De stranden aan de Golf van Mexico

De stranden aan de Golf van Mexico


Dag 1: Vliegreis naar Tampa
Na aankomst op de luchthaven van Tampa haalt u uw huurauto op en rijdt u naar Madeira Beach, gelegen aan de Golf van Mexico (ca. 40 km). U verblijf 4 nachten in het Barefoot Beach Hotel.

Barefoot Beach Hotel
Barefoot Beach Hotel ligt direct aan het strand. Het heeft een verwarmd buitenzwembad. De 43 ruime studio’s beschikken over een balkon en zijn ingericht in warme kleuren en hebben gratis WiFi en uitzicht over de oceaan of het zwembad. De kamers zijn voorzien van een flatscreen televisie met kabelkanalen, slaapbank,  magnetron, koelkast en koffiezetapparaat. Dit hotel ligt op 2 huizenblokken van het uitgaansgebied en de historische wijk John’s Pass. In de directe omgeving zijn vele restaurants te vinden.

Dag 2 – 4: Madeira Beach                            
Het is erg verleidelijk om een aantal dagen heerlijk te luieren op het schitterende zandstrand van Madeira Beach. Maar de omgeving heeft zoveel te bieden! In Madeira Beach zijn diverse aanbieders van boottochten om dolfijnen te spotten, verhuurders van waterscooters en andere watersportmogelijkheden. De omliggende badplaatsen Clearwater Beach en Sint Pete Beach bieden naast uiteraard mooie stranden talloze eet- en uitgaansgelegenheden. Maar voor een echt ‘Caribische’ strandbeleving verdient het de aanbeveling om  één van de eilanden, ‘Keys’ genoemd,  die voor de kust liggen, te bezoeken. Een aantal eilanden zijn met bruggen met het vasteland verbonden. Sommige eilanden zijn nationaal park of state park (entry fee van toepassing). Aanraders zijn o.a. Caladesi Island Park ten noorden van Madeira Beach en Fort de Soto in het zuiden. Een bezoek aan Tampa kunnen wij u ook aanbevelen. Het themapark Bush Gardens is hier één van de topattracties. Ook St Petersburg met het schitterende Dali Museum is zeker een bezoek waard.


Dag 5: Einde arrangement