Camperhuur Nieuw-Zeeland

Camperhuur Nieuw-Zeeland


In Nieuw-Zeeland werken wij samen met de volgende camper verhuurmaatschappijen:

Apollo Campers
Apollo Motorhome Holidays is opgericht in 1985 met het doel om campers te verhuren. Dit familiebedrijf heeft een vloot van 3500 voertuigen in Australië, Nieuw-Zeeland en de USA. In Australië behoren STAR RV, Cheapa Campa en Hippie camper eveneens tot de Apollo-groep. 
Lees meer

 

THL Groep
Onder de THL Groep vallen de merken Maui (deluxe motorhomes), Britz (middenklasse motorhomes) en Mighty (oudere motorhomes). THL is de grootste verhuurder van campers en motorhomes in Nieuw-Zeeland en staat bekend om de uitstekende service. 
Lees meer 

 

Go Glamper (camper trailer) - Go Rentals
GO Rentals presenteert de perfecte, op maat gemaakte campertrailer voor het avontuur van uw leven in Nieuw-Zeeland! Een zeer betaalbare accommodatie die licht, eenvoudig, leuk en vooral flexibel is. U huurt de Go Glamper in combinatie met het auto type Sports Utility 4x4 (Toyota Hillux of gelijkwaardig). 
Lees meer 
Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Nieuw-Zeeland Camperreis Combinatie camper & cruise

Reisaanbod

24 dagen Camperreis + Individueel

Een prachtige camperreis waarbij u zelf uw route kunt bepalen!Altijd al eens met eigen ogen willen zien wat Nieuw-Zeeland zo bijzonder maakt? De beste manier ...

Bekijk
24 dagen Camperreis + Individueel

Reis naar Down Under, letterlijk naar de andere kant van de aardbol. Het is een lange zit naar Australië en Nieuw-Zeeland. Maar laat u zich ...

Bekijk