Autoreizen naar Canada

Autoreizen naar Canada


'Een autoreis kan alleen binnen Europa', horen wij wel eens. Maar niks is minder waar. Wat dacht u van een autoreis door Canada? Hiermee ziet u dingen die u nergens anders treft. Benieuwd welke dingen dit zijn? Lees dan snel meer over de autoreizen naar Canada van WRC!

Vlak na de Tweede Wereldoorlog hadden veel Nederlanders een droom over Canada: meer werk, meer ruimte en beter perspectief op een huis. Kortom, een betere toekomst. Duizenden Nederlanders emigreerden en vonden hun beloofde land. De droom kwam uit, velen wisten een goed bestaan op te bouwen. Misschien heeft u er familie wonen of wilt u dit fantastische, mooie, ruime land ook eens een bezoek brengen. Dat kan! Houdt u van comfort en wilt u gewoon een goed bed en een lekker ontbijt iedere ochtend? Ga dan voor een autovakantie met comfortabele hotels en bezoek nationale parken als Banff NP en Jasper NP in het Westen van Canada, ga op zoek naar marmotten in de Yukon of ga naar de immense Niagara Falls in Oost Canada (ook leuk te combineren met een bezoek aan New York).

Bent u eruit en wordt het een autorondreis door Canada? Lees dan snel verder voor onze tips & tricks 

 

Reizen per auto door Canada, waarom zou u het doen?

Met een autoreis in Canada maakt u het zichzelf enorm gemakkelijk en comfortabel. Wij reserveren voor u comfortabele hotels, zodat u iedere dag verzekerd bent van een goed bed en een warme douche. Met een huurauto bent u flexibeler in de parken en het is gemakkelijker om een parkeerplaats te zoeken dan wanneer u een rondreis per camper maakt. We raden u aan om een koelbox aan te schaffen, deze in de achterbak te zetten, zodat u altijd een lekker koude drankje heeft. 

Als u aankomt op de luchthaven haalt u uw huurauto op, koffers achterin, navigatie ingesteld naar het eerste hotel en klaar bent u. Lekker genieten van de omgeving, wetende dat er een schoon bed op u wacht voor vannacht. De volgende ochtend stapt u onder een lekkere warme douche en loopt u naar de ontbijtzaal voor een lekker ontbijtje. Dan pakt u uw koffer, loopt u naar de huurauto en kan de dag beginnen. Relaxter kan het bijna niet, toch? Ziet u dat wel zitten? Bekijk dan onze autorondreizen door Canada.

 

Verschillende autoreizen in Canada

Waar wilt u graag naartoe? Het hangt af van een aantal factoren. Ben u voor het eerst in Canada? Bezoekt u vrienden en familie en wilt u ook nog rondreizen of wilt u graag naar het onontdekte deel van Canada? Hieronder vindt u een selectie van onze rondreizen per huurauto:

Dit is slechts een kleine greep uit onze autorondreizen door Canada. We bieden nog veel meer geweldige rondreizen door Canada aan! Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden. 

 

Praktische informatie Autoreizen

Wilt u weten hoe het zit met het ophalen en wegbrengen van de huurauto? Haal ik deze meteen op het vliegveld op of kan dit ook bij een stadskantoor een paar dagen later? Kan ik vooraf de benodigde verzekeringen afsluiten, zodat ik dat niet ter plekke hoef te doen? Betaal ik een borg en hoe hoog is deze? Wij geven u graag alle praktische informatie die u nodig heeft voor een autorondreis door Canada. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen. We staan u maar al te graag te woord!

 

Waarom WRC?

Wij hebben reisspecialisten in dienst die helemaal verzot zijn op Canada, er al heel vaak geweest zijn en u graag alles vertellen, zodat u uw droomreis met de huurauto door Canada kunt maken. Geheel ontzorgd op pad en genieten! Met meer dan 40 jaar ervaring weten onze reisspecialisten precies wat nodig is voor een onvergetelijke autovakantie. Wij delen onze ervaringen maar al te graag!

Ziet u uzelf al helemaal rijden in de huurauto van uw keuze? Leuk, let’s go en maak de droomreis van uw leven! Bel Maudy, onze doorgewinterde Canada specialist (ze weet erg veel van autorondreizen in Canada) en bespreek samen met haar de plannen voor uw autovakantie in Canada.