Canada camper vroegboek special 2023

 • Camperbedrijf: Fraserway RV
 • West-Canada: Vancouver, Calgary & Edmonton
 • Oost-Canada: Toronto & Halifax
 • 18 dagen
 • Camperreis
 • Individueel
 • Reiscode: ACA2206024
Al onze reizen zijn maatwerk.

Helaas is deze reis (tijdelijk) niet beschikbaar. Indien u een prijsopgave voor deze of een soortgelijke reis wenst voor deze reis dan kunt u telefonisch/ per e-mail contact met ons opnemen.

Kan ik u helpen?
Mirja Rempt
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Uitbreidingen
 • Excursies

De beste camperdeals voor 2023

 
 
Wilt u in de periode eind april – half oktober een rondreis door Canada maken? Verblijft u het liefst op de mooiste plekken midden in de natuur? Vindt u het ideaal dat u niet met uw bagage hoeft te slepen en overal kunt genieten van het comfort van uw rijdend huis op wielen? Dan is een rondreis per camper ideaal om Canada te verkennen. 
 
Maar wees gewaarschuwd: reizen per camper door Canada werkt verslavend. Onze klanten die terug komen van hun camper rondreis door Canada, zijn het over het volgende eens: wat een schitterend land en wat een vriendelijke mensen. Hier komen we nog eens terug!
 

Al 40 jaar specialist in camperreizen

WRC reizen verzorgt al ruim 40 jaar camperreizen door Canada. Wij weten niet alleen waar u moet zijn, maar ook hoe u de meest geschikte camperreis tegen de beste prijs boekt.
Voor camperreizen door Canada geldt: des te vroeger u boekt, des te groter de keuze en voordeliger de prijs!
In samenwerking met Fraserway RV, de meest gerenommeerde camperverhuurder van Canada, bieden wij u nu de beste vroegboek voordelen aan, die u honderden euro’s op uw reissom bespaart.
 

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reisbeschrijving

Dag 1: Vliegreis Amsterdam – Canada
U vliegt naar de bestemming van uw keuze in Canada. U start uw camperreis in Oost Canada: Toronto of Halifax. Of in West Canada: Calgary, Edmonton of Vancouver.
 
Wij hebben een eerste overnachting in een hotel nabij de luchthaven van aankomst voor u geboekt. De meeste luchthaven hotels bieden een shuttle service, die u van de luchthaven naar het hotel brengt. Wilt u meerdere nachten in de stad van aankomst blijven, voordat u de camper ophaalt? Dat kan.
We informeren u graag over de mogelijkheden.
Dag 2: Camperhuur Fraserway RV
Uw rijdende huis staat klaar!
U wordt vanochtend door de transfer service van Fraserway van uw luchthaven hotel naar het verhuurkantoor gebracht. Na een hartelijk welkom, uitgebreide uitleg van de werking van de camper en opmaken van het contract gaat u op pad.
 
Op het moment van boeking leggen we het camper type en het aantal huurdagen vast. In dit voorbeeld gaan we uit van 18 huurdagen / 17 nachten. Uiteraard passen we dit naar uw wensen aan. Bekijk welk campertype van Fraserway het beste bij u past.
 

Dag 3 - 17: Ontdek Canada per camper
Canada – alleen de naam al is voldoende om in gedachten de geur van naaldwouden op te snuiven, de bulderende watervallen omlaag te horen storten en de adelaar hoog boven de besneeuwde bergtoppen te zien zweven. Canada is het op-een-na grootste land ter wereld! U moet dus een keuze maken welk gebied u in Canada wilt bezoeken. Om u op weg te helpen hierbij een beknopt overzicht:
Dag 18: Inleveren camper + vliegreis Canada – Amsterdam
Vanochtend levert u de camper in bij het verhuurdepot van Fraserway RV. Vervolgens wordt u naar de luchthaven gebracht en checkt u in voor uw vlucht naar Amsterdam, waar u de volgende dag aankomt.
 
Heeft u nog meer vakantie dagen te besteden? Combineer dan uw camperreis met een schitterende cruise naar Alaska! Mogelijk als uw reis in Vancouver eindigt.
 
Huurt u een camper in Toronto, sluit dan uw camperreis af met een heerlijk weekje FloridaOf een paar dagen in de bekendste stad ter wereld New York!

Routekaart

Recensies

Canada camper vroegboek special 2023 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

De vroegboek voordelen worden elke maand aangepast en zijn afhankelijk van uw reisperiode, het campertype, de verhuurlocatie en de reisduur.

De voordeligste aanbiedingen zijn geldig voor reizen tot 10 juni en vanaf 26 september.

Maar ook voor reizen tijdens de zomervakantie zijn er op dit moment hoge kortingen voor het All inclusive en Full inclusive pakket.

Neem contact met ons op via het offerte formulier, mail ons op: reserveringen@wrc.nl of bel 088-0101100, dan nemen wij uw reiswensen door en sturen wij u vrijblijvend een reisvoorstel toe. Uiteraard nemen we hierbij de beste vroegboek voordelen op

Uitbreidingen

Uitbreidingsarrangement: Cruise met Holland America Line naar Alaska

Cruise mogelijkheden met Holland America Line naar Alaska
Verleng uw auto- of camperreis naar Noord-Amerika met een cruise door het prachtige Alaska. De cruises van de Holland America Line vertrekken vanuit Vancouver of Seattle. Een cruise naar en door Alaska blijft altijd op uw netvlies gebrand. Bekijk hier de mogelijkheden vanuit Vancouver en Seattle.

€ 899,-
Stopover New York

Naar veel bestemmingen in Noord-Amerika is het mogelijk om via New York te vliegen. Dan kunt u uw vlucht onderbreken in New York, zodat u een citytrip New York aan uw reis kunt toevoegen! 
 
Bekijk onze mogelijkheden voor een stopover New York

€ 375,-
Uitbreidingsarrangement: Strandverblijf Florida

Wilt u na een indrukwekkende auto- of camperrondreis door Noord-Amerika nog heerlijk wilt relaxen aan het strand kunnen wij u van harte  een verblijf aan de Golf van Mexico in Florida aanbevelen. U kunt uw vliegreis naar Tampa vin Florida combineren met reizen vanuit Toronto (Canada), New York, Washington, en Los Angeles. Een fantastische mogelijkheid! 

Bekijk hier de volledige reisbeschrijving van dit uitbreidingsarrangement.

€ 380,-

Excursies