11 van 42

Cruise naar Alaska in 2018

 • Voordeligste vroegboek tarieven
 • Droomcruise door Alaska met Holland America Line of Celebrity Cruises
 • Als bouwsteen aan diversen reizen toe te voegen
 • 8 dagen
 • Cruise
 • Individueel, Reis incl. cruise
 • Reiscode: ACA170912
Al onze reizen zijn maatwerk
Kan ik u helpen?
Mirrith Koops
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Mirrith Koops alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Uitbreidingen

Verleng uw reis vanuit Vancouver met een cruise naar Alaska

Indien uw autoreis of camperreis begint of eindigt in Vancouver overweeg dan eens om een schitterende cruise te maken naar Alaska met één van de schepen van de gerenommeerde rederij Holland America Line of Celebrity Cruises. 

Holland America Line
Al meer dan 135 jaar speelt Holland America Line een vooraanstaande rol in de cruisewereld. Holland America Line biedt een luxe product. Zo zijn de hutten aan boord veelal groter dan bij andere rederijen, de openbare ruimtes ruimer en worden er vijfsterren maaltijden geserveerd. De rederij staat bekend om de kwaliteit in service en gastronomie en om haar uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De schepen zijn relatief klein, waardoor er een bepaalde mate van intimiteit is. Daarnaast is er een band met Nederland. Alle schepen varen onder de Nederlandse vlag en er werken Nederlandse officieren aan boord, wat zorgt voor een stukje (h)erkenning. 


Celebrity Cruises maakt het verschil 
Verbreed uw horizon in zeemijlen met een Celebrity Cruise. Sinds de oprichting in 1989 schittert de ‘X’ op de schoorstenen van de veelvoudig bekroonde schepen van Celebrity Cruises: een symbool voor de passie om de wereld toegankelijk te maken op innovatieve manieren en tegelijkertijd de traditionele ideeën over het ontwerp van cruiseschepen overboord te zetten. Deze zoektocht heeft geleid tot de enige schepen ter wereld met ruim 2000m2 aan echte, uitmuntend verzorgde gazons, perfect voor een heerlijke picknick of een concert onder de sterrenhemel. 


Cruisen is voor alle leeftijden
Helaas bestaan er veel vooroordelen over cruises. Veel mensen denken dat deze vorm van vakantie alleen plezierig is voor oude mensen met veel geld en dat men de hele dag op zee zit, maar dat is volstrekt onjuist. Cruises zijn ook heel geschikt voor gezinnen en jonge mensen. ’s Nachts wordt gevaren en overdag wordt aangemeerd bij schitterende locaties. Elke dag is anders en u kunt kiezen om aan boord te blijven om te genieten van de faciliteiten of aan land te gaan om de omgeving te ontdekken of op het strand te liggen. Kortom: een ideale manier om uw vakantie te vieren.


Cruisen naar Alaska ‘Cruisen in wondermooie natuur & gletsjers’
Een cruise naar en door Alaska blijft altijd op uw netvlies gebrand. De indrukwekkende natuur, de schaduwen van scholen walvissen, de enorme gletsjers, cirkelende arenden...het zijn indrukken die u nooit meer vergeet. Alaska is een aanrader voor iedere natuurliefhebber. Het gevoel dat men zich erg nietig kan voelen op een cruiseschip dat door de wateren van Alaska vaart, maakt van Alaska nog één van de weinige bestemmingen die niet zijn platgewalst door het massatoerisme.

Lees meer

Beknopte route
 • Dag 1 - 7 Cruisen naar Alaska met Holland America Line of Celebrity Cruises
 • Dag 8 Vancouver – eind van de reis

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reserveren

of

Reisbeschrijving

Dag 1 - 7: Cruisen naar Alaska met Holland America Line of Celebrity Cruises
In Vancouver checkt u in voor uw 8-daagse cruise naar Alaska met één van de schepen van de zeer gerenommeerde rederij Holland America Line of Celebrity Cruises. Een cruise naar en door Alaska blijft altijd op uw netvlies gebrand. De indrukwekkende natuur, de schaduwen van scholen walvissen, de enorme gletsjers, cirkelende arenden... het zijn indrukken die u nooit meer vergeet. Alaska is een aanrader voor iedere natuurliefhebber.

Alaska Cruises vanuit Vancouver

Een cruise naar en door Alaska blijft altijd op uw netvlies gebrand. De indrukwekkende natuur, de schaduwen van scholen walvissen, de enorme gletsjers, cirkelende arenden...het zijn indrukken die u nooit meer vergeet. Alaska is een aanrader voor iedere natuurliefhebber. Wij kunnen u diverse cruises aanbieden door Alaska met de Holland America Line of Celebrity Cruises. Bekijk hier de diverse vaarschema's en afvaartdata. Wij hebben hieronder de highlights van de cruises door Alaska voor u op een rij gezet.

Dag 8: Vancouver – eind van de reis
Nadat u in de haven van Vancouver bent aangekomen, reist op eigen gelegenheid van de cruiseterminal naar uw volgende bestemming.

Routekaart

Recensies

Cruise naar Alaska in 2018 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

Zomer 2018

Hieronder vindt u een overzicht van de cruise vanuit Vancouver met een reisduur van 1 week. Voor een langere reisduur, informeer naar de mogelijkheden.

De vermelde prijzen zijn vanaf prijzen op basis van een 2-persoonsbinnenhut, in Euro per persoon
:
De cruises kunnen alleen geboekt worden in combinatie met vluchten en / of een aanvullend arrangement.

Cruise: Vertrek Vertek haven: retour haven: Prijs vanaf
07 nachten Noordwaartse Ontdekkingscruise naar de Gletsjers mei Vancouver Seward / Anchorage 899
07 nachten rondreis vanuit Vancouver mei Vancouver Vancouver 899
07 nachten Noordwaartse Ontdekkingscruise naar de Gletsjers jun & sep Vancouver Seward / Anchorage 999
07 nachten rondreis vanuit Vancouver jun & sep Vancouver Vancouver 999
07 nachten Noordwaartse Ontdekkingscruise naar de Gletsjers jul & aug Vancouver Seward / Anchorage 1199
07 nachten rondreis vanuit Vancouver jul & aug Vancouver Vancouver 1099

 

Cruise: Schip Vertrek/aankomsthaven Prijs vanaf
07 nachten rondreis vanuit Vancouver Celebrity Infinity Vancouver 803


Cruise prijzen inclusief
:

 • De vermelde cruise op basis van een 2-persoonsbinnenhut inclusief alle maaltijden.
 • Havengelden en brandstofheffing.  

Exclusief:

 • Fooien aan boord van de cruise ca. US$ 12,- per persoon per dag.
 • Excursies.
 • Overige persoonlijke uitgaven.                

Uitbreidingen