Ban Topa Apartments informatie

Ban Topa Apartments informatie


Ban Topa Apartments inclusief

Eenmaal per week schoonmaak en wisseling linnengoed. Twee keer per week wisseling van bad-/handdoeken en keukenlinnen. Exclusief: elektriciteit en water. Inclusief een welkomstdrankje bij aankomst (koffie, thee of frisdrank). Een ontbijtpakket voor de eerste ochtend is mogelijk (op aanvraag).

Bijzonderheden:

Het complex heeft een zwembad in de tropische tuin. Alle accommodaties hebben een eigen parkeerplaats. Het complex is geheel ommuurd. Een bushalte ligt op slechts 200 meter van het complex. Grote supermarkt op 5 autominuten lopen. De overige stranden liggen op 20 autominuten van Ban Topa Apartments. Willemstad op slechts 10 auto- of busminuten. De Nederlandse eigenaren wonen naast het complex en kunnen de gasten naar wens informeren over CuraƧao. Kleine receptie met bibliotheek en internetmogelijkheden aanwezig.

Faciliteiten:

Welkomstdrankje bij aankomst is bij de prijs inbegrepen. Autoverhuur, vistrips en duikarrangementen tegen speciaal tarief en voorwaarden. Uitgebreid levensmiddelenpakket kan op aanvraag worden verzorgd en ter plaatse worden voldaan, evenals mobiele telefoon, koelbox en strandlakens.