Ambassador praktische informatie omtrent camperhuur t/m december 2019

Ambassador praktische informatie omtrent camperhuur t/m december 2019


Huurtarief
De huurprijs wordt per nacht berekend. Indien uw huurperiode in 2 seizoenen valt, wordt voor het aantal nachten dat in seizoen A valt, het tarief van seizoen A toegepast en voor het aantal nachten dat de huur in seizoen B valt, het tarief voor seizoen B toegepast.

Leeftijd en documenten
Leeftijd bestuurders: 21 – 75 jaar. Voor huurders in de leeftijd van 21 – 24 jaar is het verplicht een CDR verzekering af te sluiten Geldig rijbewijs is verplicht en internationaal rijbewijs sterk aanbevolen. Bij het ophalen van de camper dient een geldig legitimatiebewijs getoond te worden.

Verhuurlocatie: Vancouver

Openingstijden van het verhuurstation: 
Maandag t/m zaterdag 08:00 – 17:00 uur.
Op zon- en feestdagen op aanvraag, tegen een toeslag CA$ 100,-.


Overzicht feestdagen waarop de verhuurkantoren gesloten zijn:

18 feb 2019 Family day
19 apr 2019 Good Friday
20 mei 2019 Victoria Day
01 jul 2019 Canada Day
05 aug 2019 BC Day
02 sep 2019 Labour Day
14 okt 2019 Thanksgiving Day
11 nov 2019 Remembrance Day
25 dec 2019 Christmas Day


Transfer: 
Een transfer van de luchthaven of een luchthavenhotel naar/van de verhuurlocatie is inbegrepen indien u de camperhuur op basis van klaarzetkosten inclusief transfer heeft geboekt. Op de ochtend dat u de camper ophaalt, kunt u middels een gratis telefoonnummer (vanaf vaste telefoons) contact opnemen met de verhuurlocatie om te informeren hoe laat uw transfer gepland staat. 

Ophaaltijden en inlevertijden:
De campers kunnen worden opgehaald tussen 10:00 – 15:00 uur.
Inlevertijd: vanaf 08:00 uur, voor 10:00 uur dient het inleveren afgehandeld te zijn.

Voor alle campers geldt:
Het interieur van de camper dient schoon gemaakt te zijn, de vuilwatertanks dienen geleegd te zijn voor het inleveren van de camper en de camper dient bij het inleveren tenminste zoveel benzine in de tank te hebben, als bij het ophalen van de camper. 

Borgsom:
Bij het ophalen van de camper dient een borgsom voldaan te worden. De borgsom kan alleen per creditcard voldaan worden. De borgsom bedraagt CA$2000,-, indien er geen CDR verzekering is afgesloten. Indien u een CDR verzekering heeft afgesloten, wordt er een getekende afdruk van uw creditcard tijdens de huurperiode in file gehouden.  De borgsom wordt op de creditcard doorbelast en na het inleveren van de camper op dezelfde creditcard teruggestort, indien de camper schoon, compleet, in goede conditie met lege afvaltanks en een volle benzine en gastank wordt ingeleverd. In geval een ongeval plaatsvindt, zal de borgsom direct op de creditcard doorbelast worden, totdat de verzekeringsmaatschappij waar de camper verzekering is afgesloten via Ambassador RV heeft bepaald of de huurder verantwoordelijk voor het ongeval is of niet. De verhuurder, noch WRC Reizen kan aansprakelijk worden gesteld voor eventueel koersverschil. 

Rij-restricties
Er wordt geen toeslag berekend indien u tijdens uw huurperiode ten noorden van Fort St. John op de Alaska Highway en Cassier Highway wilt rijden, of door Yukon of Alaska wilt rijden. Echter, u dient op het moment van boeking wel aan te geven indien u door deze gebieden wilt gaan rijden, zodat de verhuurder een camper ter beschikking stelt die uitgerust is voor het rijden door de noordelijke gebieden.

Rij-restricties:

  • Verboden te rijden op Highway #6 ten noorden van Ross River.
  • Verboden te rijden op Highway #10 ten noorden van Tuchita.
  • Verboden te rijden op Highway #5 ten noorden van Jack Wade.
  • Verboden te rijden op Highway #4 en #6 in Alaska.
  • Verboden te rijden in Mexico.
  • Verboden te rijden in New York City.
  • Verboden te rijden in Death Valley tussen 01 mei – 01 oktober.
  • Verboden te rijden in de plaats waar Burning Man festiviteit plaatsvindt en in Nevada.
  • Verboden te rijden op wegen die zijn aangemerkt als’gravel, dirt, summer use only or 4x4 only’.

Klanten die zonder toestemming rijden in verboden gebieden/wegen wordt een boete opgelegd van CA$1.000,- en vervallen alle verzekeringen. 

Verzekeringen
Inbegrepen in de standaard huursom: aansprakelijkheidsverzekering met een maximale dekking tot CA$ 5.000.000,- en een schadeverzekering met een eigen risico van CA$ 5000,- per gebeurtenis. Bekijk hier het overzicht.