5 van 15

Lente special: City trip New York & camperspecial Oost Canada

 • 03 Overnachtingen in New York (Newark).
 • Verhuurstation camper: Toronto en Halifax.
 • Camper inleveren uiterlijk 8 juni 2020.
 • 20 dagen
 • Camperreis
 • Individueel, Stedenreis
 • Reiscode: ACA1910312
Al onze reizen zijn maatwerk.
Kan ik u helpen?
Maudy Zuidema
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Hotelinformatie

Lente special: City trip New York & camperspecial Oost Canada

Een geweldige aanbieding! In samenwerking met één van onze Canadese camperverhuurders: Four Seasons, bieden wij u in combinatie met een voordelige vlucht, een citytrip New York en een camperhuur in Toronto of Halifax tegen een gereduceerd tarief. Een besparing van honderden euro’s! 

U start met een bezoek aan de metropool New York. De Big Apple heeft zoveel hoogtepunten dat men deze stad echt met eigen ogen moet zien. Natuurlijk mag een bezoek aan het Vrijheidsbeeld niet ontbreken. New York bestaat uit verschillende wijken. Het bekendst is Manhattan met het beroemde Central Park. In het zuidelijke Greenwich Village treft u een druk uitgaansleven aan met cafés en bijzondere winkeltjes. Broadway is de oudste en langste weg van New York. Tevens is deze stad een waar winkelparadijs! Vervolgens vliegt u naar Toronto of Halifax voor een schitterende camperreis.

Een camperreis is in feite kamperen voor gevorderden. Wel de lusten, maar niet de lasten. Geen lekkende tent, maar wel net zo flexibel. Het comfort van een vast bed en slechts eenmaal je bagage uitpakken is ideaal! U bent in uw camper gewoon thuis, maar ergens anders. Veel klanten die met WRC Reizen met een camper op pad zijn geweest willen niet meer anders. Gelukkig is de wereld groot en kan men Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Namibië en de Verenigde Staten per camper ontdekken. Reizen per camper is anders dan een ‘gewone’ vakantie. Het is een levensstijl!

Lees meer

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reserveren

of

Reisbeschrijving

Dag 1 - 3: Vliegreis Amsterdam – Newark + Verblijf New York
U vliegt met de luchtvaartmaatschappij van uw keuze naar de luchthaven Newark. Na aankomst reist u met de airport shuttle service naar uw accommodatie. U verblijf hier 3 nachten en heeft twee volle dagen om de vele bezienswaardigheden van deze metropool te bezoeken.

Best Western Plus Robert Treat

Dit hotel ligt in Newark, New Jersey, vlak naast het New Jersey Performing Arts Center en New Jersey Historical Society, Modern Arts/historic. De kamers beschikken over een televisie, telefoon met directe buitenlijn, koelkast, koffiezetapparaat, kluisje, airconditioning en zijn via een buitengalerij bereikbaar. Het hotel heeft een restaurant, een hotelbar, café, lobby, TV ruimte, fitnessruimte en wasserette. In het gehele hotel is een gratis draadloos internetsysteem. Tevens biedt het hotel een shuttle service naar de luchthaven van Newark en een gratis shuttle service naar Newark – Penn Train Station. 

Dag 4: Vliegreis New York – Toronto of Halifax
U reist met de airport shuttle service naar de luchthaven van Newark. Hier checkt u in voor uw vlucht naar Toronto of Halifax. Na aankomst op de luchthaven reist u veelal met de shuttle service naar het nabij de luchthaven gelegen airport hotel voor uw eerste overnachting op Canadese bodem.
Dag 5 - 18: Camperhuur Four Seasons

Uw rijdend huis staat klaar!

Vanochtend vindt de transfer plaats van uw hotel naar het verhuurdepot van Four Seasons in Toronto of Halifax. Na een hartelijk welkom, uitgebreide uitleg van de werking van de camper en opmaken van het contract gaat u op pad. U beschikt 15 dagen / 14 nachten over een camper (minimum huurperiode: 14 nachten en maximum huurperiode: 28 nachten). Bekijk hier de campertypes van Four Seasons. Opmerking: in de provincie Nova Scotia (Halifax) gaan veel campings pas open vanaf 20 mei. 
Dag 19 - 20: Vliegreis Toronto of Halifax – Amsterdam
Vanochtend levert u de camper weer in bij het verhuurdepot waar u de camper in ontvangst heeft genomen. Vervolgens wordt u naar de luchthaven gebracht. Hier checkt u in voor uw vlucht(en) naar Nederland. U komt de volgende dag aan op Schiphol.

Routekaart

Recensies

Lente special: City trip New York & camperspecial Oost Canada 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

Camper uiterlijk 08 juni 2020 inleveren. Boeken voor 29 februari 2020.

Februari = USA maand: 
Ontvang €50,- korting per persoon indien u in de maand februari uw vliegreis inclusief auto/hotels of camper reserveert naar de Verenigde Staten. 


Prijsindicatie
in Euro per persoon: 

Camperhuur op basis van Ongelimiteerde
kilometers
2000 kilometers
2 personen 1650 1550
3 personen 1400 1300
4 personen 1250 1200

Inbegrepen:

 • Retourvlucht Amsterdam - New York - Toronto of Halifax - Amsterdam.
 • Luchthavenbelasting en overige heffingen.
 • 03 Overnachtingen in hotel Best Western Plus Robert Treat in Newark, inclusief gratis ontbijt en gratis airport shuttle service.
 • 01 Overnachting in een hotel nabij de luchthaven van uw bestemming op basis van logies. Bij verblijf met 2 personen: een 2-persoonskamer, en bij verblijf met 3 personen: een 3-persoonskamer en voor verblijf met 4 personen: een 4-persoonskamer.
 • Gratis shuttle service luchthaven - hotel.
 • 14 nachten camperhuur via Four Seasons in het camper type naar keuze.
 • Naar keuze: ongelimiteerd aantal vrije kilometers of 2000 vrije kilometers.
 • Persoonlijke uitrustingen.
 • Basis verzekering & CDR verzekering (eigen risico CA$ 750,- per gebeurtenis)
 • Preparation fee.
 • Persoonlijke uitrustingen.
 • Lokale belastingen.
 • Transfer van luchthaven hotel - verhuurdepot - luchthaven.

Ter plaatse te betalen:

Opmerking: De duur van de camperhuur periode kan  tegen meerprijs verlengd worden, mits de uiterste inlever datum - 08 juni 2020 - niet wordt overschreden. De campers kunnen op maandag t/m zaterdag worden opgehaald en ingeleverd. 

Hotelinformatie

Dag Bestemming Middenklasse hotel
Dag 1 - 3 Newark Best Western Plus Robert Treat