Canadian Signature Experience pakket

Canadian Signature Experience pakket


Capilano Suspension Bridge Park

Locatie: Noord-Vancouver

Duur: dagkaart, gemiddelde verblijfsduur: 2,5 uur

Het Capilano Suspension Bridge Park - A Canadian Signature Experience, ligt ten noorden van Vancouver. Weelderige regenwoud begroeiing, wild stromende rivier en diepe kloven, gecombineerd met een boeiende geschiedenis en cultuur. Ervaar de natuur vanaf adembenemende perspectieven vanaf de Capilano Suspension brug, de 7 bruggen van het boomtoppen avontuur pad en de nieuwe klif wandeling hoog boven de Capilano rivier. Het icoon van het park is de beroemde 140 meter lange hangbrug op 70 meter hoogte boven de Capilano rivier, die al in 1889 in gebruik is genomen. Daarnaast zijn er diverse langere wandelroutes en kunt u meer leren over de First Nations in het Story Centre. In het park zijn diverse totempalen te bewonderen. Het park is het hele jaar geopend. Er is een gratis shuttle bus service beschikbaar vanaf Canada Place in Downtown Vancouver.

   

 

Whistler / Blackcomb Sightseeing pass

Locatie: Whistler

Duur: 1 dag geldig tussen 20 mei en 10 september, in de periode 11 september – 9 oktober alleen in het weekend.

De Whistler Blackomb Peak 2 Peak gondel lift is de langste en hoogste gondel lift ter wereld en verbind de 2 bekende bergren: Whistler en Blackcomb met elkaar. Geniet van 360 graden uitzichten vanaf beide bergen en ruim 50 kilometer aan wandelpaden

    

 

Columbia Icefields Glacier Skywalk

Locatie: Icefields Parkway (ca. 100 km van Jasper, 140 km van Lake Louise en 200 km van Banff) 

Duur: 1 uur

Een unieke combinatie van ervaringen: adembenemend mooie uitzichten, interessante verhalen en een adrenaline verhogend ervaring. Start met een wandeling langs de rand van een klif waar informatieve borden u meer vertellen over de spectaculaire geologie en natuur. Aan het eind van het pad wacht de grote finale: een 280 meter lang observatie platvorm met een glazen boden. Hiervandaan heeft u een onvergetelijk uitzicht over bergen, gletsjers, Alpenweiden, watervallen, valleien en diepe kloven.