22 van 31

Ontdek in 2019 Canada per camper

 • Fraserway, Four Seasons, Canadream, Cruise Canada.
 • Uitbreiding mogelijk met een Alaska cruise, Rocky Mountaineer &
 • Autoreis Californië, autoreis Florida, verblijf IJsland
 • 22 dagen
 • Camperreis
 • Individueel
 • Reiscode: ACA1811161
Al onze reizen zijn maatwerk
Kan ik u helpen?
Alexandra Burger
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Alexandra Burger alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Uitbreidingen

Ontdek Canada per Fraserway, Four Seasons, Canadream of Cruise Canada

WRC zorgt voor een ontspannen campervakantie in Canada! Maak uw wensen kenbaar en wij berekenen voor u de aantrekkelijkste optie. Deze special is opgezet met Fraserway, ons inziens het meest gerenommeerde camperbedrijf in Canada. Fraserway  en Four Seasons werken in tegenstelling tot andere verhuurmaatschappijen met vaste dagtarieven, waardoor wij bijgaand al een prijsindicatie kunnen verstrekken. 

Uitbreidingen: U kunt uw camperreis uitbreiden met diverse citytrips, verblijf op IJsland, een cruise, een treinreis of autoreis Californië of Florida. Deze diverse uitbreidingen vindt u terug onder het bovenstaande kopje 'uitbreidingen'.
Beknopte route
 • Dag 1 Vliegreis Amsterdam – Vancouver, Calgary, Edmonton, Toronto of Halifax
 • Dag 2 Camperhuur Fraserway
 • Dag 3 - 20 Ontdek Canada per camper
 • Dag 21 Vliegreis Vancouver, Calgary, Edmonton, Toronto of Halifax – Amsterdam
 • Dag 22 Amsterdam

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reserveren

of

Reisbeschrijving

Dag 1: Vliegreis Amsterdam – Vancouver, Calgary, Edmonton, Toronto of Halifax
U vliegt per KLM (andere luchtvaartmaatschappij uiteraard mogelijk) naar de bestemming van uw keuze in Canada.Na aankomst op de luchthaven reist u – veelal met een gratis airport shuttle van het hotel - naar een nabij de luchthaven gelegen hotel. Nadat u bent ingecheckt kunt u bijkomen van de vliegreis en al enigszins wennen aan het tijdsverschil. Vliegt u overigens liever met een andere airline? Dat kan natuurlijk ook! Laat het ons weten en we passen de reis voor u aan.
Dag 2: Camperhuur Fraserway

Uw rijdend huis staat klaar!

Vanochtend vindt de transfer plaats van uw hotel naar het verhuurdepot van Fraserway. Na een hartelijk welkom, uitgebreide uitleg van de werking van de camper en opmaken van het contract gaat u op pad. U beschikt 20 dagen / 19 nachten over een camper. Bij deelname van 2 personen is een type VC/TC of  C-small (MH19) en bij deelname van 4 personen een type C-medium (MH22) of C-large (MH23-25) gereserveerd. Opmerking: het aantal huurdagen en het type camper kan worden aangepast aan uw wensen. Bekijk hier de campertypes.
Dag 3 - 20: Ontdek Canada per camper
Dag 21: Vliegreis Vancouver, Calgary, Edmonton, Toronto of Halifax – Amsterdam
Vanochtend levert u de camper weer in bij het verhuurdepot waar u de camper in ontvangst heeft genomen. Vervolgens wordt u naar de luchthaven gebracht. Hier checkt u in voor uw vlucht per KLM naar Nederland.
 
Dag 22: Amsterdam
Aankomst op Schiphol.

Routekaart

Recensies

Ontdek in 2019 Canada per camper 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

01 april 2019 - 31 oktober 2019


Wilt u reizen in april en mei 2019, bekijk de reis: camperspecials Canada, huurperiode: april & mei 2019.


Prijsindicatie
in Euro per persoon
:
 

West Canada

Prijs vanaf:
Bestemming Calgary of Edmonton Vancouver
Vertrek uit Nederland 2 personen 4 personen 2 personen 4 personen
01 mei 2019 1850 1350 1950 1400
01 jun 2019 2250 1600 2350 1650
01 jul & 01 aug 2019 2700 1800 2800 2050
01 sep 2019 2400 1650 2500 1750
01 okt 2019 1850 1300 1950 1350

Oost Canada

Prijs vanaf:
Bestemming Toronto Halifax
Vertrek uit Nederland 2 personen 4 personen 2 personen 4 personen
01 mei 2019 1750 1250 1800 1300
01 jun 2019 2150 1450 2150 1500
01 jul & 01 aug 2019 2750 1900 2850 2050
01 sep 2019 2450 1600 2500 1650
01 okt 2019 2050 1400 2050 1700

Vertrekdata
Dagelijks vertrek is mogelijk. Camper ophalen kan op maandag t/m zaterdag, alleen in Vancouver tussen 01 mei en 30 september ook op zondag. Bovengenoemde prijzen zijn indicatieve prijzen voor de aangegeven vertrekdata. De actuele prijs en prijzen voor afwijkende vertrekdata of reisduur krijgt u in een reisvoorstel.
 

Inbegrepen:

 • Retourvlucht Amsterdam naar Vancouver, Calgary, Edmonton, Toronto of Halifax met KLM.
 • Luchthavenbelasting en overige heffingen.
 • Hotelovernachting:
 • 01 overnachting in een hotel op basis van logies in een 2-persoonskamer (bij 2 personen) of een 4-persoonskamer (bij 4 personen).
 • Camperhuur:
 • 19 Nachten camperhuur via Fraserway, 2 personen type Vanconversion, TC of C-small (MH19) en 4 personen type C-Medium (MH22) of C-Large (MH23-25).
 • 3000 Vrije kilometers.
 • Basisverzekering & CDR verzekering (zie algemene voorwaarden).
 • Preparation fee.
 • Persoonlijke uitrustingen.
 • Lokale belastingen.
 • Transfers hotel - verhuurstation - luchthaven (Toronto alleen vanaf luchthavenhotels).

Niet inbegrepen:

 • Eventueel extra verhoging brandstoftoeslag.
 • Extra verzekeringen.
 • Transfer luchthaven - hotel (Toronto: luchthaven - hotel - luchthaven).
 • Benzine, campings, entreegelden, maaltijden en overige kosten.
 • Reserveringskosten en calamiteitenfonds €45,- per boeking.

Ter plaatse te betalen:

Overige mogelijkheden camperreizen door Canada:
Deze reis is slechts een voorbeeld reis. We kunnen uw camperreis geheel naar wens aanpassen en voor u de meest gunstige aanbieding samenstellen. Naast de verhuurmaatschappij Fraserway bieden wij tevens camperhuur aan met Canadream en Cruise Canada. Meer informatie over de diverse huurmaatschappijen, camperhuur aanbiedingen en campertypes vindt u hier. U kunt onder meer uw reisduur verlengen of verkorten, reizen met 3 of meer dan 4 personen, u heeft de keuze uit vele campertypes en andere verhuurlocaties. Naast vluchten met KLM bieden wij vluchten aan met diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen zoals Air Canada en United, Icelandair en British Airways. Daarnaast kunt u uw reis verlengen met een stopovers op diverse plaatsen (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij), een cruise of een verblijf in de Verenigde Staten. Kijk onder uitbreidingsmogelijkheden voor onze mogelijkheden.

Uitbreidingen

Stopover New York

Indien u naar de Verenigde Staten reist en u vliegt met United (via Newark), KLM/ Delta of British Airways/ American Airlines (via JFK Airport), kunt u in veel gevallen uw vlucht onderbreken in New York, voor een verblijf van een aantal dagen. Ontdek de bruisende stad New York door een stop op heen/ terug reis te maken.
Klik hier voor meer informatie over de stopover New York

€ 75,-
Uitbreidingsarrangement: Cruise met Holland America Line naar Alaska

Cruise mogelijkheden met Holland America Line naar Alaska
Verleng uw auto- of camperreis naar Noord-Amerika met met een cruise door het prachtige Alaska. De cruises van de Holland America Line vertrekken vanuit Vancouver of Seattle. Een cruise naar en door Alaska blijft altijd op uw netvlies gebrand. Bekijk hier de cruise mogelijkheden.

€ 899,-
Verleng uw reis naar Canada met een onvergetelijke treinreis!

Heeft u nog vakantiedagen over? Kijk dan eens naar de prachtige treinreis door de Rockies met de Rocky Mountaineer!

Bekijk hier de mogelijkheden met Rocky Mountaineer.

€ 1060,-
Uitbreidingsarrangement: Florida (9 dagen / 8 nachten)

Florida is de staat van Sun & Fun. Cipressen, palmen en citrusvruchten kenmerken eveneens de zonnigste staat van Amerika. U vindt er de ideale mix van actief en ontspanning en u kunt ook nog de nodige cultuur opsnuiven in steden als Miami en St. Petersburg. Een paradijs voor gezinnen met kinderen, maar ook koppels genieten hier in een romantische setting! Opmerking: dit uitbreidingsarrangement is alleen te reserveren in combinatie met een rondreis.

Bekijk hier de volledige reisbeschrijving van dit uitbreidingsarrangement.

€ 275,-
Uitbreidingsarrangement: langs de Californische kust (8 dagen / 7 nachten)

Eén van de meest iconische wegen van Amerika is de Californië kustroute: Highway 1 van San Francisco naar Los Angeles. De route van deze Californië reis slingert als een achtbaan over klifwanden die de zee in snijden, langs palmstrandjes en artistieke terrasdorpjes met hier en daar een verdwaalde hippie. U logeert tijdens de autoreis in Monterey en Ventura. 's Avonds zit u aan de rand van het water met verse kreeft op uw bord en een glas Californische wijn. Relax and take it easy aan het einde van deze indrukwekkende reis. Bekijk hier de volledige reisbeschrijving van dit uitbreidingsarrangement. Opmerking: dit uitbreidingsarrangement is alleen te reserveren in combinatie met een rondreis.

€ 450,-
Uitbreidingsarrangement Knight Inlet Lodge, Campbell River

Heeft u nog vakantiedagen over? Kijk dan eens naar ons prachtige uitbreidingsarrangement Knight InletLodge! Een reis naar deze beroemde lodge in West-Canada is ongetwijfeld een zeer bijzondere belevenis in uw leven. Tijdens dit unieke arrangement verblijft u in de Knight InletLodge en ervaart u op comfortabele manier de essentie van Canada.

Bekijk hier het uitbreidingsarrangement Knight InletLodge.

€ 925,-