Wegbrengen camper in Canada

Wegbrengen camper in Canada


Wat dacht u van een rondreis in een splinternieuwe camper door Canada tegen een flinke korting? Klinkt goed toch? Dit kan met een zogenaamde wegbrengcamper. Lees snel verder over wat dit is en hoe het werkt.

 

Een wegbrengcamper, wat is het eigenlijk?

Het reizen per camper betekent vrijheid, zelf kunnen koken en slapen midden in de natuur. U kunt er gewoon eentje huren of u kunt een camper tijdens het gebruik zogezegd terugbrengen in Canada. Voor het wegbrengen van een camper zijn er twee opties: gloednieuwe campers die van de fabriek naar een bepaalde locatie gebracht worden en campers die van plaats A naar plaats B gebracht moeten worden. Het verschil zit hem voornamelijk in de prijs en wij vertellen u graag waarom.

 

 

Gloednieuwe campers huren

Ieder jaar rollen er in het voorjaar gloednieuwe campers van de band in de grote fabrieken. Dit zijn campers die u kunt wegbrengen. Deze campers moeten namelijk vanuit de fabriek verspreid worden door Amerika en Canada. Soms doet het personeel dat en soms vragen ze toeristen dit te doen. U moet dan tijdens de rondreis alles van de camper inspecteren, zodat als er iets niet werkt, het gerepareerd kan worden voordat het hoogseizoen begint. Het wegbrengen van de camper kan vaak voor enorm lage prijzen; u doet wat voor het bedrijf en het bedrijf doet wat voor u. Bovendien hoeft u vaak niet te betalen voor de vele extra’s zoals bedlinnen, handdoeken, een keukenpakket, etc. Klinkt aantrekkelijk, nietwaar? Voor een aantrekkelijke prijs in een gloednieuwe camper door Canada reizen en het enige wat u hoeft te doen is kijken of alles naar behoren werkt. Maar zeg nou zelf, dat doet u toch wel voordat u een lange rit gaat maken. Bekijk hier de wegbreng camperspecials Canada.

 

Campers van A naar B

Aan het einde van het seizoen kunt u vaak een camper wegbrengen in Canada, van bijvoorbeeld Whitehorse in de Yukon naar de grote steden zoals Vancouver, Toronto en Calgary. 

 

 

Naar welke bestemmingen kan ik reizen?

Dat hangt af van uw interesses en de tijd die u heeft om te reizen. De meeste grote camperfabrieken staan in de buurt van Chicago. Vanuit hier kunt u een mooie rondreis per camper maken naar Toronto en omgeving. Of u rijdt nog verder en ontdekt de provincie Quebec en de Atlantische Provincies. Zelfs een uitstap naar New York, voordat u naar Canada gaat, behoort tot de mogelijkheden. Let wel op dat de aanbieding geldt in het voor- en najaar. Hou in dat geval rekening met de weersomstandigheden. Het kan dan namelijk best koud zijn en er kunnen zelfs een paar sneeuwvlokken vallen. Gaat u mee een camper terugbrengen?

 

Dat wil ik! Hoe kan ik mij aanmelden voor een wegbrengcamper?

Om in aanmerking te komen voor een wegbrengcamper, kunt u het volgende doen:
Abonneer onderaan deze pagina op onze nieuwsbrief. Dan krijgt u niet alleen interessant nieuws over diverse bestemmingen, ook zullen wij hierin vermelden wanneer de wegbrengcampers beschikbaar zijn.

Bekijk hier de wegbreng camperspecials Canada