Camperhuur THL Groep Australië

Camperhuur THL Groep Australië


THL Australië

THL is in 1986 opgericht in Nieuw-Zeeland. Het bedrijf begon met het uitvoeren van ‘scenic’ helikoptervluchten in Nieuw-Zeeland. In 10 jaar tijd werden de toeristische activiteiten uitgebreid met onder andere camperverhuur. Tegenwoordig is THL ’s werelds grootste camperverhuurbedrijf. Inmiddels heeft THL verhuurkantoren in Australië, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast beheert de THL groep twee toeristische bedrijven in Nieuw-Zeeland: Discover Waitomo Group en de Kiwi Experience. Eén van de belangrijkste pijlers van het bedrijf is verantwoord toerisme, met als doel een positieve impact op natuur, milieu en de lokale gemeenschap uitoefenen. Dit wordt onder meer nagestreefd door steeds meer camper types te gebruiken waarbij de uitstoot zo laag mogelijk is, de veiligheid op de weg  bevorderen d.m.v. het implementeren van opties in de campers, deelnemen aan lokale ontwikkelingsprojecten, het personeel opleiden in milieu bewust werken etc. Innovatie en service zijn andere belangrijke pijlers van THL. Zo worden in Nieuw-Zeeland alle campers van THL uitgerust met een tablet in de camper, waarop onder andere een camper-handleiding, rijtips en veel toeristische informatie vermeld staat. 

THL heeft in Australië verhuurkantoren in: Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth en Sydney. In Nieuw-Zeeland heeft THL verhuurkantoren in Auckland, Christchurch en Queenstown. 

Onder de campermerken van THL vallen de volgende merken: 

Maui (deluxe) investeert continue in nieuwe modellen en design en heeft milieuvriendelijke voertuigen met automatische versnellingen. De keukens zijn van goede kwaliteit en u slaapt in superieur beddengoed. 

Britz (middenklasse) heeft een breed aanbod aan 2WD voertuigen, dit maakt Britz tot een populaire verhuurder. Men heeft grote en kleine voertuigen voor 2 personen of voor gezinnen. Sommige zijn handgeschakeld en sommige met automatische versnelling. Alle voertuigen zijn schoon, goed uitgerust en in uitstekende conditie. Met Britz heeft u als prijsbewuste reiziger een goed voertuig. 

Mighty (budget) zijn ouder dan drie jaar en hebben meer kilometers op de teller staan dan de jongere types. Ze worden goed onderhouden, maar omdat de campers al wat langer meegaan zullen er gebruikssporen zijn. Gaat u voor de laagste prijs en is een camper met wat meer kilometers op de teller geen bezwaar, dan kan Mighty de juiste keuze voor u zijn.

Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Australië Camperreis Combinatie camper & cruise

Reisaanbod

24 dagen Camperreis + Individueel
24 dagen
  • Maui, Britz & Mighty, Apollo, Star, Cheapa.
  • Kortingen, locaties en campertypes variëren.
  • Overzicht wordt wekelijks aangepast.
Bekijk
24 dagen Camperreis + Reizen met kinderen
24 dagen
  • Apollo & Cheapa Campers
  • Britz, Mighty & Maui Campers
  • Huurperiode: 01 februari 2020 – 30 september 2020.
Bekijk