Campingtours - Canada

Campingtours - Canada


Het comfort van de campers, het goede wegennetwerk, samen met het ruime aanbod aan vaak schitterend gelegen campings maken Canada tot een camperland bij uitstek. 

Maar Canada is groot, de keuze aan campings en bestemmingen is enorm. Wilt u graag tijdens uw reis maximaal genieten? Wilt u niet na hoeven te denken over waar u het beste naar toe kunt gaan en welke campings op uw route liggen? Wilt u werkelijk een prachtige route vol hoogtepunten, met gegarandeerde plekken op de mooiste campings? Dan zijn onze campingtours ideaal voor u.

We hebben een aantal schitterende routes voor u samengesteld. Uiteraard kunnen deze routes aan uw wensen aangepast worden.
De campingplekken worden voor u gereserveerd en betaald, u weet dus zeker dat er plaats beschikbaar is. Bovendien ontvangt u voor vertrek een persoonlijk voor uw reis samengesteld routeboek. Hierin staan routebeschrijvingen inclusief routekaarten, de gegevens en faciliteiten van de campings, informatie over de plaatsen waar u verblijft en ideeën voor onderweg.

De prijzen voor de campertours zijn exclusief camperhuur. De camperhuur verzorgen wij graag voor u via één van onze gerenommeerde camperverhuur partners. In overleg met u bekijken we welk type camper van welke verhuurder voor u het best geschikt is. Samen met één of meerdere hotel overnachtingen bij aankomst in Canada en een ruime selectie aan vluchtmogelijkheden, maakt de campertour een belangrijk deel uit van uw droomvakantie naar Canada.