Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Uw gekozen zoekcriteria worden hier weergegeven

Reisaanbod

24 dagen Autoreis + Individueel
24 dagen
  • Fraaie 2-weekse autorondreis West-Canada.
  • Verblijf bij Waikiki Beach op Oahu. (Hawaii)
  • 3 Overnachtingen in ‘The Big Apple’.
€ 2450,-
Bekijk
1 2 3 4


Canada ‘dè WRC-bestemming’

Waarom zou u eigenlijk in Canada reizen? Is het mooi om daar een rondreis te maken? Wij vinden Canada prachtig en het perfecte land voor ieder lid van het gezin om rond te reizen. Laat u inspireren door ons blog artikel over reizen naar Canada in verschillende levensfases. 

Bent u er helemaal klaar voor om tijdens uw Canadese rondreis een scala aan wilde dieren te zien? Bizons, elanden, schildpadden, poema’s, wolven, orka’s, walvissen en natuurlijk de grizzlyberen. Al hopen we dat deze laatste u niet letterlijk staat op te wachten.

Het land is zo prachtig, dat het lijkt alsof u in een sprookje bent beland. Denk maar eens aan besneeuwde bergtoppen, staalblauwe gletsjers, kristalheldere meren en woeste watervallen van de indrukwekkende Rocky Mountains, de mooie meren van Banff NP en Jasper NP en het indrukwekkende Vancouver Island. In Whistler NP kunt u de Sky Tram nemen en het prachtige landschap vanaf de top van de berg aanschouwen!

De cultuurliefhebbers kunnen trouwens hun hart ophalen in de grote steden als Toronto, Montreal, Galgary en Ottawa. Bezoek bijvoorbeeld de National Calary of Canada,één van Canada´s grootste kunstgaleries of het Royal Ontario Museum waar eeuwenoude vondsten uit de hele wereld te zien zijn.

We hebben verschillende opties om door Canada te reizen; per huurauto of per camper, naar West-Canada of juist Oost-Canada en voor een korte of juist uitgebreide reis. Er zijn opties te over, lees hier snel meer over!

Wat moet ik nu kiezen; een rondreis door Canada per auto of per camper?

Lastige keuze, vinden wij ook. Het hangt ook een beetje af van wat u gewend bent en of u misschien iets anders wil proberen. We kunnen de twee type vakanties niet echt met elkaar vergelijken en hebben daarom voor u de voors- en tegens op een rijtje gezet in deze blog. We hopen dat dit wat duidelijkheid brengt. Anders kunt u ons gewoon bellen, dan lopen we er samen doorheen. We willen niets liever dan u een mooie rondreis in Canada bezorgen!

Waar overnacht ik tijdens mijn rondreis door Canada?

Reist u per camper, dan overnacht u in uw camper op een camping. Canada heeft groot aanbod aan campings. Van eenvoudige campings midden in de natuur. Ruime plekken, veel privacy, maar beperkte voorzieningen. Vaak niet meer dan een picknickbank en een kampvuurplek. Dit soort campings zijn vaak te vinden in Provincial Parks. Tot luxe resort campings met veel voorzieningen, waarbij de camperplekken voorzien van aansluiting op water, elektriciteit en riolering.
 
Reist u per auto of trein door Canada, dan is de keuze uit overnachtingsmogelijkheden groot. Een globaal overzicht van de mogelijkheden vindt u in deze blog.

Een camperreis door Canada met kinderen, kan dat?

Wij hebben voor u op een rijtje gezet waarom een camperreis met kinderen ideaal is. Kinderen vinden het bijvoorbeeld heel fijn om altijd in ‘hun eigen bed’ te kunnen slapen met al hun knuffels. Dit is één van de tien redenen waarom wij het ideaal vinden om dit met de kinderen op deze manier te doen. Meer weten? Lees dan de leuke blog over waarom een camperreis met kinderen ideaal is, geschreven door Suzanna, onze productmanager Canada.

Praktische informatie Canada

Welke reisdocumenten heeft u nodig? Wat is de beste reistijd? Hoe zit het met de elektriciteit? Zijn er dingen die ik moet weten betreffende bepaalde gebruiken in Canada? Deze, en vele andere antwoorden, vindt u bij onze praktische informatie en FAQ. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen. 

Waarom WRC?

Wij stellen, samen met u, uw rondreis door Canada per camper of per huurauto samen zodat u tijdens uw reis geheel ontzorgd bent en lekker kunt genieten. Waarom WRC? Omdat wij:

  • ruim 25 jaar ervaring hebben

  • een team met ervaren reisspecialistes hebben die de hele wereld hebben gezien; we weten dus waar we over praten

  • u altijd een eerlijk en persoonlijk advies geven

  • alles tot in de puntjes voor u verzorgen, zodat u onbezorgd op reis kunt

Enthousiast geworden? Wij ook! U kunt verder lezen of contact met ons opnemen met onze doorgewinterde Canada reisspecialist Maudy.

Maudy Zuidema
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Ons reisaanbod in Canada

De reizen binnen Canada zijn als volgt onderverdeeld:

Aanbiedingen

19 dagen Camperreis + Individueel
21 dagen
  • Beste camper specials
  • Veel keuze in campers en locaties
  • Verrassende combinatie mogelijkheden
Bekijk