Zwevende adelaars...en opspringende walvissen

 • Camperreis door de Rocky Mountains.
 • Uw campings zijn gereserveerd en betaald.
 • Droomcruise naar Alaska met Holland America Line.
 • 25 dagen
 • Combinatie camper & cruise
 • Individueel, Reis incl. cruise
 • Reiscode: ACA2009152
€ 3250,-
Bovenstaande betreft de meest gunstige prijs,
bekijk prijzen en vertrek voor meer informatie.
Al onze reizen zijn maatwerk.

Helaas is deze reis (tijdelijk) niet beschikbaar. Indien u een prijsopgave voor deze of een soortgelijke reis wenst voor deze reis dan kunt u telefonisch/ per e-mail contact met ons opnemen.

Kan ik u helpen?
Maudy Zuidema
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Uitbreidingen
 • Excursies

Camperreis door West Canada met gereserveerde campings en droomcruise Alaska

 
Een wel heel bijzondere en boeiende combinatiereis! Na een hotelovernachting in Vancouver maakt u een schitterende camperreis door de Rocky Mountains. U kunt dagelijks uitgebreid genieten van de bezienswaardigheden en u heeft extra tijd omdat u niet hoeft te zoeken naar een overnachtingsplaats. Alle campings zijn reeds voor u gereserveerd en voldaan. Ter plaatse krijgt u een uitgebreid Travel Book waarin alle bezienswaardigheden onderweg en ter plaatse zijn aangegeven. Vervolgens gaat u aan boord van één van de cruiseschepen van Holland America Line voor een onvergetelijke cruise naar Alaska.
 

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reisbeschrijving

Dag 1: Vliegreis Amsterdam – Vancouver
U vliegt met de luchtvaartmaatschappij van uw keuze naar Vancouver. Na aankomst te Vancouver reist u op eigen gelegenheid (shuttle service) naar uw accommodatie nabij de luchthaven. Nadat u bent ingecheckt kunt u bijkomen van de vliegreis en al enigszins wennen aan het tijdsverschil.
Dag 2: Vancouver - E.C. Manning Provincial Park ca. 230 km
Vanochtend vindt de transfer plaats van uw hotel naar het verhuurdepot van Fraserway. Na een hartelijk welkom, uitgebreide uitleg van de werking van de camper en opmaken van het contract rijdt u naar E.C. Manning Provincial Park.

U beschikt 16 dagen / 15 nachten over een camper. Bij deelname van 2 personen is een type C-small of C-medium gereserveerd en bij deelname van 4 personen is een type C-medium of C-large gereserveerd. Bekijk hier de campertypes van Fraserway.
Dag 3: E.C. Manning Provincial Park – Penticton ca. 180 km
Geniet van het spectaculaire landschap in Manning Provincial Park als u door de beboste valleien van de Cascade Mountains rijdt. Vandaag eindigt de rit in de warme Okanagan Valley, die bekend staat om zijn meren, wijn en fruit.
Dag 4: Penticton
U rijdt de prachtige route langs Okanagan Lake naar Naramata. Bezoek onderweg een paar wijnhuizen en koop wat fruit onderweg en eet het lekker op aan het strand van Okanagan Lake of Skaha Lake terwijl u van het uitzicht geniet. Slenter over de gezellige Main Street en bezoek de SS Sicamous, een grote raderstoomboot. Het kan hier flink warm zijn. Koel af op de ‘Channel’ in een bootje waar u van het ene naar het andere meer met de stroom meedrijft.
Dag 5: Penticton – Christina Lake ca. 220 km
U vervolgt de route eerst naar het zuiden over rollende heuvels langs prachtige meren en wijngaarden. Dan rijdt u via de Crowsnest Highway naar Christina Lake, het warmste meer in heel Canada.
Dag 6: Christina Lake – Nelson ca. 120 km
De route gaat verder naar het oude stadje Nelson in de West-Kootenays. 
Dag 7: Nelson – Revelstoke ca. 250 km
Op weg naar Revelstoke leidt het Travel Book u naar de grotten van Ainsworth Hot Springs. Bezoek dan Kaslo en de zilvermijn van Sandon, nu een spookstad. Rijd langs de oevers van Arrow Lakes naar het bergdorpje Revelstoke.
Dag 8 - 9: Revelstoke – Banff National Park ca. 185 km
De Trans-Canada Highway leidt u langs steile berghellingen en gletsjers naar Glacier National Park. Houd uw camera in de aanslag voor berggeiten en beren. Golden biedt goede mogelijkheden voor een raftingtrip. U rijdt vervolgens door de diepe valleien van de Kicking Horse Pass in Yoho National Park in de richting van Banff. Bezoek de indrukwekkende Wapta Falls en mis zeker Emerald Lake en Lake Louise niet.
Dag 10 - 11: Banff National Park – Jasper National Park ca. 250 km
U rijdt over de beroemde Icefields Parkway (Highway 93), die staat aangeschreven als één van de mooiste wegen ter wereld. U verblijft twee nachten in Jasper.
Dag 12 - 13: Jasper National Park – Clearwater (Wells Gray Provincial Park) ca. 320 km
De Yellowhead Highway brengt u via Mount Robson Provincial Park (genoemd naar de hoogste piek in de Canadese Rockies) en de Cariboo Mountains naar Clearwater en Wells Gray Provincial Park. U rijdt in zuidelijke richting over de Caribou Mountains waar zwarte beren vaak worden gespot. U verblijft twee nachten in Clearwater.
Dag 14: Clearwater (Wells Gray Provincial Park) – Lillooet ca. 300 km
Vandaag ervaart u het gold rush verleden van British Columbia. De route leidt u langs historische gebouwen, door unieke geologische landschappen en naar delen van de originele Cariboo Wagon Road die in de jaren 1860 door meer dan 10.000 pioniers werd gebruikt.
Dag 15: Lillooet – Whistler ca. 130 km
U rijdt door het schilderachtige kustgebergte. Stop bij de wonderschone Duffey en Joffre Lakes. Struin door de straten van Whistler. Huur een fiets of kajak, maak een mooie wandeling of neem de Peak two Peak Gondola.
Dag 16: Whistler – Vancouver ca. 125 km
U neemt vandaag de indrukwekkende Sea-to-Sky Highway langs de Stille Oceaan naar Vancouver. U kunt vandaag Vancouver verkennen. 
Dag 17 - 23: Inleveren camper + Cruisen naar Alaska
Vanochtend levert u de camper weer in bij het verhuurdepot in Vancouver. Hierna wordt u naar de cruise terminal in Vancouver gebracht. Hier checkt u in voor uw 8-daagse cruise naar Alaska met één van de schepen van de zeer gerenommeerde rederij Holland America Line.
Dag 24 - 25: Einde cruise + vliegreis Vancouver – Amsterdam
In aansluiting op de vertrektijd van uw vlucht reist u op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Vancouver. Hier checkt u in voor uw vlucht(en) naar Nederland. De volgende dag komt u aan op Schiphol.

Routekaart

Recensies

Zwevende adelaars...en opspringende walvissen 3250 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

Good to know

Vertrek uit Nederland: 12 april t/m 17 september 2021

Onderstaande aanbieding is geldig voor boekingen tot 28 februari 2021.

Prijsindicatie in Euro per persoon, bij 2 samenreizende personen:

Type camper C-Small C-Medium
April en mei* 3250 3250
Juni** 3950 4050
Juli en augustus 4500 4700
September 4100 4200

* Prijsvoorbeeld bij vertrek uiterlijk 14 mei.
** Prijsvoorbeeld bij vertrek op 02 juni.  
             

Najaarsaanbieding: Vertrek 17 september, met gewijzigd programma:
U vliegt naar Vancouver, na 1 overnachting in Vancouver scheept u in voor de Alaska Cruise van 7 nachten met vertrek op 18 september 2021. Na  de cruise vervolgt u uw reis per camper vanuit Vancouver, waarbij u 50 procent korting op de camperhuur ontvangt. In ons reisvoorstel ontvangt u van ons het aangepaste schema en de reissom met daarin de kortingsactie verwerkt.


Cruise aanbiedingen
Holland America Line heeft regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen tegen specifieke actie voorwaarden. In uw reisvoorstel nemen we, indien van toepassing, de beste aanbieding op.            

Vertrekdata:
Vertrek uit Nederland mogelijk op maandag en donderdag van 12 april t/m 6 september 2021. Het vertrek is afgestemd op de vaste vertrekdata van de cruiseschepen: MS Volendam vertrek wekelijks op woensdag uit Vancouver en MS Koningsdam vertrekt wekelijks op zaterdag. De eerste cruise vertrekt op woensdag 28 april vanuit Vancouver. Voorafgaand aan de cruise bestaat de reis uit een hotelovernachting en de camperreis van 15 nachten, daarom is vertrek vanuit Nederland 16 nachten voor vertrek van de cruise.  De duur van de camperreis en het aantal hotelovernachtingen kan naar wens worden aangepast, rekening houdend met de vaste vertrekdata van de cruise.     

Koningsdam
: iedere zaterdag van 01 mei 2021 tot en met 18 september 2021.
Volendam: iedere woensdag van 28 april 2021 tot en met 22 september 2021.     
Eurodam: iedere zaterdag van 01 mei 2021 tot en met 18 september 2021.
Oosterdam: iedere zondag van 09 mei 2021 tot en met 19 september 2021.

Inbegrepen:

 • Retourvlucht Amsterdam naar Vancouver.
 • Luchthavenbelasting en overige heffingen.
 • 01 Overnachting in een hotel nabij de luchthaven van aankomst in een 2-persoonskamer op basis van logies.
 • 15 Nachten camperhuur via Fraserway, in het campertype: C-small of Medium.
 • 2700 Vrije kilometers.
 • Basisverzekering & CDR verzekering (zie algemene voorwaarden).
 • Preparation fee.
 • Persoonlijke uitrustingen.
 • Lokale belastingen.
 • 15 Overnachtingen op campings voor de camper en het aantal samenreizende personen in de camper.
 • Lokale belasting over de camping-nachtprijs.
 • Routeboek.
 • Gebruik maken van een Travel app.
 • 08 Daagse cruise van Holland America Line op basis van een 2-persoonsbinnenhut inclusief alle maaltijden. Cruise met vertrek op woensdag per MS Volendam en met vertrek op zaterdag per MS Koningsdam.
 • Havengelden en brandstofheffing.   

Niet inbegrepen:

 • Extra verzekeringen.
 • Transfer cruise terminal - luchthaven.
 • Benzine, campings, entreegelden, maaltijden en overige kosten.
 • Fooien aan boord van de cruise ca. US$ 12,- per persoon per dag.
 • Bijdrage garantiefonds SGR €5,- per persoon.
 • Reserveringskosten & bijdrage calamiteitenfonds €45,- per boeking.   

Ter plaatse te betalen:

Uitbreidingen

Excursies