Stel uw eigen reis in Australië samen

 • Australië laat u van de ene verbazing in de andere vallen.
 • Maak uw eigen Australische droomreis.
 • De mogelijkheden zijn eindeloos!
 • Diverse mogelijkheden
 • Rondreis
 • Bouwstenen
 • Reiscode: AAU1909091
Al onze reizen zijn maatwerk.

Helaas is deze reis (tijdelijk) niet beschikbaar. Indien u een prijsopgave voor deze of een soortgelijke reis wenst voor deze reis dan kunt u telefonisch/ per e-mail contact met ons opnemen.

Kan ik u helpen?
Mirja Rempt
WRC Australië specialist

Als Australië specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Uitbreidingen
 • Excursies

Bouwstenen voor Australië


Een reis door Australië laat u van de ene verbazing in de andere vallen waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. De mogelijkheden die het land biedt zijn legio. En zoveel mensen, zoveel smaken. De één wil in een zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk van het land zien, terwijl een ander ervoor kiest om liever de diepte in te gaan en een tijdje op één plek te blijven. Maatwerk is onze specialiteit en u inspireren vinden we het leukst om te doen. Vandaar dat we naast onze uitgewerkte rondreizen – die overigens ook naar wens kunnen worden aangepast – een flink aantal reisonderdelen hebben uitgewerkt. Bouwstenen die u aan een bestaande reis toevoegt of die u onderling combineert tot een totale rondreis. We zijn benieuwd hoe uw Australische droomreis eruit ziet!

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reisbeschrijving

Vliegreis Amsterdam – Australië
U vliegt met de luchtvaartmaatschappij van uw keuze naar Australië. Afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij kunt u uw vliegreis in het Midden Oosten of Verre Oosten onderbreken. Tevens kunt u uw reis naar Australië combineren met een verblijf op diverse tropische eilanden, zoals bijvoorbeeld Bali of een eiland in de Pacific, zoals Fiji. Daarnaast kunt u, indien u voldoende tijd heeft optimaal gebruik maken van de lange vliegreis door een reis naar Australië met een reis naar Nieuw-Zeeland te combineren. Combineert u een auto-/camperreis in deze beide landen, dan kan dat een aantrekkelijke lange huur korting opleveren. Indien u ervoor kiest uw reis niet te onderbreken, komt u veelal in de avond van dag 2 of in de loop van dag 3 aan in Australië. Dit is afhankelijk van het vluchtschema.
Self-drive Oostkust:
Self-drive Zuidelijk Australië
Self-drive Outback en West Australië
City package
Uitbreidingsmogelijkheden tropisch Queensland

Routekaart

Recensies

Stel uw eigen reis in Australië samen 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

Prijzen, vertrek en mogelijkheden van de diverse bouwstenen:
De prijzen verschillen per bouwsteen. Bij elke bouwsteen staan de prijzen vermeld onder het kopje: prijzen & vertrek. De bouwstenen kunnen met eventuele vluchten, transfers, vervoer onderling met elkaar combineren tot uw droom rondreis. Komt u er niet uit neem dan contact op met één van onze reisspecialisten voor Australië.

 

 

Uitbreidingen

Strandverlenging Sanur op Bali

Vliegt u naar Australië of Nieuw-Zeeland? Bent u een liefhebber van zon en strand? Denk dan eens aan een uitbreiding van uw reis! Zo kunt u bijvoorbeeld uw reis uitbreiden met een heerlijk strandverblijf op het Indonesische eiland Bali. 

Bekijk hier de mogelijkheid voor een strandverlenging in Sanur op Bali!

€ 225,-
Uitbreidingsmogelijkheden Nieuw-Zeeland

U kunt uw reis naar Nieuw-Zeeland uitbreiden met één dag en/of meerdaagse cruises door Milford Sound en/of Doubtful Sound.
Bekijk hier de diverse cruises.

€ 54,-
Uitbreidingsmogelijkheden Fiji

Vliegt u naar Australië of Nieuw-Zeeland? Bent u een liefhebber van zon en strand? Denk dan eens aan een uitbreiding van uw reis! Zo kunt u bijvoorbeeld uw reis uitbreiden met een heerlijk strandverblijf op de eilandengroep Fiji. 

Bekijk hier de mogelijkheid voor een strandverlenging op Fiji!

€ 575,-

Excursies

Excursiemogelijkheden Australië

Maak uw reis naar de Australië compleet met één of meerdere excursies. Bekijk de mogelijkheden in de volgende regio's:
 
Noordelijk Territorium:

Zuid-Australië: Victoria: New South Wales: Tasmanië: West Australië: Queensland:

€ 18,-