Wegbreng camperspecials Canada: voorjaar 2023 met Fraserway

 • Camper ophalen in Vancouver
 • Inleveren in Whitehorse, Toronto of Halifax
 • Uiterlijk 31 mei 2023 camper inleveren
 • 18 dagen
 • Camperreis
 • Individueel, Reizen met kinderen
 • Reiscode: ACA2510221
€ 1250,-
Bovenstaande betreft de meest gunstige prijs,
bekijk prijzen en vertrek voor meer informatie.
Al onze reizen zijn maatwerk.

Helaas is deze reis (tijdelijk) niet beschikbaar. Indien u een prijsopgave voor deze of een soortgelijke reis wenst voor deze reis dan kunt u telefonisch/ per e-mail contact met ons opnemen.

Kan ik u helpen?
Mirja Rempt
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Hotelinformatie

Breng een camper van Fraserway van Vancouver naar Whitehorse, Halifax of Toronto

 
‘Wegbreng campers': voor de ervaren Canada-camperreiziger een begrip, voor de reiziger die altijd al eens een rondreis Canada per camper heeft willen maken voor een wel heel voordelig tarief, de kans!
Het voorjaar, de start van het camper seizoen, is de periode dat de camperverhuurmaatschappijen ervoor zorgen dat het juiste aantal campers en de juiste campertypes vanuit hun hoofdvestiging verdeeld worden over de verschillende verhuurlocaties. Dit geeft u de uitgelezen kans om voor een heel gunstige prijs een camperreis te maken, tijdens het ontluikende Canadese voorjaar.
 
Zo ook Canada’s meest gerenommeerde camperverhuurorganisatie Fraserway. Er staan campers klaar in Vancouver die naar de volgende verhuurlocaties gereden moeten worden: 
·         Whitehorse, Yukon.
·         Toronto, Ontario.
·         Halifax, Nova Scotia.
Alle campers moeten uiterlijk 31 mei 2023 op de bestemming aankomen.
 

Hoe ziet uw rondreis door Canada eruit?

Maakt u een roadtrip vanuit Vancouver naar het hoge noorden van Canada: Yukon? Wellicht pakt u nog een stukje van Alaska mee onderweg. Een route met een en al ongerept natuurschoon! Of rijdt u dwars door Canada vanuit Vancouver, via het spectaculaire berglandschap van de Rocky Mountains en de uitgestrekte prairies naar de wereldstad TorontoOf nog verder door naar het uiterste oosten en eindigt u in Halifax? Dwars door Canada van de Pacific naar de Atlantische Oceaan! Aan u de keuze. Maar wees er snel bij, want er zijn slechts een zeer beperkt aantal campers beschikbaar.
 

Voordelig reizen naar Canada!

De prijs voor deze reis naar Canada is ongekend laag en er is veel inbegrepen. Houdt u er wel rekening mee dat de huurperiode (vroeg) in het voorjaar valt. Dit brengt met zich mee dat, met name 's nachts en in de bergen de temperaturen nog laag kunnen zijn en dat niet alle campings volledig geopend zijn. Maar dit is tevens de periode waarin de soms nog bevroren bergmeren betoverend mooi zijn, de natuur ontwaakt uit de winterslaap en de dagen steeds langer worden. Om de bloesems die bloeien en de rustige plekken nog maar niet te vergeten! Bent u ook zo enthousiast? Neem dan contact op met onze reisspecialisten voor meer informatie.

Lees meer

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reisbeschrijving

Vliegreis Amsterdam – Vancouver

Welkom in Canada!

U vliegt naar Vancouver. Na aankomst reist u  met shuttle service (aangeboden door het hotel) naar het hotel nabij de luchthaven. Wilt u eerst enkele dagen Vancouver verkennen, dan kunnen we voor meerdere nachten een hotel in Vancouver voor u reserveren, voordat u de camper ophaalt.

Sandman Hotel Vancouver Airport

Dit hotel ligt op een steenworp afstand van de internationale luchthaven van Vancouver en biedt een gratis pendeldienst van/naar de luchthaven. Het beschikt over een eigen restaurant en moderne kamers. Begin de dag met een kop koffie uit het koffiezetapparaat op uw kamer of met een stevige workout in het fitnesscentrum. Ontspan in het bubbelbad van het hotel of geniet van een maaltijd en een cocktail in de Moxie Grill & Bar. Op korte liggen verscheidene winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. 

Camperhuur van Fraserway
In de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel nabij de luchthaven en naar het verhuurkantoor van Fraserway in Delta op ongeveer 20 kilometer van de luchthaven. Na een hartelijk welkom, uitgebreide uitleg van de werking van de camper en opmaken van het contract gaat u op pad. U bent vrij om uw eigen route te bepalen.
 
De reisduur is afhankelijk van de door u gekozen bestemming waar u de camper inlevert: naar Whitehorse beschikt u 14 nachten over de camper, naar Toronto 21 nachten en naar Halifax 25 nachten.
Camperreis van Vancouver naar Whitehorse

Ontdek Canada per camper

Op naar het hoge noorden van Canada! U beschikt 14 nachten over de camper. Wilt u langer van de camper gebruik maken? Dat kan tegen meerprijs, mits de camper uiterlijk 31 mei ingeleverd wordt in Whitehorse. Bij de huurprijs zijn 3000 vrije kilometers inbegrepen. Rijdt u meer kilometers, dan betaalt u de extra gereden kilometers bij het inleveren van de camper. De campertypes die het betreft zijn de truckcampers: TC en TC-B. Deze stoere 4WD campers zijn de meest geschikte campers voor dit deel van Canada, aangezien een deel van de doorgaande wegen niet geasfalteerd is.
 
Camperreis van Vancouver naar Toronto of Halifax

Dwars door Canada!

De campers kunnen vanaf 1 mei 2023 opgehaald worden in Vancouver. Reist u naar Toronto dan is de reissom gebaseerd op 21 huurnachten en naar Halifax 25 nachten. Tegen meerprijs kunt u de duur van de camperreis verlengen. De campers moeten uiterlijk 31 mei ingeleverd te worden in Toronto of Halifax.
U rijdt dwars door Canada! Een echte roadtrip voor mensen die niet bang zijn om kilometers te maken. Een stuk Verenigde Staten meepakken is ook mogelijk. Het is geheel aan u. U passeert een diversiteit aan landschappen: zonnige valleien vol bloeiende fruitbomen, imponerende berglandschappen met soms nog bevroren bergmeren, uitgestrekte naaldwouden, besneeuwde bergtoppen, beren die uit hun winterslaap ontwaken, eindeloze prairies afgewisseld met bizarre rots formaties, watervallen, levendige steden zoals Toronto, Montreal en Quebec en de schitterende kustlijn van Nova Scotia in het uiterste oosten.  

Inleveren camper + overnachting Whitehorse (alleen bestemming Whitehorse)
Vanochtend levert u de camper in bij het verhuurdepot van Fraserway in Whitehorse. Vervolgens wordt u naar uw hotel in Whitehorse gebracht. De vlucht vanuit Whitehorse vertrekt ’s ochtends heel vroeg, waardoor een hotelovernachting voor de vlucht noodzakelijk is. Dit geeft u de tijd om rond te kijken in Whitehorse en te ervaren hoe het leven in een afgelegen stad is.
 
 
Inleveren camper (alleen Toronto / Halifax) en vliegreis Whitehorse / Toronto / Halifax - Amsterdam
Vanuit Whitehorse reist u vanochtend op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Whitehorse. Hier checkt u in voor uw terugvlucht.
 
Rijdt u naar Toronto, dan levert u de camper in de ochtend van dag 23 in. Rijdt u de camper naar Halifax, dan levert u de camper op dag 27 in. Een hotelovernachting na het inleveren in Toronto en Halifax is (meestal) niet noodzakelijk, i.v.m. de vertrektijden van de terugvluch in de middag of avond en daarom niet opgenomen in de reis. U wordt door Fraserway naar de luchthaven gebracht, waar u incheckt voor de terugvlucht met aankomst de volgende dag. (dus op dag 24 of dag 28)
Wilt u nog enkele dagen Toronto verkennen, dan kunnen we een hotel voor u verzorgen in Toronto.
Aankomst in Amsterdam
Aankomst op Schiphol.

Routekaart

Recensies

Wegbreng camperspecials Canada: voorjaar 2023 met Fraserway 1250 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

Huurperiode: inleveren uiterlijk 31 mei 2023

Prijs indicatie per persoon bij 2 samenreizende personen:

Reis: prijs nachten camperhuur kilometers incl. campertype's
van Vancouver naar Whitehorse 1650 14 3000 TC & TC-B
van Vancouver naar Halifax 1350 25 7000 CS, CM, TC & TC-B
van Vancouver naar Toronto 1250 21 5000 CS, CM, TC & TC-B

 

Huurvoorwaarden:
 • Beperkt aantal campers beschikbaar.
 • Extra gereden kilometers kunnen alleen ter plaatse bij het inleveren afgerekend worden CA$0,42 per kilometer.
 • Eerste ophaal datum camper Toronto en Halifax: 1 mei 2023.
 • Uiterste inlever datum camper alle bestemmingen: 31 mei 2023.
 • De duur van de camperhuur kan verlengd worden, mits de uiterste inlever datum niet overschreden wordt.


Inbegrepen:

 • Vlucht Amsterdam naar Vancouver en Whitehorse naar Amsterdam met Air Canada.
 • Luchthavenbelasting en overige heffingen.
 • 1 Overnachting in Sandman Vancouver Airport Hotel op basis van logies, 2-persoonskamer en gratis airport shuttle service.
 • 14, 25 of 21 Nachten camperhuur via Fraserway in het vermelde campertype, zie schema prijstabel.
 • 3000 kilometer: bestemming Whitehorse, 7000 kilometer: bestemming Halifax of 5000 kilometer: bestemming Toronto
 • Basisverzekering & aanvullende CDR verzekering (eigen risico CA$ 750,-). 
 • Klaarzetkosten (Preparation fee)
 • Persoonlijk uitrusting.
 • Lokale belastingen.
 • Alleen bij bestemming Whitehorse: 1 overnachting in hotel Quality Inn Whitehorse, 2 persoonskamer o.b.v. logies.
 • Transfer luchthaven hotel Vancouver naar verhuurstation Fraserway en van verhuurstation naar de luchthaven.
 • Niet inbegrepen:
 • Extra verzekeringen.
 • Benzine, campings, entreegelden, maaltijden en overige kosten.
 • Reserveringskosten & bijdrage calamiteitenfonds €47,50 per boeking.
 • SGR bijdrage € 5,- per persoon.

Ter plaatse te betalen:

 • Extra kilometers Cad$0,42 per kilometer.
 • Borgsom (CA$750,-)

Hotelinformatie

Dag Bestemming Middenklasse hotel
Dag 1 Vancouver Sandman Hotel Vancouver Airport