Vakantiebeurs camperspecials Australië met Apollo Campers

 • Twee camperspecials met Apollo Campers
 • Super Show Special: 15% korting op dagprijs
 • One way special: ophalen Cairns en inleveren te Brisbane, Sydney of Melbourne
 • 24 dagen
 • Camperreis
 • Individueel
 • Reiscode: AAU181231
Bovenstaande prijs betreft de meest gunstige, bekijk de prijzen voor voor meer informatie.
Al onze reizen zijn maatwerk

Helaas is deze reis (tijdelijk) niet beschikbaar. Indien u een prijsopgave voor deze of een soortgelijke reis wenst voor deze reis dan kunt u telefonisch/ per e-mail contact met ons opnemen.

Kan ik u helpen?
Mirja Rempt
WRC Australië specialist

Als Australië specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Uitbreidingen

Australian Camperspecials

Dankzij onze jarenlange nauwe samenwerking met Apollo Campers kunnen wij u een tweetal aantrekkelijke specials aanbieden. Deze specials zijn uitsluitend te reserveren in de periode 09 januari t/m 04 februari 2019.
Super Show Special
 • Ophalen camper: vanaf 14 januari 2019.
 • Inleveren camper: uiterlijk 15 december 2019.
 • Geldig voor alle type campers.
 • Geldig voor alle verhuurstations: in Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth en Sydney.
Australia one way special
 • Camper ophalen te: Cairns.
 • Camper inleveren te: Brisbane, Sydney of Melbourne.
 • Geldig voor alle type campers.
Zie prijzen en vertrek informatie voor de overige voorwaarden.

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reisbeschrijving

Dag 1 - 2: Vliegreis Amsterdam – Australië

Het is even een zit...

U vliegt met de luchtvaartmaatschappij van uw keuze naar Australië. Afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij kunt u desgewenst uw vliegreis in het Midden Oosten of Verre Oosten onderbreken. Tevens kunt u uw reis naar Australië combineren met een verblijf op diverse tropische eilanden, zoals bijvoorbeeld Bali of een eiland in de Pacific, zoals Fiji. Daarnaast kunt u, indien u voldoende tijd heeft optimaal gebruik maken van de lange vliegreis door een reis naar Australië met een reis naar Nieuw-Zeeland te combineren. Combineert u een camperreis in deze beide landen, kan dat een aantrekkelijke lange huur korting opleveren. Indien u ervoor kiest uw reis niet te onderbreken, komt u veelal in de avond van dag 2 of in de loop van op dag 3 aan in Australië. Dit is afhankelijk van het vluchtschema. In onderstaande beschrijving gaan we uit van aankomst op dag 3.
Dag 3: Aankomst Australië+ aanvang camperreis
U kunt na aankomst in Australië direct na de vlucht de camper ophalen bij de camper verhuurmaatschappij, mits de aankomsttijd van de vlucht dat toelaat. De ophaal locaties van de camper verhuurmaatschappijen zijn meestal tot ca. 16:00 uur geopend. Echter, wij raden aan om minimaal 1 hotelovernachting vooraf aan het ophalen van de camper te boeken, zodat u nog even de gelegenheid heeft bij te komen van de lange vliegreis en enigszins te wennen aan het grote tijdsverschil. In deze reisomschrijving is een gemiddelde huurtermijn van 20 camperhuurdagen opgenomen. Uiteraard kunt u op het moment van boeking het aantal huurdagen aanpassen aan uw wensen. Australië is een enorm uitgestrekt continent, qua grootte vergelijkbaar met Europa. Indien u diverse delen van Australië wilt bezoeken, kunt u overwegen om de camperhuur in 2 of meer periodes op te splitsen. U kunt bijvoorbeeld een camperreis door het zuidoosten van Australië maken, een binnenlandse vlucht naar West Australië nemen en vervolgens een camper in West Australië ophalen en een mooie route rijden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Hotelaanbod

Ons hotelaanbod is zeer ruim. Geef uw wensen door, dan nemen wij in uw persoonlijke reisofferte een passend voorstel op.

Dag 4 - 21: Per camper door Australië
De ophaaldatum en locatie en de inleverdatum en locatie van de camperhuur liggen vast. Wat u wilt bezoeken en de route kunt u helemaal zelf beslissen. Tijdens deze camperreis geniet u van uw vrijheid en kunt u de tijd enigszins vergeten. Wellicht is dat wel het allerbelangrijkste aan het reizen per camper. Het is niet van belang welke dag het is. Het landschap is op zaterdagmiddag net zo indrukwekkend als op woensdagochtend. Alle dagen zijn de moeite waard. Niets hoeft en niemand die u verplicht tot iets. ’s Ochtends kunt u met uw reisgenoten in de frisse buitenlucht uw plan voor die dag samenstellen terwijl u een kopje koffie drinkt.

Australië

Australië biedt u alles voor een perfecte vakantie. Wereldsteden, droomstranden, spectaculaire onder water wereld, regenwouden, bijzondere dieren die u nergens anders vindt, eeuwenoude Aboriginal cultuur en de oneindige woestijn. Het land met verschillende gezichten biedt een ongekend aantal mogelijkheden waarmee u uw vakantie geheel naar eigen voorkeur kunt vormgeven. Onderweg ontdekt u de diversiteit en de wonderen der natuur en maakt u kennis met de unieke manier van leven van de Australiërs. Het ene moment lijkt het alsof u alleen op de wereld bent, het andere moment gaat u op in het ritme van een bruisende stad.

Dag 22: Vliegreis Australië – Amsterdam

De camper wordt weer ingeleverd

De laatste dag is aangebroken. Dat betekent dat u de camper op de afgesproken verhuurlocatie inlevert. Voor het inleveren van de camper dient u 1 uur uit te trekken, houdt u hiermee rekening. Hierna gaat u naar de luchthaven alwaar u incheckt voor uw vluchten naar Amsterdam.
Dag 23: Amsterdam

Aankomst op Schiphol. 

Routekaart

Recensies

Vakantiebeurs camperspecials Australië met Apollo Campers 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

Huurperiode: 14 januari 2019 – 15 december 2019

Huursom van de camper:
Camperverhuurder Apollo werkt met flexibele huurprijzen, die wekelijks worden vastgesteld aan de hand van vraag en aanbod. Ophaal- en inlever datum, camper type alsmede ophaal- en inlever locatie zijn bepalend voor de huurprijs. Daarom is het niet mogelijk om op onze website een prijsindicatie voor een heel seizoen weer te geven. Wij maken aan de hand van uw wensen, graag een voorstel voor u op maat in een offerte. Neem met ons contact op om uw wensen te bespreken, dan maken wij een voorstel zo goed mogelijk aansluitend op uw wensen.

Wij maken een compleet reisvoorstel op basis van:

 • Retour vlucht naar Australië met een van de vele gerenommeerde maatschappijen waar we mee samen werken.
 • Binnenlandse vluchten, indien gewenst.
 • Stopover op de heen- of terugreis om de lange vlucht te onderbreken, indien gewenst.
 • Eerste hotel overnachting (en) na aankomst.
 • Camperhuur met Apollo in het campertype van uw keuze, voor het gewenste aantal huurdagen op op de verhuurlocatie van uw keuze.
 • Aanvullende tours (zie de bouwstenen), strandverlenging of andere uitbreidingsmogelijkheden, indien gewenst.

Uiteraard verwerken we in ons voorstel (indien aan de voorwaarden wordt voldaan) een van onderstaande aanbiedingen:

Super Show Special Apollo
Aanbieding: 15% korting op dagprijs. (uitsluitend van toepassing op de dagprijs)
Boekingsperiode:  Boeken tussen 09 januari – 04 februari 2019.
Ophalen camper: vanaf 14 januari 2019.
Inleveren camper:  Uiterlijk 15 december 2019.
Geldig voor alle verhuurstations: Alle locaties.
Bijzonderheden:   - Geldig voor alle type campers.
   - Minimum huurperiode: 7 dagen.
   - Niet te combineren met andere specials.
Promo Code: APAUSSS19

 

Australia one way special 2019
Aanbieding: 15% korting op het dagtarief + gratis one way
Boekingsperiode:  Boeken tussen 09 januari – 04 februari 2019.
Ophalen camper: Tussen 15 september – 25 oktober 2019.
Inleveren camper:  Uiterlijk 30 oktober 2019.
Ophaal locatie Cairns.
Inlever locatie Brisbane, Sydney of Melbourne.
Bijzonderheden:   - Minimale huurperiode: 07 dagen/ Maximale huurperiode: 20 dagen.
   - Geldig voor 2WD campertypes.
   - Niet te combineren met andere specials.
   - Huursom is op basis van flextarieven.
Promo Code: APAUSSSOW

Uitbreidingen

Onderbreek uw reis in Hong Kong!

Vliegt u met Cathay Pacific naar Australië, Nieuw-Zeeland, Cambodja, Thailand of Vietnam? Onderbreek dan uw vliegreis in Hong Kong! Ontdek op uw gemak deze bruisende wereldstad met haar vele gezichten!

Klik hier voor meer informatie over de stopover Hong Kong!

€ 205,-