Camperhuur Apollo Motorhome Holidays Australië

Camperhuur Apollo Motorhome Holidays Australië


Apollo Motorhome Holidays Australië 

Apollo Motorhomes Holidays is opgericht in 1985 en is ‘s werelds grootste camperverhuurder in particulier eigendom en heeft verhuurkantoren in Australië, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten. Apollo Motorhomes beschikt over een ruim aanbod aan campertypes. De campers worden in eigen beheer ontworpen en gebouwd, waarbij jarenlange ervaring en continue vernieuwing garant staan voor moderne, comfortabele campers.

De vloot van Apollo bestaat uit ruim 3500 campervans, motorhomes en 4WD campers. Een team van 500 toegewijde medewerkers heeft al vele duizenden mensen op weg geholpen om hen een bijzondere campervakantie te laten ervaren. Persoonlijke service staat hoog in het vaandel.

Apollo Motorhome Holidays heeft in Australië verhuurstations in Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth en Sydney.

Waarom Apollo Motorhome Holidays in Australië:

 • Campers gebouwd in eigen beheer
 • 24 uur pechhulp
 • Grote bedden in de motorhome modellen
 • Persoonlijke service van een familiebedrijf
 • Diverse huurperiodes binnen 1 reis, ook indien u camperhuur in Australië combineert met camperhuur in Nieuw-Zeeland of de Verenigde Staten, mogen de huurperioden  gecombineerd worden om in aanmerking te komen voor lange huur korting.
 • Geen restrictie in ophaal- en aflevertijden (binnen de openingstijden van de verhuurkantoren).


Onder Apollo Motorhome Holidays vallen 4 verhuurlabels: Apollo, Star, Cheapa en Hippie

Apollo: Het hoofdlabel, aanwezig op alle verhuurkantoren, met het grootste aantal campertypes. De campers zijn 0-3 jaar oud.
Star Campers: Het topproduct van Apollo Motorhome Holidays. Het product voor de reizigers die gebruik willen maken van de beste campers en service. De campers zijn niet ouder dan 12 maanden,  dit verzekert u dat u in de nieuwste, meest comfortabel campers reist, voorzien van de laatste technische ontwikkelingen. Alle Star campers zijn voorzien van televisie en dvd spelers. Bovendien kunt u gebruik maken van diverse extra diensten zoals gratis linnengoed, valet service, gasfles omwissel service. Star campers zijn beschikbaar op de locaties: Brisbane, Cairns, Melbourne en Sydney.
Cheapa Campers: Voor de prijsbewuste reiziger, die het niet noodzakelijk vindt om in de nieuwste camper types te reizen. Cheapa biedt een ruim aanbod aan verschillende campertypes die minimaal 3 jaar oud zijn. Hoewel de campers technisch goed onderhouden worden, zullen er in het interieur gebruikssporen zichtbaar zijn.  Beschikbaar op alle Apollo verhuurlocaties m.u.v. Hobart.
Hippie Campers: Biedt 2 type eenvoudige campervans, geschikt voor backpackers tegen gunstige prijzen. Geschikt voor de avontuurlijke, zeer budgetbewuste reiziger die van eenvoudig kamperen houdt. Beschikbaar op de verhuurlocaties: Brisbane, Cairns, Melbourne, Perth en Sydney. (van de Hippie campers hebben we geen fotos)

Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Australië Camperreis Combinatie camper & cruise

Reisaanbod

24 dagen Camperreis + Individueel
24 dagen
 • Maui, Britz & Mighty, Apollo, Star, Cheapa.
 • Kortingen, locaties en campertypes variëren.
 • Overzicht wordt wekelijks aangepast.
Bekijk
24 dagen Camperreis + Reizen met kinderen
24 dagen
 • Apollo & Cheapa Campers
 • Britz, Mighty & Maui Campers
 • Huurperiode: 01 februari 2020 – 30 september 2020.
Bekijk