Camperreis West-Canada in najaar 2018 - Groupon

 • Vertrek dagelijks vanaf 23 september 2018
 • Zeer voordelige camperspecial
 • Exclusief voor Groupon klanten
 • 22 dagen
 • Camperreis
 • Individueel, Reizen met kinderen
 • Reiscode: ACA180130
Al onze reizen zijn maatwerk.

Helaas is deze reis (tijdelijk) niet beschikbaar. Indien u een prijsopgave voor deze of een soortgelijke reis wenst voor deze reis dan kunt u telefonisch/ per e-mail contact met ons opnemen.

Kan ik u helpen?
Maudy Zuidema
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek

Ontdek West-Canada per camper in het najaar!

West-Canada 
De schoonheid van de Canadese natuur is legendarisch. Voor liefhebbers van activiteiten in de natuur is het niet moeilijk om hier hun droom waar te maken: kijken naar een berenfamilie aan de rand van een fjord, van de stilte genieten op de oever van de brede Yukon River, bij cowboys op de verre prairie kamperen of raften in een snelstromende rivier. Als contrast hiermee bieden metropolen als Vancouver en Calgary shoppen in trendy winkels en designerboetieks, chique lounges, countryrock in hippe saloons en het multiculturele leven in de voorsteden.

Het najaar
Waarom juist in de herfst naar Canada? Niet alleen is de natuur prachtig gekleurd, maar er speelt zich jaarlijks een natuurspektakel af dat zijn weerga niet kent... de indrukwekkende zalmtrek! Ieder jaar in de herfst zwemmen de zalmen vanuit de oceaan de rivieren stroomopwaarts om te paren op hun geboortegrond. Een enorm schouwspel en unieke gelegenheid om verschillende soorten wildlife te zien. De zalmtrek lokt ieder jaar weer met name o.a. vele grizzly-beren, orka’s, zeearenden en zeeleeuwen. Te zien hoe grizzly’s met hun machtige poten de zalm uit het water vissen is onvergetelijk.

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reisbeschrijving

Dag 1: Vliegreis Amsterdam – Vancouver, Calgary of Edmonton
U vliegt vanaf Schiphol met een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij naar Vancouver, Calgary of Edmonton. Na aankomst in Canada reist u veelal met de shuttle service van uw hotel naar uw accommodatie. Nadat u bent ingecheckt kunt u bijkomen van de vliegreis en al enigszins wennen aan het tijdsverschil.
Dag 2: Transfer naar verhuurstation Four Seasons RV

Uw rijdend huis staat klaar!

Vanochtend vindt de transfer plaats van uw hotel naar het verhuurdepot van Four Seasons. Na een hartelijk welkom, uitgebreide uitleg van de werking van de camper en opmaken van het contract gaat u op pad. U beschikt 20 dagen / 19 nachten over een camper op basis van run of fleet. U kunt een voorkeur opgeven van het type camper dat u wenst. Bekijk hier de campertypes van Four Seasons. 
Dag 3 - 20: Per camper door de Rockies
Indien u heeft gekozen voor een reis per camper door Canada dan ontsnapt u aan het keurslijf waar u gewild of ongewild in verkeert. Tijdens deze camperreis kunt u genieten van uw vrijheid en de tijd vergeten. Wellicht is dat wel het allerbelangrijkste aan het reizen per camper. Het is niet van belang welke dag het is. Het landschap is op zaterdagmiddag net zo mooi als op woensdagochtend. Alle dagen zijn de moeite waard. Niets hoeft en niemand die u verplicht tot iets. ’s Ochtends kunt u met uw reisgenoten in de frisse buitenlucht uw plan voor die dag samenstellen terwijl u uw ontbijtje oppeuzelt.

Ontdek West-Canada

Neem de meest spectaculaire bergtoppen van heel Noord-Amerika, kerf een oceaankust langs de bergflanken, ets hierin wat fjorden en bestrooi het geheel met eilandjes en u heeft de kustlijn van British Columbia. In het oosten liggen de RockyMountains. Hier cirkelt soms de adelaar boven de eeuwige gletsjers, terwijl beneden aan de kust de Stille Oceaan kabbelt tegen de poort van de bruisende metropool. Het wilde westen staat bol van avontuur: imposante bergtoppen, prachtige kanotochten, uitdagende wandelroutes en natuurlijk cowboys! Alle reizen in Alberta leiden over de mooiste snelweg ter wereld, namelijk Highway 93, aangeduid als de Icefields Parkway. De vergezichten op de massief besneeuwde bergtoppen, die hoog uitsteken boven de brede gletsjermeren, zijn onvergetelijk. 

Dag 21: Inleveren camper + vliegreis Vancouver, Calgary of Edmonton - Amsterdam
Vanochtend levert u de camper weer in bij het verhuurdepot van Four Seasons waar u de camper in ontvangst heeft genomen. Vervolgens vindt de transfer plaats naar de luchthaven. Hier checkt u in voor uw vlucht(en) naar Nederland.
Dag 22: Amsterdam
Aankomst op Schiphol.

Routekaart

Recensies

Camperreis West-Canada in najaar 2018 - Groupon 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

Deze reis is uitsluitend te boeken via Groupon.