Acties bij campers wegbrengen in Canada

Acties bij campers wegbrengen in Canada


Wegbrengcampers: voor de ervaren Canada camper reiziger een begrip, voor de reiziger die altijd al eens een rondreis door Canada per camper wilt maken een unieke kans! Met de wegbrengcamper specials huurt u namelijk extra voordelig een camper in Canada. In het voorjaar en najaar profiteert u van honderden euro’s korting en reist u ook nog eens buiten de drukte in het hoogseizoen om. Welke acties er op dit moment gelden? Dat leest u hier verder op deze pagina.

 

Camper reizen door Canada

Houdt u van het buitenleven, de natuur en wilde dieren? ‘s Ochtends wakker worden door fluitende vogels, panoramische uitzichten over besneeuwde bergtoppen of azuurblauwe meren? En lekker genieten van een verse kop koffie? Dan is reizen per camper echt iets voor u. Meer lezen over camperreizen door Canada? Lees dan verder over Camperreizen door Canada.

 

 

Een wegbrengcamper, wat is het eigenlijk?

U vindt hieronder alle acties rondom het wegbrengen van campers. Maar wat houden deze unieke soort reizen per campers precies in? Reizen per camper staat voor comfortabel en vrij reizen, zelf kunnen koken en slapen middenin de natuur. Nu kunt u natuurlijk een camper huren, maar ook gebruik maken van een wegbrengcamper. De naam zegt het al; u brengt een camper weg. Maar waar precies naartoe? Voor het wegbrengen van een camper zijn er twee opties:

 • Gloednieuwe campers die net uit de fabriek komen rollen en die van een verzamellocatie of hoofdverhuurstation naar andere verhuurlocaties gebracht moeten worden.
 • Campers die van verhuurlocatie of verhuurstation naar locatie B gebracht moeten worden, of juist andersom.

Hoe u de reis verder invult, is helemaal aan u en vaak scheelt het u honderden euro’s op een normale camperreis door Canada. Meer lezen? Lees hier alles over de wegbrengcamper Canada.

 

Periodieke acties bij campers wegbrengen

Ieder jaar komen gerenommeerde camperhuur maatschappijen zoals Fraserway en CanaDream met ludieke camperspecials. Wanneer de wegbrengcamper special online komt te staan, is geheel afhankelijk van camperhuur bedrijven. De wegbreng campersspecials voor nieuwe campers worden lang voor de reisperiode aangekondigd: vaak ca. 11 - 7 maanden voor vertrek. De relocation specials worden ook vaak lang van te voren aangekondigd, maar soms ook tot ca. 2 maanden voor  vertrek.

 

 

Mis geen actie

Voor de specials zijn altijd maar een beperkt aantal campers beschikbaar. Snel beslissen zodra een camper special bekend is, is dan ook noodzakelijk. Zo bent u direct op de hoogte van nieuwe camper wegbrengspecials. Veelal worden de Canada camper specials aan het einde van de zomer en in het najaar bekend gemaakt.

 

Uw voordeel bij deze acties

Waarom zou u voor een Canada wegbreng camperspecial kiezen en welke voordelen brengt het met zich mee? Wij kunnen aan aantal redenen voor u bedenken:

 1. Met stip op nummer één staat natuurlijk een voordelig kostenplaatje. Met een camper wegbrengspecial bespaart u namelijk al snel honderden euro’s op de camperhuur.
 2. Maakt u gebruik van een camperspecial waarbij campers die net uit de fabriek komen over de verhuurlocaties verspreid moeten worden, dan rijdt u in een gloednieuwe camper, tegen een gereduceerd tarief.
 3. Omdat de specials buiten het hoogseizoen vallen, zijn de vluchten vaak ook nog voordeliger. Naast een goedkopere huur van de camper bespaart u dus ook op de kosten van uw retourvlucht.
 4. De wegbrengcamper specials zijn vaak geldig met een vertrek in het voor- of naseizoen. Reizen buiten het hoogseizoen betekent daarbij dat Nationale Parken, campings en populaire bezienswaardigheden een stuk rustiger zijn. 
 5. Alles is voor u geregeld. Van vlucht, transfer tot de eerste overnachting. Het enige wat u zelf dient te regelen, zijn de campingovernachtingen.
 6. Al maakt dat uw reis natuurlijk ontzettend leuk, want zo kunt u zelf uw rondreis plannen. Tips of advies nodig? Onze Canada en camperreizen experts Mirja, Maudy en Corine helpen u graag verder.

 

Opmerking: reizen in het voor- en naseizoen kan betekenen dat (nog) niet alle campings en toeristische voorzieningen geopend zijn. De meeste campings zijn vanaf 15 mei tot begin oktober geopend. (In Nova Scotia vaak vanaf 1 juni) Buiten deze periode zijn er altijd mogelijkheden, maar is het aanbod beperkter.  

 

Zie gebruikten de actie

Benieuwd wat onze reizigers van de wegbrengcamper special vonden? U leest hier het verhaal van onze reiziger Els.

 “We hebben genoten van een prachtige reis door West-Canada en reden van Vancouver naar Whitehorse. Bij aankomst werden we direct opgehaald door een shuttlebus om naar het hotel gebracht te worden. Een fijn hotel, comfortabel en inclusief een goed ontbijt. De volgende ochtend werden we opgehaald en afgezet bij de camperverhuurder. Hier moesten we eventjes wachten, maar binnen 1,5 uur was alles geregeld. We hebben 25 hele mooie dagen in Canada gehad en willen zeker nog eens terug. Een volgende keer zou ik allicht iets langer gaan zodat er meer tijd is per stad. Alles was zo prachtig, er was tijd te kort. De camper was goed voorzien, zelfs een eierkoker, droogrek en peper en zout waren aanwezig. Een geweldige ervaring en ook een stuk voordeliger dan een normale camperreis. Een volgende keer reizen we weer met WRC Reizen. Dankzij onze reisspecialist Maudy is onze Canada reis super georganiseerd.

 

Waarom met WRC op reis?

Samen met u stellen onze Canada-experts uw droomreis samen, zodat u onbezorgd op reis kunt. Met meer dan 40 jaar Canada ervaring weten onze reisspecialisten precies waar ze het over hebben. Jaarlijks helpen wij honderden Canada reizigers aan een droomreis. Ziet u het helemaal zitten, een camperreis door Canada? We gaan graag voor u een de slag. Neem contact op met Canada-experts Mirja, Maudy of Corine.

  

Zoekcriteria toevoegen
Bestseller
Teus Keus
Premium
Canada Camperreis Aanbieding

Reisaanbod

19 dagen Camperreis + Individueel
21 dagen
 • Aantrekkelijke aanbiedingen!
 • Veel keuze in campers en locaties
 • Zomervakantie specials
Bekijk