Individuele rondreis naar Canada

Individuele rondreis naar Canada


Denkt u erover om een indrukwekkende, individuele rondreis naar Canada te maken? Houdt u van vrijheid en maakt u liever een individuele rondreis in plaats van een georganiseerde groepsreis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat is een individuele reis en bent u daar geschikt voor?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: jazeker, ook ú kunt een individuele reis naar Canada maken. U bepaalt zelf waar u naartoe gaat, hoe lang u ergens blijft en hoe lang u per dag wilt reizen. Wij luisteren naar u, adviseren u onze inside tips & tricks en zo bepalen we samen met u uw individuele rondreis. Vind u het ook leuk om met andere nationaliteiten een gave experience te maken? Dat kan! Laat het ons weten en we plannen het in, we hebben een ruim aanbod, waarbij alles mogelijk is. U kunt helemaal alleen reizen, met familie of met vrienden. Zo maakt u/maken jullie een individuele reis met uw ‘eigen groepje’. 

Reizen op maat

Ons doel is om u zoveel mogelijk te inspireren voor een geweldige individuele reis naar Canada. Met ons reisaanbod hopen wij dit samen te bereiken. Of dat nu per huurauto (linken naar /auto) is, per camper (linken naar /camper) of per cruise ((linken naar /cruise), laat het ons weten. U kunt een individuele rondreis door West-Canada maken, maar ook Oost-Canada, Alaska & Yukon en de Atlantische Provincies lenen zich prima voor een individuele rondreis door Canada.

Wat verwacht u van een vakantie naar Canada? We zijn benieuwd; geen wens is ons te gek! Voor ieder budget, soort reis en verschillende bestemming kunnen wij een bijzondere individuele reis naar Canada samenstellen. Dus...kom maar op met uw dromen, wensen en ideeën, dan zorgen wij voor de perfecte reis op maat! 

Persoonlijke aandacht 

Ons zeer ervaren team is al ruim 25 jaar werkzaam bij WRC Reizen en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt uitgevoerd. We weten dat een rondreis in Canada meer is dan alleen het verblijf en de vlucht. We gaan voor u op zoek naar de beste vluchten, mooiste accommodaties en meest interessante natuur-en cultuuractiviteiten. Ook voorpret en nazorg vinden wij belangrijk. Het plezier zit hem in de verrassing, creativiteit en flexibiliteit. Bij ons komen er nog steeds mensen aan te pas, die met u meedenken. We vinden het belangrijk om u vooraf een goed en persoonlijk advies te kunnen geven, zodat u verzekerd bent van een heerlijke vakantie in Canada. Onze reizigers zijn trouw en voor sommigen organiseren wij al jaren mooie reizen. De eerste reis naar Canada wordt gemaakt als jong stel, daarna als gezin en vervolgens wordt er een mooie familiereis gemaakt met de kinderen en kleinkinderen.