Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Uw gekozen zoekcriteria worden hier weergegeven

Reisaanbod

8 dagen Vliegreis + Individueel
8 dagen
  • Kleinschalige accommodaties
  • Ontspannen sfeer
  • Schitterende onderwaterwereld
€ 349,-
Bekijk


Bonaire

Ontdek Bonaire

Een reis naar Bonaire: wij begrijpen wel waarom jaarlijks veel Nederlanders hier naartoe afreizen. Met veel plezier helpen we ook u bij het plannen van een reis naar het zonovergoten Bonaire. Maar waarom slechts één ABC-eiland bezoeken? Precies! Wij combineren een reis naar Bonaire met een ander eiland, zoals de combinatiereis van Bonaire en Curaçao

Waarom u Bonaire wilt ontdekken

“We hebben het eiland te leen van onze kinderen”. Wie op Bonaire aan de praat raakt met de vriendelijke inwoners krijgt vroeg of laat deze uitdrukking te horen. Een Bonairiaan is trots op zijn eiland en geniet er elke dag. En dat gunt hij zijn kinderen ook. Als mooiste van de drie ABC-eilanden is Bonaire verreweg het meest anoniem. En dat moet zo blijven, vinden ze daar op Bonaire. Toch zult u met open armen worden ontvangen. Daarom boeken wij graag reizen naar dit stukje paradijs.

Natuur op Bonaire

Voor rustzoekers en natuurliefhebbers is Bonaire een eldorado. De grootste rijkdom van Bonaire ligt onder water. De prachtige, direct aan de kust grenzende koraalriffen behoren tot de mooiste ter wereld. Bonaire staat als duikbestemming wereldwijd zelfs in de top vijf. Grote delen van het eiland worden in beslag genomen door de zoutpannen in het zuiden en het grote nationaal park Washington-Slagbaai in het noorden. Bij de zoutpannen vormen de slavenhuisjes een opvallende bezienswaardigheid. Het nationale park is naast de onderwaterwereld, de belangrijkste attractie van Bonaire.

Met WRC naar Bonaire

Zodra u aan een reis naar Curaçao en Bonaire denkt, ziet u wellicht grote resorts en drukke stranden voor u? Geen gekke gedachten, want de ABC eilanden zijn enorm populair onder Nederlanders. Bij WRC Reizen pakken we het echter anders aan. Voor grote resorts bent u bij ons niet aan het juiste adres. Wij boeken voor u graag kleinschalige accommodaties met een persoonlijk karakter op rustige plekken.

 

Onze specialiteit is het combineren van meerdere bestemmingen tijdens uw reis. Zo heeft u de maximale reisbeleving. Bijvoorbeeld na een overweldigende citytrip naar Washington en New York ontspannen in Bonaire? Dat kan! Of wat dacht u van dik drie weken op pad naar Florida en afsluiten in Bonaire? 

Boek nu uw reis

Bent u niet op zoek naar massa-toerisme en kunt u oprecht genieten van de prachtige natuur in een tropische omgeving en een eenvoudig eilandleven, dan geeft Bonaire graag haar geheim prijs. Het is aan u om het te ontdekken. Bij ons ligt de uitdaging in dit gebied om u om de grote mensenmassa heen te leiden. U zoekt rust (na een avontuurlijke reis in Noord-Amerika)? U krijgt die verdiende rust. Wist u dat de reisspecialisten van WRC zelf de locaties kennen en veel contacten hebben met de lokale bevolking? Zo ervaart u elke reisbestemming op zijn best. Wij helpen u graag verder. Bel naar 088 - 01 01 100 en onze reisspecialisten staan direct voor u klaar of vraag een offerte aan.
 
 

Mirja Rempt
WRC Bonaire specialist

Als Bonaire specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Ons reisaanbod in Bonaire

De reizen binnen Bonaire zijn als volgt onderverdeeld: