Costa Rica inclusief Panama City

Costa Rica inclusief Panama City


Indien u vliegt per KLM kunt u uw vliegreis onderbreken in Panama City.


Dag 12: Aankomst Panama City
Na aankomst op de luchthaven van Panama City wordt u hartelijk verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiging en direct naar het Rianda Granada Hotel gebracht. U verblijft in deze accommodatie gedurende drie nachten op basis van logies en ontbijt.

Riande Granada***
Eenvoudig maar prima hotel in de uitgaanswijk Cangrejo. De kamers zijn eenvoudig en netjes ingericht en er is een gezellige restaurant. Het metrostation ligt op loopafstand.

Dag 13 - 14: Panama City
Panama City is een heerlijke stad om een paar dagen te vertoeven. Het is een moderne metropool met traditionele Panamese kenmerken. U kunt van te voren diverse excursies boeken (of ter plaatse), maar u kunt ook zelf op pad gaan. Een taxi is zo geregeld en met een goede prijsafspraak rijden ze u graag door de stad. De metro is gloednieuw en ook een prettig vervoermiddel om stukjes van de stad te verkennen. Aanraders zijn een bezoek aan Casco Viejo, het oude historische centrum, de Miraflores Sluizen met museum bezoek en de Amador Causeway.


Dag 15: Vliegreis Panama City – Amsterdam
In aansluiting op de vertrektijd van uw vlucht vindt de transfer plaats naar de luchthaven van Panama City. Vervolgens checkt u in voor uw vlucht per KLM naar Amsterdam

Dag 16: Amsterdam
Aankomst op Schiphol.