Camperreis West-Canada met een vleugje Toronto - Groupon

 • Vertrek 18 september 2017
 • Zeer voordelige camperspecial
 • Exclusief voor Groupon klanten
 • 21 dagen
 • Camperreis
 • Individueel, Reizen met kinderen
 • Reiscode: ACA161222
€ 1149,-
Bovenstaande betreft de meest gunstige prijs,
bekijk prijzen en vertrek voor meer informatie.
Al onze reizen zijn maatwerk.

Helaas is deze reis (tijdelijk) niet beschikbaar. Indien u een prijsopgave voor deze of een soortgelijke reis wenst voor deze reis dan kunt u telefonisch/ per e-mail contact met ons opnemen.

Kan ik u helpen?
Corine Klootwijk
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek

Ontdek West-Canada per camper in het voorjaar!


Deze reis is uitsluitend te boeken via Groupon
.

 
West-Canada: 
De schoonheid van de Canadese natuur is legendarisch. Voor liefhebbers van activiteiten in de natuur is het niet moeilijk om hier hun droom waar te maken: kijken naar een beren familie aan de rand van een fjord, van de stilte genieten op de oever van de brede Yukon River, bij cowboys op de verre prairie kamperen of raften in een snelstromende rivier. Als contrast hiermee bieden metropolen als Vancouver en Calgary shoppen in trendy winkels en designerboetieks, chique lounges, countryrock in hippe saloons en het multiculturele leven in de voorsteden. 

Het najaar:
Waarom juist in de herfst naar Canada? Niet alleen is de natuur prachtig gekleurd, maar er speelt zich jaarlijks een natuurspektakel af dat zijn weerga niet kent... de indrukwekkende zalmtrek! Ieder jaar in de herfst zwemmen de zalmen vanuit de oceaan de rivieren stroomopwaarts om te paren op hun geboortegrond. Een enorm schouwspel en unieke gelegenheid om verschillende soorten wildlife te zien. De zalmtrek lokt ieder jaar weer met name o.a. vele grizzly-beren, orka’s, zeearenden en zeeleeuwen. Te zien hoe grizzly’s met hun machtige poten de zalm uit het water vissen is onvergetelijk.

Vleugje Toronto:
Aangezien de reis wordt uitgevoerd met de luchtvaartmaatschappij Air Canada kunt u de vliegreis zonder extra vliegkosten onderbreken in Toronto.Deze stad is absoluut een bezoek waard! Toronto, stad met uitsluitend zakelijke wolkenkrabbers? Koud en kil? Integendeel. Toronto bruist. In de lente, zomer en herfst is de temperatuur er heerlijk, zijn de terrassen vol en maakt u kennis met meer dan honderd nationaliteiten. De Canadese metropool kan zó in het rijtje Amsterdam, Parijs en New York.

Lees meer

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reisbeschrijving

Dag 1: Vliegreis Amsterdam – Toronto
18 september 2017 
U vliegt met de gerenommeerde Canadese luchtvaartmaatschappij Air Canada naar Toronto. Het vluchtschema luidt (onder voorbehoud): Vlucht AC 825 vertrek Amsterdam om 11.55 uur en aankomst Toronto om 14.10 uur. U reist op eigen gelegenheid (veel airport hotels bieden een shuttle service aan) naar uw accommodatie. U logeert drie nachten in een 3* hotel nabij Toronto Airport. Optioneel: u kunt eventueel bij reservering van deze reis tevens vanaf €118,- een huurauto voor 3 dagen reserveren.
Dag 2 - 3: Toronto
19-21 september 2017
De grootste stad van Ontario is tegelijkertijd de grootste van het land en Toronto mag zich met meer dan 2,6 miljoen inwoners een echte metropool noemen. Yonge Street, een tweeduizend (!) kilometer lange verkeersader tussen Lake Simcoe en de oevers van Lake Ontario, verdeelt de stad praktisch in tweeën. Aan beide zijden van Yonge is dan ook immens veel te doen, van hoogwaardige musea als het Royal Ontario Museum tot een diner in het ronddraaiende restaurant in de onvermijdelijke CN Tower. Dwaal rond in één van de grootste Chinatowns van Noord-Amerika, nip aan signature cocktails en proef lokale biologische kazen in het overdekte vers-walhalla St. Lawrence Market. Wat opvalt, is dat historie naadloos opgaat in baanbrekend design. Indien u een huurauto heeft gereserveerd kunt u een dagtour maken naar de wereldberoemde Niagara Falls.
Dag 4: Vliegreis Toronto – Abbotsford (Vancouver)
21 september 2016
U reist op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Toronto. Vervolgens checkt u in voor uw vlucht naar Abbotsford. Het vluchtschema luidt (onder voorbehoud): Vlucht AC 1979 vertrek Toronto om 09.45 uur en aankomst Abbotsford om 11.45 uur. Na aankomst op de luchthaven van Abbotsford vindt de transfer plaats naar het nabijgelegen verhuurdepot van Four Seasons. Na een hartelijk welkom, uitgebreide uitleg van de werking van de camper en opmaken van het contract gaat u op pad. U beschikt 17 dagen / 16 nachten over een camper.
Dag 5 - 18: Per camper door de Rockies
22 september - 07 oktober 2017
Indien u heeft gekozen voor een reis per camper door Canada dan ontsnapt u aan het keurslijf waar u gewild of ongewild in verkeert. Tijdens deze camperreis kunt u genieten van uw vrijheid en de tijd vergeten. Wellicht is dat wel het allerbelangrijkste aan het reizen per camper. Het is niet van belang welke dag het is. Het landschap is op zaterdagmiddag net zo mooi als op woensdagochtend. Alle dagen zijn de moeite waard. Niets hoeft en niemand die u verplicht tot iets. ’s Ochtends kunt u met uw reisgenoten in de frisse buitenlucht uw plan voor die dag samenstellen terwijl u uw ontbijtje oppeuzelt.
 

Ontdek West-Canada

Neem de meest spectaculaire bergtoppen van heel Noord-Amerika, kerf een oceaankust langs de bergflanken, ets hierin wat fjorden en bestrooi het geheel met eilandjes en u heeft de kustlijn van British Columbia. In het oosten liggen de Rocky Mountains. Hier cirkelt soms de adelaar boven de eeuwige gletsjers, terwijl beneden aan de kust de Stille Oceaan kabbelt tegen de poort van de bruisende metropool. Het wilde westen staat bol van avontuur: imposante bergtoppen, prachtige kanotochten, uitdagende wandelroutes en natuurlijk cowboys! Alle reizen in Alberta leiden over de mooiste snelweg ter wereld, namelijk Highway 93, aangeduid als de Icefields Parkway. De vergezichten op de massief besneeuwde bergtoppen, die hoog uitsteken boven de brede gletsjermeren, zijn onvergetelijk.

Dag 19: Inleveren camper + overnachting Abbotsford Airport
07 oktober 2017
Vanochtend levert u de camper weer in bij het verhuurdepot van Four Seasons in Abbotsford. Vervolgens vindt de transfer plaats naar hotel Sandman Abbotsford Airport, voor uw laatste overnachting in Canada.
Dag 20: Vliegreis Abbotsford – Amsterdam
08 oktober 2017
Vanochtend reist u op eigen gelegenheid (shuttle service van hotel) naar de luchthaven van Abbotsford. Hier checkt u in voor uw terugvluchten naar Nederland. Het reisschema luidt (onder voorbehoud): Bij vertrek 08 oktober 2016: Vlucht AC 1696 vertrek Abbotsford om 12.25 uur en aankomst Toronto om 19.40 uur. Vlucht AC 824 vertrek Toronto om 20.45 uur en aankomst Amsterdam om 10.15 uur (volgende ochtend).
Dag 21: Amsterdam
09 oktober 2017
Aankomst op Schiphol.

Routekaart

Recensies

Camperreis West-Canada met een vleugje Toronto - Groupon 1149 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

Deze reis is uitsluitend te boeken via Groupon. 

Vanaf € 1149,- per persoon. 

Zie voor overige informatie de Groupon actievoorwaarden van deze reis.