28 van 29

Wegbreng camperspecials Canada: voorjaar 2024

 • One way aanbiedingen
 • Diverse locaties
 • voorjaar 2024
 • 18 dagen
 • Camperreis
 • Individueel, Reizen met kinderen
 • Reiscode: ACA050923
Al onze reizen zijn maatwerk.
Kan ik u helpen?
Maudy Zuidema
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek

Wegbreng camper specials in april en mei 2024

 
‘Wegbreng campers': voor de ervaren Canada-camperreiziger een begrip, voor de reiziger die altijd al eens een rondreis Canada per camper heeft willen maken voor een wel heel voordelig tarief, de kans!
Het voorjaar, de start van het camper seizoen, is de periode dat de camperverhuurmaatschappijen ervoor zorgen dat het juiste aantal campers en de juiste campertypes vanuit hun hoofdvestiging verdeeld worden over de verschillende verhuurlocaties. Dit geeft u de uitgelezen kans om voor een heel gunstige prijs een camperreis te maken, tijdens het ontluikende Canadese voorjaar.
 
Van onze camperverhuurpartners in Canada: Fraserway, Four Seasons en Canadream, waar we al vele jaren mee samenwerken, ontvangen we regelmatig nieuwe aanbiedingen. Het aanbod wisselt. Voor alle aanbiedingen geldt: er is een beperkt aantal campers beschikbaar, dus wees er snel bij. Aanbiedingen onder voorbehoud van beschikbaarheid.
 
Overzicht van de meest recente aanbiedingen:
Verhuurmaatschappij: Canadream
 • Vancouver - Whitehorse: huurperiode 10 april - 15 mei 2024, minimaal 7 nachten, maximaal 21 nachten
 • Calgary - Whitehorse: huurperiode 10 april  - 15 mei 2024, minimaal 7 nachten, maximaal 21 nachten
 • Halifax - Calgary: huurperiode 1 april - 31 mei 2024, minimaal 7 nachten, maximaal 21 nachten
 • Halifax - Vancouver: huurperiode 1 april - 31 mei 2024, minimaal 7 nachten, maximaal 21 nachten 
 • Halifax - Montreal: huurperiode 1 april - 31 mei 2024, minimaal 7 nachten, maximaal 14 nachten.
 

Hoe ziet uw rondreis door Canada eruit?

Maakt u een roadtrip vanuit Vancouver naar het hoge noorden van Canada: Yukon? Wellicht pakt u nog een stukje van Alaska mee onderweg. Een route met een en al ongerept natuurschoon! Of rijdt u dwars door Canada vanuit Vancouver, via het spectaculaire berglandschap van de Rocky Mountains en de uitgestrekte prairies naar de wereldstad TorontoOf nog verder door naar het uiterste oosten en eindigt u in Halifax? Dwars door Canada van de Pacific naar de Atlantische Oceaan! Aan u de keuze. Maar wees er snel bij, want er zijn slechts een zeer beperkt aantal campers beschikbaar.
 

Voordelig reizen naar Canada!

De prijs voor deze reis naar Canada is ongekend laag en er is veel inbegrepen. Houdt u er wel rekening mee dat de huurperiode (vroeg) in het voorjaar valt. Dit brengt met zich mee dat, met name 's nachts en in de bergen de temperaturen nog laag kunnen zijn en dat niet alle campings volledig geopend zijn. Maar dit is tevens de periode waarin de soms nog bevroren bergmeren betoverend mooi zijn, de natuur ontwaakt uit de winterslaap en de dagen steeds langer worden. Om de bloesems die bloeien en de rustige plekken nog maar niet te vergeten! Bent u ook zo enthousiast? Neem dan contact op met onze reisspecialisten voor meer informatie.

Lees meer

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reserveren

of

Reisbeschrijving

Vliegreis Amsterdam – Canada

Welkom in Canada!

U vliegt naar de bestemming van uw keuze. Na aankomst reist u op eigen gelegenheid naar het hotel voor een eerste overnachting. Veel hotels nabij een luchthaven, bieden een gratis shuttle service aan van de luchthaven naar het hotel. 
ilt u eerst enkele dagen uw stad van aankomst verkennen, dan is een hotel in het centrum van de stad aan te raden. (transfer niet inbegrepen) 

Camper ophalen
Vandaag gaat u de camper ophalen! Huurt u een camper bij CanaDream. dan reist u op eigen gelegenheid naar het verhuurstation. Fraserway biedt vanaf specifieke hotels transfers aan naar de verhuurlocaties. Thuis heeft u al het inchecken van de camperhuur voorbereid d.m.v. een online pre-check in, waardoor de ophaalprocedure bij Canadream ca. 30 minuten in beslag neemt. Bij Fraserway ontvangt u een persoonlijke uitleg van de camper, waardoor het ophalen van de camper ca. 1 uur in beslag neemt.
Zodra u klaar bent om op pad te gaan, zal de eerste stop zal een supermarkt zijn, daarna gaat de road trip echt beginnen! U bent vrij om uw eigen route te bepalen.
 
De reisduur kan aangepast worden naar uw wensen, zolang het aantal nachten camperhuur past binnen het minimum en maximum aantal huurnachten die voor de door u gekozen aanbieding van toepassing is. In dit voorbeeld gaan we van 14 nachten camperhuur uit.
Camperreis
Kiest u voor een camper weg brengen dwars door Canada, van oost naar west of omgekeerd, dan is dit echte roadtrip voor mensen die niet bang zijn om kilometers te maken. Een stuk Verenigde Staten meepakken is ook mogelijk. Het is geheel aan u.
 
U passeert een diversiteit aan landschappen: zonnige valleien vol bloeiende fruitbomen, imponerende berglandschappen met soms nog bevroren bergmeren, uitgestrekte naaldwouden, besneeuwde bergtoppen, beren die uit hun winterslaap ontwaken, eindeloze prairies afgewisseld met bizarre rots formaties, watervallen, levendige steden zoals Toronto, Montreal en Quebec en de schitterende kustlijn van Nova Scotia in het uiterste oosten.  
 
Rijdt u van of naar Noord Canada: Yukon, dan kunt u genieten van schitterende landschappen, overweldigende natuur en soms ook lange, verlaten wegen.
Inleveren camper en vliegreis Canada - Amsterdam
Tijd om de camper weer in te leveren op de afgesproken verhuurlocatie. Levert u de camper in Whitehorse in, dan is doorgaans een extra hotelovernachting noodzakelijk vanwege het vroege vertrektijd van de vluchten, nadat u de camper heeft ingeleverd. Voor de andere locaties is het vrijwel altijd mogelijk om dezelfde dag terug te vliegen. Aankomst is altijd de volgende dag i.v.m. het tijdverschil.
Veel Canadese steden zoals bijvoorbeeld Vancouver, Toronto en Montreal zijn erg leuk om nog verder te verkennen. U heeft de mogelijkheid om uw reis na het inleveren van de camper nog met enkele hotelovernachtingen te verlengen in een enerverende stad. Vanuit Vancouver heeft u bovendien ook nog de fantastische mogelijkheid om aansluitend een cruise van een week naar Alaska te maken.
Wij hebben nog vele mooie ideeën voor u om uw camperreis nog completer te maken. 

Routekaart

Recensies

Wegbreng camperspecials Canada: voorjaar 2024 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

Verhuurmaatschappij: Canadream

 

Ophalen & inleveren huurperiode min. / max. nachten kilometers incl. campertype's
Vancouver naar Whitehorse 10 apr - 15 mei 7 - 21 3000 TCA
Calgary naar Whitehorse 10 apr - 15 mei 7 - 21 3000 TCA
Halifax naar Calgary 1 apr - 31 mei 7 - 21 6000 Saver 2, 4 of 6
Halifax naar Vancouver 1 apr - 31 mei 7 - 21 6500 Saver 2, 4 of 6
Halifax naar Montreal 1 apr - 31 mei 7 - 14 1500 Saver 2, 4 of 6

 

Huurvoorwaarden:
 • Beperkt aantal campers beschikbaar.
 • Extra gereden kilometers kunnen alleen ter plaatse bij het inleveren afgerekend worden CA$0,42 per kilometer.
 • De duur van de camperhuur kan verlengd worden, mits de uiterste inlever datum niet overschreden wordt.

 

De actuele prijs ontvangt u van ons in een reisvoorstel.

Camperhuuraanbieding alleen in combinatie met internationale vluchten en minimaal 1 overnachting na aankomst in Canada.


Inbegrepen in camperhuurprijs Canadream voor one way specials:

 • One way fee
 • Aantal kilometers zoals vermeld in het schema (extra gereden kilometers CA$ 0,45 per kilometer)
 • Linnen en keuken uitrusting 
 • Extra bestuurder
 • US driving toeslag
 • Alleen voor one way huur naar / van Whitehorse
 • Liability & property Damage verzekering (borgsom CA$ 1750,-
 • Klaarzetkosten
 • CanaDream Club membership
 • Transfer luchthaven hotel Vancouver naar verhuurstation Fraserway en van verhuurstation naar de luchthaven.