum opgenomen.

Aanbiedingen camperhuur:
Wij ontvangen geregeld camperhuur aanbiedingen van zowel Apollo campers als de andere verhuurmaatschappijen waar wij in Australië mee samenwerken. Informeer bij onze reserveringsafdeling naar de lopende aanbiedingen. Eventuele aanbiedingen zijn niet in bovenstaande huursom opgenomen. 

Prijzen en vertrek
Bovenvermelde prijzen zijn van toepassing op de vermelde vertrekdatum, gebaseerd op de voordeligste vluchttarieven, onder voorbehoud van beschikbaarheid van vluchttarief en camper. Vertrek is dagelijks mogelijk. Wilt u op een andere datum vertrekken, geeft u de voorkeur aan een ander campertype, afwijkend aantal huurdagen, reist u met meer dan 2 personen? Maak uw wensen kenbaar, wij maken een offerte op maat!


Inbegrepen:

 • Retourvlucht Amsterdam - Darwin en Perth of Melbourne - Amsterdam met Cathay Pacific of Singapore Airlines.
 • Luchthavenbelasting en overige heffingen.
 • 01 Overnachting in Travelodge Mirambeena Resort in Darwin, 2-persoonskamer op basis van logies.
 • 21 Dagen camperhuur via Apollo campers op basis van standaard huurprijs, naar keuze type Hitop of 4WD (andere types prijs op aanvraag).

Niet inbegrepen:

 • Aanvullende camperhuur kosten, klik hier voor een overzicht.
 • Campings, maaltijden en overige kosten.
 • Reserveringskosten €40,- per boeking.
 • Calamiteitenfonds €2,50 per boeking.


Optioneel bij te boeken:

Uitbreidingen

Onderbreek uw reis in Hong Kong!

Vliegt u met Cathay Pacific naar Australië, Nieuw-Zeeland, Cambodja, Thailand of Vietnam? Onderbreek dan uw vliegreis in Hong Kong! Ontdek op uw gemak deze bruisende wereldstad met haar vele gezichten!

Klik hier voor meer informatie over de stopover Hong Kong!

€ 150,-