Vliegtickets naar Canada

Vliegtickets naar Canada


Er zijn meerdere wegen die naar Canada leiden. Wij werken samen met gerenommeerde vliegmaatschappijen en in de meeste gevallen kunt u zelf kiezen met welke luchtvaartmaatschappij u wilt vliegen. Wilt u rechtstreeks vliegen? Of wilt u uw vliegreis onderbreken met een stop-over om bijvoorbeeld de wereldstad Toronto te bewonderen, te shoppen in New York of te relaxen in Reykjavik? Wilt u luxe of juist goedkoop vliegen naar Canada? Veel afwegingen waar wij u graag bij helpen. 

 

Kunnen jullie mij helpen met het regelen van vliegtickets?

Jazeker kunnen wij dat, graag! Wij hebben een uitgebreid systeem waarin we (bijna) alle vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen kunnen boeken. Vaak tegen zeer voordelige tarieven. Het is altijd handig om vast een vlucht bij ons in optie te zetten, zo bent u gegarandeerd van een plek op de betreffende vlucht. Deze optie kunnen wij kosteloos wijzigen en/of verwijderen, mocht uw reisschema naar Canada wijzigen. Geef ons ook aan of u bijvoorbeeld meer bagage mee wilt nemen, vast een comfortstoel wilt reserveren of dat u bepaalde dieetwensen heeft. Wij kunnen alles voor u regelen met slechts een paar klikken op de knop.

 

Vanaf welke luchthavens kan ik vertrekken?

Iedere maatschappij heeft zijn eigen kenmerken. Hoe ik het bijvoorbeeld voor me zie: "De meeste Nederlanders bemachtigen hun vliegtickets naar Canada voor een vlucht vanaf Schiphol Airport. Maar wist u dat er nog meer opties beschikbaar zijn? Daarvoor moet u in veel gevallen wel een stukje verder rijden, maar er zijn ook vliegtickets naar Canada beschikbaar voor vluchten vanaf het Duitse Düsseldorf of Belgische Brussel. Naast een voordeliger vliegticket naar Canada, kan dit ook in de parkeerkosten schelen. Het lang parkeren op Düsseldorf is namelijk beduidend goedkoper dan bij Schiphol. Dit zijn overwegingen waar wij uiteraard rekening mee houden tijdens het boeken van uw vlucht naar Canada.
 

Hoe lang is het vliegen naar Canada?

Als u een reis naar Canada maakt, wilt u natuurlijk weten hoe lang het vliegen is naar een bepaalde bestemming. Wij hebben hieronder een overzicht gemaakt van de gemiddelde vliegtijd naar Canada, uitgaande van een directe vlucht vanaf Schiphol Airport:

  • naar Montreal ongeveer7.30 uur

  • naar Toronto ongeveer 8.00 uur

  • naar Calgary ongeveer 9.00 uur

  • naar Vancouver ongeveer 10.00 uur

De vliegvelden in Canada zijn schoon en overzichtelijk. De bewegwijzering laat u precies zien waar u naartoe moet en hoe u daar moet komen. De drukste vliegvelden van Canada zijn Toronto, Vancouver en Montreal. Vanaf de vliegvelden kunt u met het OV, taxi of shuttlebus naar uw hotel in de stad gebracht worden. Uiteraard kunt u op het vliegveld ook meteen de huurauto ophalen, indien u deze bij ons gereserveerd hebt. 

 

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Canada?

Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen die naar Canada vliegen, vanuit binnen- en buitenland. We noemen hier een aantal waar wij goede ervaringen mee hebben en geregeld vliegtickets voor naar Canada boeken

  • Air Canada

Air Canada is de grootste luchtvaartmaatschappij van Canada met meer dan 35 miljoen passagiers per jaar naar ongeveer 180 bestemmingen. Air Canada heeft een uitgebreide vloot van 354 vliegtuigen met verschillende types Boeing, Airbus en Embraer toestellen. De onderneming heeft circa 27.000 mensen in dienst.

U kunt met Air Canada dagelijks vertrekken vanaf Schiphol, op meerdere momenten van de dag naar alle grote steden in Canada. Vanwege het samenwerkingsverband met Lufthansa en United worden er routes uitgevoerd via Frankfurt, München en Londen Heathrow. Alle vluchten en routes van Air Canada, Lufthansa en United naar Noord-Amerika zijn onderling te combineren. Ook kunt u gratis een stop-over maken in Noord-Amerika op de heen- en terugreis indien u een pakketreis boekt. Zo kunt u uw vliegticket naar Canada wel heel goedkoop maken; twee bestemmingen voor de prijs van één. 

  • Air Transat

Air Transat biedt goedkope vliegtickets aan naar Canada en heeft directe vluchten vanaf Amsterdam naar verschillende Canadese steden. Deze luchtvaartmaatschappij is al meerdere keren winnaar geweest van ‘s werelds Best Leisure Airline en vliegt naar steden als Montéal, Toronto, Quebec, Vancouver en Calgary. Ze hebben vaak goedkope vluchten en af ten toe zeer aantrekkelijke aanbiedingen, waarbij u wel flexibel moet zijn. 

  • KLM

Met KLM vliegt u altijd comfortabel van A naar B. Er wordt direct gevlogen op meerdere Canadese steden, zoals Vancouver. De schone vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu, ook niet geheel onbelangrijk vandaag de dag. Hiermee zorgt u ervoor dat u bijdraagt aan een schonere wereld. KLM is niet de goedkoopste uit dit rijtje, maar u krijgt wel waar voor uw geld uitgedrukt in comfort, service en maaltijden aan boord. 

  • Icelandair

Als u met Icelandair naar Canada vliegt, kunt u een stop-over maken van max. zeven dagen in IJsland. Ziet u uzelf al zitten in de warmwaterbron Blue Lagoon in Reykjavik? Icelandair is al 75 jaar de nationale luchtvaartmaatschappij van IJsland en heeft goede doorverbindingen met veel Canadese steden zoals Toronto, Montréal, Edmonton en Vancouver.

 

Extra vliegmogelijkheden naar én in Canada

Er is een uitgebreid routenetwerk voor binnenlandse vluchten die wij voor u kunnen regelen. Er zijn voldoende mogelijkheden om van stad naar stad te vliegen. Daarnaast zijn er, voornamelijk in het noorden, vluchten naar minder toegankelijke gebieden per watervliegtuig, hoe gaaf is dat! 

Naast deze luchtvaartmaatschappijen zijn er natuurlijk tal van anderen die vluchten vanuit Nederland naar Canada aanbieden. Heeft u een vlucht gevonden met een luchtvaartmaatschappij welke niet genoemd wordt, neem dan contact met ons team op, we kunnen tickets bij bijna alle luchtvaartmaatschappijen voor u boeken. 

Heeft u nog vragen over de verschillende vluchtmogelijkheden of wilt u een ticket inclusief landarrangement bij ons boeken? Dan kunt u contact opnemen met Maudy, onze Canada reis specialist.