1 van 7

Avontuurlijk Cambodja

 • Bijzondere en veelzijdige reis
 • Hoogtepunt: Siem Reap met Angkor Wat
 • Spot deIrrawaddy dolfijnen
 • 18 dagen
 • Rondreis
 • Individueel, Autoloos reizen
 • Reiscode: AIC170906
Al onze reizen zijn maatwerk
Kan ik u helpen?
Maudy Zuidema
WRC Cambodja specialist

Als Cambodja specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Hotelinformatie
 • Reisonderbrekingen
 • Uitbreidingsmogelijkheden

Bijzondere, avontuurlijke en veelzijdige privé-reis Cambodja

Wandelend over de boulevard in Phnom Penh, de vier Boeddha’s van Angkor eer bewijzen en daarna aan het strand van Sihanoukville neerstrijken of op bezoek gaan bij een bergstam in het noordoosten. Cambodja is een land met een opvallend eigen uitstraling. De rijke Khmer-cultuur heeft hier vele sporen nagelaten en Angkor Wat is wellicht het bekendste voorbeeld. Steeds meer toeristen verlaten hier de gebaande wegen en bezoeken naast de hoofdstad Phnom Penh en Siem Reap ook andere provincies als Rattanakiri, Kampot en Sihanouk Ville. Het koninkrijk Cambodja is na de roerige Khmer-tijd (1975-1979) een volledig nieuwe weg ingeslagen. De vriendelijke bevolking van dit Aziatische land verwelkomt toeristen op geheel eigen en open wijze.
Beknopte route
 • Dag 1 Vliegreis Amsterdam – Siem Reap
 • Dag 2 Aankomst Siem Reap
 • Dag 3 Siem Reap inclusief bezoek Angkor Wat
 • Dag 4 Siem Reap
 • Dag 5 Siem Reap – Stung Treng
 • Dag 6 Stung Treng
 • Dag 7 Stung Treng – Ratanakiri
 • Dag 8 Ratanakiri
 • Dag 9 Ratanakiri
 • Dag 10 Ratanakiri – Kratie
 • Dag 11 Kratie – Phnom Penh
 • Dag 12 Phnom Penh
 • Dag 13 Phnom Penh – Takeo – Kampot
 • Dag 14 Kampot
 • Dag 15 Kampot – Sihanoukville
 • Dag 16 Sihanoukville
 • Dag 17 Sihanoukville – Phnom Penh – Amsterdam
 • Dag 18 Amsterdam

Toon alle dagen

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reserveren

of

Reisbeschrijving

Dag 1: Vliegreis Amsterdam – Siem Reap
U vliegt met de luchtvaartmaatschappij van uw keuze naar Siem Reap.
Dag 2: Aankomst Siem Reap
Op de luchthaven van Siem Reap staat de chauffeur al op u te wachten om u naar uw hotel te brengen. Hier zal onze Nederlandse vertegenwoordiger u verwelkomen en alle vouchers,  tickets en andere papieren aan u overhandigen. Het reisprogramma wordt met u besproken en u krijgt alle aanvangstijden voor de excursies en transfers op papier om bij uw programma te voegen. Voor sommige excursies zijn aanvangstijden flexibel. Tevens krijgt u handige tips over Cambodja zoals over geldzaken, veiligheid, drinkwater etc. Mochten er voor u toch nog onduidelijkheden zijn is er ruim de tijd om vragen te stellen. De rest van de dag is ter vrije besteding. U kunt heerlijk bijkomen van de vliegreis, de stad alvast verkennen of uitrusten aan het zwembad.

Welkomstdiner

Om alvast in het lokale ritme te komen hebben wij in de avond een bijzonder diner met een dansvoorstelling voor u geboekt. Om 19:00 uur wordt u bij de receptie van het hotel opgehaald. U wordt naar het Koulen II Restaurant gebracht, waar u een optreden te zien krijgt van traditionele Apsara dansers, die eeuwenoude dansen vertolken van het oude Khmer rijk.

La Niche d’Angkor

Het La Niche d’Angkor Boetiekhotel ligt in een natuurlijke omgeving, op 10 minuten lopen van het stadscentrum van Siem Reap en op 5 minuten lopen van de Oude Markt en de Pub Street. Het hotel heeft een buitenzwembad, een tuin en een restaurant. U kunt ontspannen met een massage en een fiets huren om de omgeving te verkennen. Alle kamers zijn voorzien van Cambodjaanse kunst en bieden gratis WiFi, televisie met kabel- en satellietzenders, een kluisje en een badkamer met ligbad en aparte douche.

Dag 3: Siem Reap inclusief bezoek Angkor Wat
U bezoekt vandaag één van de grootste religieuze bouwwerken ter wereld. De hindoeïstische Angkor Wat tempels zijn de belangrijkste overblijfselen uit de periode van het Khmer rijk. De tempels lagen in de hoofdstad van het rijk, tegenwoordig Angkor genoemd, maar door de Khmers zelf Yasosharapura. Angkor was ooit de grootste stad ter wereld en werd in 40 jaar gebouwd voor de belangrijkste koning van de Khmer-periode, King Suriyavarman. In de 9de eeuw is men begonnen met de bouw van de tempels en dit heeft 600 jaar geduurd, waarna de jungle de tempels volledig heeft overgenomen. De tempels zijn pas in de 19de eeuw ontdekt en staan uiteraard op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Nog steeds worden de tempels onderzocht en worden bijzondere vondsten gedaan. De tempels zijn gemakkelijk vanuit Siem Reap te bereiken.

Angkor Wat

Op de afgesproken tijd gaat u per traditionele tuktuk en een Engelssprekende gids op pad. U wordt opgehaald bij de receptie van het hotel. Na ongeveer 5 km rijden komt u bij het entreegebouw waar u uw toegangskaart koopt. Houdt deze kaart goed bij u. Bij de entree van elke tempel zal hierom gevraagd worden. U bezoekt de bekendste tempels zoals de jungle tempel Angkor Thom, bekend van de film Thomb Raider. Ook De Bayon staat op het programma. Dit wordt ook wel de gezichten tempel genoemd vanwege zijn vele torens met vier Boeddha gezichten. De Terrace of the Elephants is ook zeker een bezoekje waard. Hier werden in de Angkor tijd de staatsbezoeken gehouden. Doordat u alle tijd heeft in dit indrukwekkende complex kunt u ook de veel kleinere, maar zeker niet minder mooie, tempels bezoeken. U kunt met uw gids de volledige invulling van de dag bepalen. Maar vergeet vooral niet de dag af te sluiten met een zonsondergang bij één van de rustige tempels met uitzicht over de Angkor Wat. 

Dag 4: Siem Reap
Vandaag heeft u de gehele dag ter vrije besteding en u kunt deze naar eigen wens of met advies van onze vertegenwoordiging invullen. Siem Reap heeft vele opties om u te vermaken. Geef bij de vertegenwoordiging aan wat uw interesses zijn en zij kunnen u informeren. U kunt bijvoorbeeld nogmaals een bezoek brengen aan de Angkor tempelcomplex, bijkomen aan het zwembad of een fiets huren om de omgeving te verkennen. Hotels verhuren fietsen of kunnen deze voor u regelen. Prijzen zijn rond de $5,- per dag voor een normale fiets en $10,- per dag voor een goede mountainbike. In de omgeving van Siem Reap zijn vele pittoreske, kleine dorpjes met mooie uitzichten over rijst- en lotusvelden (niet in de droge maanden) waar hier en daar een lange palmboom uitsteekt. Probeer een praatje te maken met een dorpeling of koop een verse kokosnoot. Een boottocht naar een drijvend dorp op het grote Tonle Sap meer behoort ook tot de mogelijkheden. Kortere activiteiten zijn ook mogelijk zoals kooklessen. Ook kunt u door het gezellige centrum van Siem Reap slenteren op souvenirjacht, de oude markt afstruinen of u laten verwennen met een relaxte Cambodjaanse massage.

Tip

Daarnaast staat Siem Reap bekend om de traditionele Cambodjaanse BBQ. Diverse restaurants bieden u de mogelijkheid om op een kleine tafelBBQ de lekkerste verse producten te bereiden. Een echte aanrader!

Bijzondere excursie

Wij bieden u de mogelijkheid om een heel bijzondere excursie te boeken waarbij u kennismaakt met het prachtige binnenland van Cambodja. In de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel en krijgt u professionele uitleg en begeleiding waarna u op een echte quad stapt. Deze leuke tour brengt u op plekken waar niemand anders komt. U rijdt door omliggende dorpjes, schitterende landerijen en geniet van de vele glimlachen die u onderweg van de uiterst vriendelijke lokale bevolking krijgt. Kinderen zwaaien en u ziet hoe de ouders op traditionele wijze in levensonderhoud voorzien. U rijdt door een bijna onaangetast Azië en u zult bijzondere stops maken, afhankelijk van de dag.

Dag 5: Siem Reap – Stung Treng
De ochtend heeft u ter vrije besteding. Rond het middaguur verlaat u Siem Reap en vertrekt u naar Stung Treng, waar u tegen de avond bij uw hotel aankomt. Het hotel heeft geen restaurant voor ontbijt. In de ochtend zal uw chauffeur u naar een dichtbijgelegen restaurantje brengen om te ontbijten. Het ontbijt is wel inclusief.

Golden River Hotel

Het Golden River Hotel ligt aan de oevers van de Sekong rivier en is een prima middenklasse hotel met 50 kamers. De kamers zijn functioneel ingericht met details uit de lokale Khmer stijl. Alle kamers zijn uitgerust met airconditioning, televisie, minibar/koelkast en badkamer met bad/douche. Het Golden River Hotel beschikt over wasserette service en een tourdesk.

Dag 6: Stung Treng
U reist per auto in ongeveer anderhalf uur naar het noorden richting de grens met Laos. Vervolgens gaat u per boot verder de Mekong rivier op tot een breed rotsachtig stuk rivier met veel diepe waterpoelen en de imposante Mekong watervallen. Te voet bezoekt u de watervallen en bekijkt u ook een klein afgelegen vissersdorpje. U leert hier meer over de traditionele medicijnen tegen malaria, koorts en diarree die de lokale mensen nog gebruiken. Vervolgens gaat u naar het zuidelijke tipje van Hang Khone. Dit is één van de 4000 eilanden waar dit gebied bekend om staat. Hier vindt u een oude Franse veerboothaven en treinrails. De Fransen gebruikten dit tijdens de Indochina oorlog voor het vervoer van materiaal. Per boot gaat u de zeldzame Irrawaddy dolfijnen spotten die in de diepwaterpoelen leven. Na de lunch stapt u in de kayak om in stilte door ‘floodedforest’ en ‘Ramsarwetlands’ te peddelen. Er komen hier veel soorten vogels voor. Er steken bomen uit het water waarvan de takken door de jaren heen in de richting van de stroming zijn gaan groeien. Hier en daar zijn kleine eilandjes. Aan het einde van de kayak trip gaat u per longtail boot terug naar de auto die u weer naar Stung Treng brengt. 
Dag 7: Stung Treng – Ratanakiri
In de ochtend bezoekt u de oude site van ThalaBarivat, gelegen aan de overkant van de rivier, op ongeveer 4 kilometer van Stung Treng. Dit is de site van de Preah Ko tempel, één van de eerste tempels van het Khmer-rijk, gebouwd in de 7de en 8ste eeuw door koning Jayavarman I. De naam betekent: ‘Heilige Stier’ en voor het complex ziet u dan ook drie zittende stieren. Het complex bevat 6 bijzondere torens in totaal; elke toren heeft nog diverse prachtige details. Er zijn ook andere kleine, oude tempels in het gebied (bijvoorbeeld de Prambuon Lveng Tempel, Srei Tempel en de Angkor Kmao Tempel) maar helaas zijn deze door de tijd flink aangetast. Na de lunch wordt u naar Ban Lung gebracht waar u in de namiddag zult arriveren.

Ban Lung

Ban Lung is de hoofdstad van de provincie van Ratanakiri. Als u zin heeft kunt u nog een kijkje gaan nemen op de lokale markt van Ban Lung; een kleurrijk spektakel van verkopers en kraampjes met groenten en fruit, vlees, vis, kleding en huishoudelijke artikelen. Toeristen zijn er niet veel en u kunt in en rond Ban Lung veel aspecten van het echte Khmer leven aanschouwen. Heel bijzonder is het rode zandstof in de provincie Ratanakiri, dat in de droge tijd alles bedekt. 

Tree Top Ecolodge

De Tree Top Ecolodge ligt in Banlung en beschikt over een tuin en een zonneterras. Het Yeak Laom meer ligt op 2,5 km van de accommodatie. U kunt genieten van een maaltijd in het eigen restaurant. WiFi is gratis in alle ruimtes. Alle bungalows beschikken over een zithoek en een eigen badkamer met een douche.

Dag 8: Ratanakiri
U brengt vandaag een bezoek aan het Voensai District. In Voensai stapt u in een traditionele houten boot en maakt u een mooie tocht over de rivier door de jungle. Onderweg kunt u de prachtige natuur en de mensen die langs de rivier wonen bewonderen. U bezoekt traditionele dorpjes van de Lao stammen, etnische minderheden en een authentieke begraafplaats. Per boot gaat u weer terug naar Voensai, waar u zult lunchen. Hierna brengt de auto u naar Ban Lung voor een bezoek aan de Chaong waterval die ongeveer 7 km ten westen van de stad ligt. Deze waterval is de grootste en mooiste rond Ban Lung, u kunt hier zelfs over een smal pad lopen achter de waterval. Een spannende ervaring! Tijdens het droge seizoen is het ook mogelijk om te zwemmen onder de waterval.
Dag 9: Ratanakiri
In de ochtend brengt u eerst een bezoek aan twee kleinere watervallen genaamd Katieng en Ka Chang. Ka Tieng is 10 meter hoog en middenin de jungle gelegen en Ka Chang is ongeveer 7 meter hoog en mondt uit in een groot zwembad. De volgende stop is een waterval van maar liefst 7 verdiepingen. De meeste van de zeven niveaus van deze waterval hebben diepe zwembaden waarin u kunt zwemmen in het regenseizoen, terwijl slechts een paar diep genoeg zijn zodat u hier ook in het droge seizoen kunt zwemmen. De reis erheen gaat via een onverharde weg en duurt ongeveer 1 tot 2 uur. U zult genieten van een picknick lunch bij de waterval. Na de lunch brengt u een bezoek aan een traditionele diamantenmijn, waar u kunt zien hoe de lokale bevolking in een zeer smalle diepe schacht naar edelstenen zoekt. Het laatste bezoek van de dag is Yaklom, waar u later in de middag aankomt. Yaklom is een natuurlijk meer gevormd in een vulkanische krater. Neem de tijd en loop eens rond langs deze vulkaankrater. U kunt hier zwemmen of gewoon heerlijk ontspannen.
Dag 10: Ratanakiri – Kratie
U gaat op weg naar Kratie. Onderweg maakt u een stop bij het O’Russey Kandal Community Based Ecotourism Site, gelegen in het hart van het noordoostelijke regenwoud in de provincie Stung Treng. Het bestaat onder andere uit een prachtige rivier, watervallen en natuurlijke zwembaden én een majestueus bos. Kortom: O’Russey Kandal biedt ontspanning voor iedereen. U heeft hier de gelegenheid om een verfrissende duik te nemen en te genieten van de lunch (lunchbox van het hotel). Na de lunch stapt u in een boot en gaat dolfijnen spotten in Kampi, dit is dé plek om de zeldzame Mekong dolfijn te bewonderen. De Kampi Dolphin Site werd in 1999 opgericht met als doel dat wetenschappelijke onderzoekers de dolfijnen kunnen bestuderen. Er leven hier inmiddels 20 dolfijnen. Tot slot bezoekt u Wat SorSorMouy Roy, ook wel bekend als de 100 Pillar Pagoda. Het werd herbouwd in 1997 nadat het door het regime van Pol Pot in de jaren 1970 werd verwoest. Van de originele houten tempel uit de 16de eeuw zijn slechts drie houten pilaren overgebleven. Aan het eind van de middag neemt u de ferry naar het autovrije eiland: Koh Trong. U wordt door een motorfiets-taxi naar het hotel gebracht. 

Rajabori Villas Resort

Het Rajabori Villas Resort beschikt over traditioneel Cambodjaanse accommodatie in een natuurlijk groene oase van rust op slechts 10 minuten varen van het eiland Koh Trong. Het biedt een restaurant en gratis WiFi. U kunt gratis gebruikmaken van fietsen. Alle kamers beschikken over houten lambrisering en vloeren. De grote ramen kijken uit over de tuin. De kamers zijn voorzien van een ventilator, een bureau en een comfortabele zithoek.

Dag 11: Kratie – Phnom Penh
Na het ontbijt gaat u Kho Trong per fiets verkennen. Onderweg maakt u kennis met de lokale bevolking en bewondert u de Wat Ty Pram Pagoda. Na de fietstocht keert u per ferry terug naar Kratie voor een welverdiende lunch. Vervolgens reist u naar Phnom Penh, een afstand van circa 400 kilometer. Onderweg stopt u onder andere bij een lokale markt en bij de Wat Hanchey die een prachtig uitzicht over de Mekong rivier biedt. Aan het einde van de middag arriveert u in Phnom Penh.

The 252 Hotel

Het hotel ligt op 700 meter van het Cambodjaanse Onafhankelijkheidsmonument, op 900 meter van het genocidemuseum Tuol Sleng en op 1 km van de Preah Sihanouk tuin. De afstand naar de internationale luchthaven van Phnom Penh bedraagt 8 km. Het 4-sterrenhotel The 252 ligt bovendien op slechts 1 km van de rivier de Mekong die door het hart van Phnom Penh stroomt. Het hotel beschikt over een à-la-carte restaurant. Het hotel biedt elegante accommodatie, een buitenzwembad en een zonneterras. U kunt er gratis gebruikmaken van WiFi en er wordt gezorgd voor gratis mineraalwater.

Dag 12: Phnom Penh
Een indrukwekkende dag waarbij u kennismaakt met de enerverende geschiedenis van het land. Bij de receptie van het hotel haalt de gids u op en per tuktuk bezoekt u het Royal Palace maar ook de Killing Fields en de beruchte Tuol Sleng gevangenis. Het Tuol Sleng was voorheen een meisjeslyceum en is in 1975 omgebouwd tot de huiveringwekkende en beruchte S21 gevangenis van de Rode Khmer. Tienduizenden Cambodjanen werden hier gevangen gehouden en gemarteld. Het museum is een stille getuigenis van een tragisch verleden. Vervolgens rijdt u door naar de, buiten de stad gelegen, Killing Fields. Een huiveringwekkende kijk in de geschiedenis en zeker een stukje Cambodja dat u nog lang bij zal blijven. Heeft u nog energie voor de avond? Bekijk dan Phnom Penh eens vanaf de rivier tijdens een sunset cruise. De vertegenwoordiger kan u hier ter plaatse meer informatie over geven.
Dag 13: Phnom Penh – Takeo – Kampot
Na het ontbijt verlaat u de stad en gaat naar het Tonle Bati meer, gelegen tussen Phnom Penh en Takeo. Hier bezoekt u de Ta Phrom Tempel uit de 12de eeuw. Vervolgens gaat u naar Phnom Chisor. Hier heeft koning Sorayak Varman I in de 11de eeuw een tempel op de top van de berg gebouwd. Deze bergtop (380 meter) kan bereikt worden door een trap met 408 treden te beklimmen, wat wordt beloond met een prachtig uitzicht over de rijstvelden. Aangekomen in Takeo gaat u per boot naar Phnom Da. De boottocht gaat over de vele kanalen en riviertjes die de Takeo provincie rijk is. U ziet het lokale leven op en rondom het water van dichtbij voorbijkomen. Het gebied is al meer dan 2500 jaar bewoond en men treft er opgravingen aan uit verschillende tijdperken. Phnom Da is een heuvel waarop een brokstuk en een zandstenen toren staat uit de 11de eeuw.

Hotel Rikitikitavi

Het hotel ligt in Kampot, een kleine, rustige stad in het zuiden van Cambodja. Het ligt bij de Kampong Bye rivier tegen de achtergrond van groene heuvels. Het hotel beschikt over een restaurant waar dagelijks westerse en lokale gerechten worden geserveerd. Ook is er bij zonsondergang dagelijks een happy hour. Op het stijlvolle terras kunt u genieten van een hapje en drankje terwijl u uitkijkt over de prachtige, groene omgeving. Het hotel wordt beheerd door een Europees management. De kamers zijn subtiel gedecoreerd in een moderne Aziatische stijl en u heeft beschikking over moderne faciliteiten, zoals aircondtioning, een fan en WiFi (in de kamers en in de publieke ruimtes). Daarnaast bieden de kamers een kleine koelkast, koffie- & theefaciliteiten, televisie en DVD- speler. Alle kamers hebben ook een kleine privé patio.

Dag 14: Kampot
U brengt per tuktuk een bezoek aan de zoutvelden, Phnom Chhnouk (grot met Angkor-era tempel) en de peperplantages. U rijdt door een charmante omgeving met prachtige uitzichten. Voor de lunch wordt gestopt in Kep waar u heerlijke vis, krab of garnalen kunt eten (de lunch is niet inbegrepen).
Dag 15: Kampot – Sihanoukville
Na het ontbijt rijdt u per privétaxi (dit is een directe transfer van ongeveer 4 uur) naar uw hotel in Sihanoukville (met heerlijk zwembad), dat zich op loopafstand van het strand bevindt. Hier kunt u de komende dagen genieten van de witte stranden en de vele eettentjes met vers gevangen vis. Ook kunt u hier goed snorkelen en duiken.

Good Time Resort

Good Time Resort ligt aan het strand Otres 1 in Sihanoukville en biedt moderne accommodatie met uitzicht op de tuin. Het resort ligt op nog geen kwartier rijden met de tuk-tuk van het centrum. Het resort is behulpzaam bij de huur van een fiets of auto. Het hotel heeft een restaurant, bar, buitenzwembad, wellness faciliteiten en een 24-uurs receptie. Alle kamers beschikken over airconditioning, flatscreen-televisie, minibar, kluisje en balkon. De eigen badkamer is voorzien van een regendouche met warm water en gratis toiletartikelen.

Dag 16: Sihanoukville
Niet iedereen weet dat Cambodja ook een heel gezellige strandbestemming heeft: Sihanoukville. Dit kleine badplaatsje heeft zijn authentieke charme weten te behouden en is (gelukkig) nog niet door het massatoerisme ontdekt. U heeft twee heerlijke dagen om te genieten van het strandleven van Cambodja! Gaat u er liever op uit? Ook dat kan. Maak bijvoorbeeld een uitje naar het Ream National Park. Er zijn bijna dagelijks kleine groepsexcursies die via vrijwel elk hotel zijn te boeken. Of huur bijvoorbeeld zelf een tuktuk en bezoek de Kbal Chey waterval op ongeveer 10 kilometer buiten het plaatsje. Een aanrader is een dagje snorkelen op één van de vele boten die vanaf de pier vertrekken.
Dag 17: Sihanoukville – Phnom Penh – Amsterdam
Vandaag wordt u opgehaald voor uw transfer naar de luchthaven van Phnom Penh vanwaar u terugvliegt naar Amsterdam.
 
Dag 18: Amsterdam
Aankomst op Schiphol. Helaas is er een einde gekomen aan een indrukwekkende vakantie!

Routekaart

Recensies

Avontuurlijk Cambodja 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

01 september 2017 - 31 oktober 2018

Boek nu een reis naar Azië en ontvang € 50.- korting per persoon.


Prijsindicatie in Euro per persoon:

Vanaf prijs bij aantal personen: 2 pers 4 pers
Laagseizoen 2447 2109
Hoogseizoen 2802 2464

Indicatie seizoensindeling:
Laagseizoen vertrek periode: 01 mei -30 jun & 15 augustus - 14 december & 01 januari - 31 maart.
Hoogseizoen vertrek periode: 01 juli - 14 augustus & 15 december - 31 december.

Inbegrepen:

 • Vliegreis Amsterdam naar Siem Reap & Phnom Penh naar Amsterdam met Cathay Pacific of Singapore Airlines.
 • Luchthavenbelasting en overige heffingen.
 • 15 Overnachtingen in de volgens het programma genoemde hotels op basis van een 2 persoonskamer inclusief ontbijt.
 • Welkomst buffet diner (dag 2) exclusief drankjes met Apsara dans show, inclusief tuktuk transfer.
 • Angkor Wat dag tour per tuk tuk en gids.
 • Bezoek Mekong waterval en flooded forest in Stung Treng.
 • Excursies zoals omschreven in Ratanakiri. (dag 7-9)
 • Fietstour en dolfijnen spotten in Kratie.
 • Phnom Pehn stadtour per tuktuk met gids.
 • Entreegelden volgens programma.
 • Privé auto met Engelssprekende chauffeur van dag 5 t/m 11.
 • Alle overige transfers zoals vermeld in het programma.

Niet inbegrepen:

 • Eventuele extra brandstoftoeslagen.
 • Overige maaltijden.
 • Niet vermelde transfers, overige excursies en entreegelden.
 • Persoonlijke uitgaven.
 • Visum Cambodja.
 • Eventuele van toepassing zijnde vertrekbelasting, ter plaatse te voldoen op de luchthaven.
 • Reserveringskosten €40,- per boeking.
 • Calamiteitenfonds €2,50 per boeking.

Hotelinformatie

Dag Bestemming Middenklasse hotel
Dag 2 - 4 Siem Reap La Niche d’Angkor
Dag 5 - 6 Stung Treng Golden River Hotel
Dag 7 - 9 Banlung Tree Top Ecolodge
Dag 10 Kratie Rajabori Villas
Dag 11 - 12 Phnom Penh The 252 Hotel
Dag 13 - 14 Kampot Hotel Rikitikitavi
Dag 15 - 16 Sihanoukville Good Time Resort

Reisonderbrekingen

Onderbreek uw reis in Hong Kong!

Vliegt u met Cathay Pacific naar Australië, Nieuw-Zeeland, Cambodja, Thailand of Vietnam? Onderbreek dan uw vliegreis in Hong Kong! Ontdek op uw gemak deze bruisende wereldstad met haar vele gezichten!

Klik hier voor meer informatie over de stopover Hong Kong!

€ 208,-

Uitbreidingsmogelijkheden

Excursiemogelijkheden Cambodja

In combinatie met onze Cambodja reizen kunt u separaat diverse excursies reserveren. Deze excursies zijn speciaal gericht op contact met lokale mensen en duurzaamheid.  

Bekijk hier een beschrijving en de prijzen voor diverse excursies vanuit Siem Reap of Phnom Penh.  

€ 33,-