Debby van Maurik - Senior Reisspecialist

Debby van Maurik - Senior Reisspecialist


Reizen is een passie! Elke reis is een beleving op zich. Geniet met volle teugen van al het moois wat je tegen komt. Maak herinneringen die je nooit meer vergeet. Zo is voor mij één van mijn mooiste herinnering onze (familie)rondreis door Zuid-Afrika tijdens de zomer van 2019. Dit was de eerste verre reis voor mijn kids. Heerlijk om te zien dat mijn dochters ook zo genoten van het reizen en het ontdekken van andere culturen en gewoontes. 

Een stad die mij is bijgebleven is Dubai, het is bijna niet uit te leggen, je moet het ervaren. Midden in de woestijn een fantastische stad met super luxe winkelcentra en natuurlijk de Burj al Arab. Naast het stadsleven heb je ook hele mooie stranden. Eén van de hoogtepunten vond ik de woestijnsafari.

Een bestemming die ik als een waar paradijs zou bestempelen is Costa Rica. De natuur is overweldigend mooi! Zoveel verschillende nationale parken, vulkanen, stranden en dieren. Dé bestemming voor een natuurliefhebber en tevens zeer geschikt voor een rondreis met kinderen!   

Ook op zoek naar zo’n fantastische ervaring?.....laat het me snel weten! 

Met reislustige groet, Debby
Debby@wrc.nl  - 088 – 0101100