Camperhuur Namibië

Camperhuur Namibië


Namibië is één van de mooiste Afrikaanse landen met een prachtige natuur, mooie wildparken en een onbevangen, gastvrije bevolking. Het is een prachtig land met een bijzondere natuur en adembenemende landschappen. U vindt er een serene stilte, de meest fantastische kleurschakeringen en een oprechte gastvrijheid. Een prachtig land om per camper te ontdekken. Er zijn wel een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden:

  • Houd er rekening mee dat u bij de benzinestations meestal niet met een creditcard kunt betalen en uitsluitend in contanten.
  • In Namibië wordt links gereden.
  • Het wegennet is goed, de kwaliteit van de wegen wil nog wel eens te wensen over laten. Hierdoor kan het erg rammelen in uw camper.
  • Door de zgn. dirt road ligt het risico op een lekke band om de hoek.

Daar waar kamperen in Noord-Amerika en Australië een uitermate comfortabele manier van vakantie vieren is, is het in Zuidelijk Afrika wat meer avontuurlijk en zal er mogelijk wat vaker een beroep gedaan worden op uw flexibiliteit en handigheid.

In Namibië werken we met drie camper verhuurmaatschappijen samen:

Bobo Campers
Bobo Campers is een familiebedrijf van Nederlandse oorsprong en uitgegroeid tot de grootste camperverhuurder in Zuid-Afrika met een filiaal in Windhoek. Zij ontwikkelen hun eigen campermodellen, waardoor u de mogelijkheid krijgt om te reizen in een unieke camper tegen een aantrekkelijke prijs.

 

Britz/ Maui Campers
Britz heeft een uitgebreid netwerk van motorhomes over geheel Zuidelijk Afrika. Ze hebben een verhuurstation in Windhoek en bieden voornamelijk 4WD campers aan.

 

Asco Campers 
Asco Car Hire is één van de grootste autoverhuurders in Namibië en volledig gespecialiseerd in compleet uitgeruste 4x4’s die uitermate geschikt zijn voor self-drive vakantiereizen in Namibië, Botswana, Zuid-Afrika (inclusief Swaziland en Lesotho), Zimbabwe, Mozambique en Malawi. 
Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Namibië Camperreis Combinatie camper & cruise

Reisaanbod

16 dagen Camperreis + Individueel
  • Namibië is per uitstek geschikt per 4WD camper.
  • Camperbedrijven: Bobo en Britz.
  • Alsof u meedoet aan een National Geographic-aflevering.
Bekijk