Ontdek
met WRC Reizen
Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Uw gekozen zoekcriteria worden hier weergegeven

Reisaanbod

16 dagen Vliegreis + Individueel
16 dagen
  • Unieke accommodaties met veel privacy
  • Boutique appartementen resort op Aruba
  • Kleinschalig bungalow park op Curaçao
€ 2050,-
Bekijk
8 dagen Vliegreis + Individueel
8 dagen
  • Kleinschalige en sfeervol
  • Uitstekende prijs – kwaliteit verhouding
  • Appartementen & boutique hotels
€ 300,-
Bekijk


Curaçao

Ontdek Curaçao

Een reis naar Curaçao: wij begrijpen waarom jaarlijks veel Nederlanders hier naartoe vliegen. Met veel plezier helpen we ook u bij het plannen van een reis naar het zonovergoten Curaçao. Maar waarom slechts één ABC-eiland bezoeken? Precies! Wij combineren een reis naar Curaçao met een ander eiland, zoals de combinatiereis van Bonaire en Curaçao

Het échte Curaçao 

Bon bini op Kórsou! Het tropische paradijs in de Caribische Zee dat zo’n bijzonder onderdeel is van het Koninkrijk der Nederlanden. Curaçao onderscheidt zich op een groot aantal punten van de andere eilanden in de regio. De aan Nederland verbonden geschiedenis vindt u terug in de vele culturele en architectonische bezienswaardigheden. Niet alleen bij de pastelkleurige koopmanshuizen aan de Handelskade van Willemstad die herinneren aan de trapgevels van de Amsterdamse grachtenpanden, maar zeker ook in de vele landhuizen met typische namen als Jan Kock, Dokterstuin en Pannekoek. Een vakantie naar Curaçao voelt dan ook een beetje als thuiskomen. 

Stranden van Curaçao

Curaçao staat bekend om prachtige stranden, palmbomen en het hele jaar door heerlijk weer. De stranden op Curaçao zijn, in tegenstelling tot Aruba, geen kilometers lange zandstranden, maar kleinere stranden, in pittoreske baaien. Het zand is er net zo wit en het water net zo mooi blauw. En toch heeft elk strand een eigen karakter. Terwijl de tropische stranden, azuurblauwe zee, wuivende palmen en bovenal relaxte levensstijl doen echt realiseren in een Caribisch paradijs te zijn!

Met WRC naar Curaçao

Zodra u aan een reis naar Curaçao en Bonaire denkt, ziet u wellicht grote resorts en drukke stranden voor u? Geen gekke gedachten, want de ABC eilanden zijn enorm populair onder Nederlanders. Bij WRC Reizen pakken we het echter anders aan. Voor grote resorts bent u bij ons niet aan het juiste adres. Wij boeken voor u graag kleinschalige en sfeervolle accommodaties op rustige plekken. 

Onze specialiteit is het combineren van meerdere bestemmingen tijdens een reis. Zo haalt u alles uit een reis. Bijvoorbeeld na een 11-daagse autoreis door Panama nog even ontspannen aan het strand op Curaçao? Dat kan! Ga hoppen langs de ABC eilanden. Of wat dacht u van dik drie weken op pad naar Florida en afsluiten in Curaçao? 

Op reis naar Curaçao met WRC

Enthousiast geworden over onze rondreis naar Curaçao? Wij ook! Bij ons ligt de uitdaging in dit gebied om u om de grote mensenmassa heen te leiden. U zoekt rust (na een avontuurlijke reis in Noord-Amerika)? U krijgt die verdiende rust. Wist u dat de reisspecialisten van WRC zelf de locaties kennen en veel contacten hebben met de lokale bevolking? Zo ervaart u elke reisbestemming op zijn best. Wij helpen u graag verder. Bel naar 088 - 01 01 100 en onze reisspecialisten staan direct voor u klaar of vraag een offerte aan.  

Bekijk hier zeker de voorbeeldreizen die onze specialisten klaar hebben liggen. Veel plezier met wegdromen en hopelijk al veel plezier tijdens uw rondreis naar in ieder geval Curaçao. Fijne reis.
 
 

Mirja Rempt
WRC Curaçao specialist

Als Curaçao specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Ons reisaanbod in Curaçao

De reizen binnen Curaçao zijn als volgt onderverdeeld: