Camperhuur Canada

Camperhuur Canada


In Canada werken wij samen met de volgende camper verhuurmaatschappijen: 

Fraserway RV Rentals / Four Seasons Economy RV Rentals 
Fraserway RV Rentals biedt kwaliteit en service. Fraserway bouwt haar eigen motorhomes, waardoor u altijd verzekerd bent van de nieuwste modellen. Persoonlijke service staat bij Fraserway hoog in het vaandel. 

Four Seasons Economy RV Rentals werd in 2006 opgericht door James Epp, tevens eigenaar van Fraserway RV Rentals, met de intentie ‘you pay less for an RV rental, but it does not mean you should get less’. 

Lees meer 

 

Cruise Canada
Cruise Canada is samen met moederonderneming Cruise America de grootste camperverhuurder in Noord-Amerika met de meeste verhuurstations in alle windstreken en beschikt over motorhomes van diverse leeftijden.

Lees meer

 

Canadream
Canadream is één van de grootste camperverhuurbedrijven van Canada. Dit gerenommeerde bedrijf begon haar activiteiten in 1995 en is uitgegroeid tot één van de toonaangevende verhuurbedrijven met verhuurstations door het gehele land.

Lees meer

 

Ambassador RV 
De camperverhuurder Ambassador RV is gevestigd in Delta nabij Vancouver, op ca. 30 minuten rijden van de internationale luchthaven van Vancouver. Het is een kleinschalige camperverhuurder, waarbij persoonlijke service hoog in het vaandel staat.

Lees meer