Ons reisaanbod in Europa

Het reisaanbod in Europa is als volgt onderverdeeld:


Europa


Het reisaanbod in Europa is als volgt onderverdeeld:
 

Zuid-Europa

De warme zon op uw gezicht, een verfrissend briesje en een glas heerlijke lokale wijn op een sfeervol terras met prachtig uitzicht over de omgeving. U bent in het Zuid-Europa van WRC. Een Zuid-Europa dat wij u graag laten ontdekken tijdens authentieke rondreizen die zich kenmerken door sfeervolle, kleinschalige accommodaties en bijzondere, panoramische routes. U ziet de steden en highlights van een land, maar ontdekt ook de meer onbekende en verrassende gebieden. Kunst /cultuur, natuur en lokale tradities zijn kernwoorden bij deze reizen.

IJsland

Een betoverend maanlandschap met vulkanen, kraters, watervallen, gletsjers en geisers. Waar u schitterende autoreizen kunt maken. De 1340 kilometer lange rondweg is prima begaanbaar met een normale auto. Een land waar u ruige avonturen kunt beleven, maar ook heerlijk kunt dobberen in een thermisch bad. Welkom in IJsland, een compleet andere wereld op minder dan 3 uur vliegen.

Corine Klootwijk
WRC Europa specialist

Als Europa specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Aanbiedingen

11 dagen Autoreis + Individueel
11 dagen
  • Sfeervolle & historische (kust)plaatsen.
  • Gastronomie van Zuid-Italië.
  • Wandeling met prive gids in Tropea.
€1450,-
Bekijk