Celebrity Cruises

Celebrity Cruises


Celebrity Cruises maakt het verschil


Verbreed uw horizon in zeemijlen
Sinds de oprichting in 1989 schittert de ‘X’ op de schoorstenen van de veelvoudig bekroonde schepen van Celebrity Cruises: een symbool voor de passie om de wereld toegankelijk te maken op innovatieve manieren en tegelijkertijd de traditionele ideeën over het ontwerp van cruiseschepen overboord te zetten. Deze zoektocht heeft geleid tot de enige schepen ter wereld met ruim 2000m2 aan echte, uitmuntend verzorgde gazons, perfect voor een heerlijke picknick of een concert onder de sterrenhemel. Ook zijn deze elementen doorgevoerd bij de Celebrity Edge, het eerste schip van een revolutionaire nieuwe klasse. 


Wat uw bestemming ook is, bij Celebrity Cruises bent u voor een verrassend vriendelijke prijs verzekerd van een luxe vakantie die u nergens anders kunt vinden. En dat met soms wel dertien verschillende restaurants aan boord. Alles in een moderne stijl. Service met een persoonlijke touch. En een naadloze overgang van zee naar land, waardoor reis en bestemming moeiteloos in elkaar overgaan. Er is slechts één cruisemaatschappij die echt grenzen verlegt: Celebrity Cruises.

Luxe accommodatie
Geniet van dezelfde luxe opties als in een modern hotel, met ruime binnenkamers of suites met meerdere kamers. Tenminste 75% van de kamers beschikt over een privébalkon, meer dan bij elke andere premium cruisemaatschappij.Service waarbij u centraal staat
Met bijna één personeelslid per twee gasten mag u erop vertrouwen dat alle details van uw vakantie tot in de puntjes verzorgd zijn. Doordat Celebrity Cruises intuïtief werkt en attent is, zetten zij altijd dat extra stapje.